Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر چراغیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزش حضوری در بردسکن، طبق دستورالعمل ابلاغی تنها در مدارس مناطق عشایری و روستایی که زیر ۳۰ نفر دانش آموز دارند در قالب بیش از ۲۵۰ کلاس درس آغاز شده است.

وی ادامه داد: شهرستان بردسکن دارای ۱۸۷ آموزشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی است که در سال تحصیلی جدید بیش از ۱۶ هزار دانش آموز در مدارس این شهرستان ثبت‌نام کرده‌اند و از این تعداد ۱۲۰ آموزشگاه با هزار و ۶۸۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آموزش و پرورش بردسکن با اشاره به مشاهده ترک تحصیل و افت تحصیلی در مقاطع تحصیلی با توجه به تداوم شرایط کرونایی ابراز امیدواری‌کرد با تزریق واکسن معلمان و دانش آموزان شاهد بازگشایی مدارس به صورت حضوری باشیم.

چراغیان افزود: امروزه متاسفانه یکی از مهم ترین آسیب اجتماعی که درحوزه آموزش و پرورش بردسکن پررنگ است ازدواج‌های زودهنگام و در واقع کودک همسری است که اغلب این ازدواج ها در دوران عقد منجر به طلاق می شود زیرا فرزندان  هنوز به بلوغ فکری لازم نرسیده اند.

وی با اشاره به ثمربخش بودن اجرای طرح توسعه متوازن رشته‌های تحصیلی در بردسکن ادامه داد: در سالهای گذشته رشته‌های نظری در شهرستان اشباع شد لذا برای توسعه متوازن رشته های تحصیلی، تعداد رشته‌های مهارتی بردسکن از۱۰‌ به ۱۷ رشته افزایش پیدا کرده‌ و درحال حاضر در ۱۹ نقطه شهرستان کلاس‌های مهارتی و فنی برگزار می شود که امید است با مشارکت خانواده‌ها دغدغه آموزش و پرورش در این حوزه کاهش یابد و دانش آموزان به رشته‌های مهارتی و فنی گرایش پیدا کنند.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن با تاکید بر لزوم جذب مشارکت های مردمی در راستای توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی گفت: خوشبختانه طی یک سال اخیر با          پیگیری‌های انجام شده بیش از ۶۰ میلیارد ریال کمک خیران به حوزه آموزش و پرورش جذب شد و در دیدار با رییس سازمان تجهیز و نوسازی مدارس هم ۲۷ میلیارد ریال به این شهرستان کمک شد.

بردسکن در فاصله ۲۷۳ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا واکسن کرونا بردسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا واکسن کرونا مدارس ویروس کرونا واکسن کرونا بردسکن آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۲۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه امسال برای نخستین بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.   علی رحیمی افزود: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شد.   وی ادامه داد: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومتر‌ها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.   رحیمی بیان کرد: ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیر‌های سخت گذر می‌پرداختند.   رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.   رحیمی اظهار کرد: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.   وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.   مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.   چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر