Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامهرمز گفت: بیش از ۸۰ درصد وجوه جمع‌آوری شده توسط صندوق های خانگی غیر مجاز رامهرمز به اعضای آن ها بازپرداخت شده است و مشکل اصلی مربوط به چند صندوقی است که دارای اعضای زیاد و بعضا صندوقدار متواری است.

حسن مرادی اظهار داشت: از اواخر سال ۱۳۹۸، به دنبال تبلیغات وسیع توسط صندوق داران و سرگروه‌های آنان در فضای مجازی و وجود مشکلات اقتصادی برای اکثر خانوارها، انبوهی از مردم جذب صندوق های خانگی غیر مجاز شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحبان صندوق های غیر مجاز بدون ضابطه و با سوء استفاده از موقعیت به وجود آمده، اقدام به جمع آوری وجوه مردم به صورت کلان نموده و متاسفانه تخلفات، حیف و میل وجوه و بی نظمی های فراوانی از سوی برخی صاحبان صندوق ها واقع شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، وی ادامه داد: با ورود شورای تامین شهرستان و استان، شورای معاونین دادگستری و کمیته ای که به همین منظور در دادگستری کل استان با مدیریت دادستان محترم مرکز استان و یکی از معاونین محترم رئیس کل تشکیل شد، تصمیم به برخورد و استرداد وجوه مردم گرفته شد. در نتیجه تعداد ۶۰ صندوق با عضویت حدود ۱۱۰ هزار نفر عضو از شهرستان رامهرمز و سایر شهرهای استان خوزستان و استان های همجوار شناسایی شد.

مرادی گفت: مطابق تاکیدات رئیس محترم قوه و تاکیدات و ارشادات دادستان محترم مرکز استان، تمام تلاش دادسرا بر این است که وجوه مردم در مرحله دادسرا و پیش از ارسال پرونده به دادگاه، از صاحبان صندوق ها مسترد و به مردم بازگردانده شود.

وی افزود: تاکنون با هماهنگی این دادسرا، وجوه ۸۰ هزار نفر از اعضاء به آنان پرداخت شده و عمده مشکل موجود مربوط به چند صندوق با بیش از۲۰ هزار نفر عضو است.

مرادی تصریح کرد: یکی از این صندوق ها بیش از ۷۰ هزار عضو و گردش مالی بالایی داشته که حجم زیادی از وجوه آن به اعضاء، مسترد شده است.

وی افزود: صاحب سه صندوق دیگر با بیش از پنج هزار عضو، متواری هستند که دستورات لازم جهت جلب آن ها و سایر معاونین و سرگروه‌های آنان صادر گردیده است. از سوی دیگر با توجه به نبود اسناد و مدارک و قرارداد مالی معتبر میان اعضاء و صاحبان صندوق ها، بدون حضور متهم امکان رسیدگی به موضوع و پرداخت وجوه شاکی ها مشکل است.

دادستان عمومی و انقلاب رامهرمز گفت: در این مدت از محل جمع آوری وام‌های پرداختی توسط صندوقداران، شناسایی و فروش اموالی که صندوقداران غیرمجاز به عنوان وام از مردم جمع آوری و اقدام به خرید اموال برای خود یا بستگانشان کرده بودند و تهاتر میان اعضای صندوق (وام گیرندگان و طلبکاران و صندوقدار)، مبالغ قابل توجهی از بدهی صندوق ها تسویه و بیش از ۱۰ صندوق تسویه کامل شده است. تعداد زیادی از صندوق‌ها نیز در مرحله پایانی است و در چند ماه گذشته وجوه قابل توجهی به حساب اعضاء واریز شده است.

مرادی اظهار داشت: از ابتدای رسیدگی به این موضوع، سعی بر شناسایی و جداسازی و عدم برخورد قضایی با صندوق‌های قرض الحسنه وام خانگی که توسط اعضای خانواده یا اقوام نزدیک تشکیل و اداره می‌شده‌اند، بوده است.

وی افزود: هدف اصلی دستگاه قضایی، صیانت از اموال مردم و برخورد با صندوقداران غیرمجازی است که با تشکیل صندوق و عضوگیری بدون ضابطه و جمع آوری وجوه کلان از مردم بخشی از آن را به عنوان وام به افراد خاص پرداخت و بخشی از وجوه را تصرف و برای خود اموالی خریداری یا آن را حیف و میل کرده اند.

مرادی در پایان از زحمات و حمایت های رئیس کل دادگستری خوزستان و معاونین وی، دادستان مرکز استان و رئیس دادگستری رامهرمز قدردانی کرد و گفت: ارشادات، حمایت ها و دستورات لازم ایشان باعث تحقق این مهم شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی خوزستان دادگستري صاحبان صندوق ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۲۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

همکاری با ۳ بانک در سال ۱۴۰۲ منجر به ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات و ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصولات دانش‌بنیان شد. این برنامه در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست مشترک رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال 1403 و رشد و شکوفایی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ‌نژاد؛ مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح‌الله ذوالفقاری؛ معاون تسهیلات و تجاری‌سازی، دکتر کمیل شاعری؛ معاون سرمایه‌گذاری و دکتر یاسر عرب‌نیا؛ معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

نقش‌آفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال 1403

دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همواره یکی از حامیان جدی مجموعه دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک گفت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانک‌های پیشرو در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور می‌دانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه می‌توانیم همکاری‌های دو جانبه را بیش از گذشته توسعه دهیم.

وی در ادامه یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال 1403 را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال 1402 همکاری خوبی را با 3 بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود 7 هزار میلیارد تومان (7 همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که 3 هزار میلیارد تومان (3 همت) پرداخت شده است و منجر به 74 هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شده است که رقم قابل‌توجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه‌های جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقش‌آفرینی جدی داشته باشد.  

بررسی مشکلات 6 شرکت دانش‌بنیان توسط صندوق نوآوری و شکوفایی

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد. 

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد. 

تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور

دکتر فرشید فرخ‌نژاد؛ مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست تأکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه نظام و دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند. 

وی افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال 1403 اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره 18) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم. 

فرخ‌نژاد تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهد کرد. 

برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور 

دکتر روح‌الله ذوالفقاری؛ معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد. 

وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال 1399 آغاز شد و طی دو سال اخیر 2500 میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین 1000 میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد. 

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامه‌های ویژه‌ای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده‌ایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود. 

ذوالفقاری افزود: یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری در سال 1403 بحث کمک به تبدیل‌ 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامه‎‌های توسعه‌ای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکت‌‌های دانش‌بنیان در سال 1403 در نظر بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانت‌نامه‌ها به خصوص بحث صدور ضمانت‌نامه‌ها توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور، می‌توانیم در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم.

تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت

دکتر کمیل شاعری؛ معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن اشاره به موضوع تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت گفت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال 1403 تأسیس شود. این شرکت می‌تواند در حوزه‌هایی مانند فناوری‌های مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی