Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، علی صبحی روز شنبه در بازدید از جاده‌های شهرستان گرمی افزود: در این مدت ۱۴۴ مورد ساخت و ساز غیرمجاز شناسایی، به ۱۵۹ مورد توقف و اخطار ساخت صادر و ۳۸ مورد دیگر نیز با هماهنگی و اخذ دستور قضایی قلع و قمع شده است.

وی با تقدیر از حمایت‌های دستگاه قضایی اظهار کرد: گشت‌های راهداری بطور مرتب در جاده‌ها حضور فعال دارند و در مدت یاد شده توانستند ۳۱۸ مورد تابلوی تبلیغاتی غیرمجاز در حریم قانونی راه را شناسایی ، برخورد و قلع و قمع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او راه و حریم آن را سرمایه ارزشمند ملی دانست و بیان کرد: راهداران برای حفاظت و صیانت از این مهم با همه توان شبانه‌روزی تلاش کرده و با متخلفان با قاطعیت برخورد می‌کنند.

وی با بیان اینکه پارسال ۵۶۸ مورد تجاوز به حریم راه و ساخت و ساز غیرمجاز در این استان شناسایی، توقف و قلع و قمع شد، اضافه کرد: ۱۵۰دستگاه ناوگان و ۲۰۰ نفر نیروی راهداری در راه‌های ارتباطی استان مشغول ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون راهداری اداره ‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل حفاظت و صیانت از راه‌ها و حریم آن را خط قرمز اداره راهداری دانست و ادامه داد: راهداران به طور شبانه‌روز از ۶ هزار و ۶۲۵ کیلومتر راه استان حفاظت کرده و با متخلفان نیز به شدت برخورد می‌کنند.

صبحی نگهداری از راه های ارتباطی را از دیگر اولویت های راهداران برشمرد و گفت: در ۶ ماه سال جاری چهار هزارو ۳۵۰ کیلومتر حریم راه تسطیح، ۲۸ هزار متر مکعب ریزش برداری، تعمیر تنقیه و لایروبی ۸۵۰ دستگاه پل و ابنیه فنی، ۸۰ هزار متر مربع لکه گیری و رفع چاله محورها و همچنین ۲۰۵ هزار مترمکعب خاک برداری و اصلاح پیچ‌ها انجام شده است.

وی پاکسازی شانه و حاشیه راه‌ها، شانه‌سازی، تعریض و اصلاح افتادگی شانه راه، لکه گیری و درزگیری، اصلاح شیب شیروانی، تسطیح حریم راه‌ها و ترمیم خرابی آسفالت، اصلاح، تعمیر و رنگ آمیزی پایه تابلوها و سیستم‌های روشنایی راه‌ها را از دیگر اقدامات راهداران استان در این مدت عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، از مجموع ۶ هزار و ۶۲۵ کیلومتر راه ارتباطی استان اردبیل ۱۸۰ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و پنج هزار و ۲۷ کیلومتر راه روستایی است، از مجموع پنج هزار و ۲۷ کیلومتر راه روستایی استان ۲ هزار و ۷۳۶ کیلومتر آسفالت و مابقی نیز شوسه و خاکی است.

اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تندی به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف خود شامل کرانه‌های دریای خزر ، جلگه پست مغان و نیز دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان منتهی می‌شود و به همین لحاظ جاده‌های این استان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند هستند.

هشت گردنه سخت‌گذر و برف‌گیر به نام‌های حیران ، صایین ، کجل، نقدوز ، الماس ، لنگان ، قره‌آغاج و اسالم در راه‌های ارتباطی این استان قرار دارند.

بر اساس آمارهای موجود از مجموع یک میلیون و ۲۴۸ هزار و ۶۱۰ نفر جمعیت استان اردبیل ۴۴۸ هزار و ۵۵۴ نفر در هزار و ۶۹۶ روستا سکونت دارند که از این تعداد هزار و ۲۴ روستا بالای ۲۰ خانوار هستند.

استان اردبیل ۱۱ شهرستان، ۳۰ بخش، ۷۳ دهستان، ۲۹ شهر و در مجموع هزار و ۸۶۳ روستا و آبادی دارد.

برچسب‌ها استان اردبیل اداره کل راهداری استان اردبیل قلع و قمع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان اردبیل اداره کل راهداری استان اردبیل قلع و قمع استان اردبیل اداره کل راهداری استان اردبیل قلع و قمع کیلومتر راه قلع و قمع حریم راه راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۴۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ساخت سد کهیر از وارد شدن خسارت و زیر آب رفتن کنارک، کهیر و ۳۰ روستای اطراف آن جلوگیری کرد.

محمد کرمی امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در بازدید از سد کهیر و مناطق سیل‌زده جنوب استان، بیان کرد: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

وی تاکید کرد: سیل‌بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

او با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها، اظهار کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمانی کوتاه بود که  البته کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان دیدیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم، بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم را برای کنترل سیلاب داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون مترمکعبی سد پیشین و ۲۱۷ میلیون مترمکعبی سد زیردان، گفت: براساس پیش‌بینی انجام‌شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل‌بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته، ادامه داد: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون مترمکعب را دارد و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون مترمکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹۳۰۰ مترمکعب بود کنترل  شد، اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی افزود: با توجه به حجم سنگین آب بخش‌های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چند برابر پیش‌بینی می‌شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • شناسایی و برخورد با ۵۶۲۷ مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند