Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، شهرام کرمی در نشست ستاد مقابله با قاچاق دارو که با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط در دادسرای استان برگزار شد، بااشاره به ابلاغیه جدید دادستان کل کشور مبنی بر برخورد جدی‌تر با قاچاق دارو، اظهار داشت: در این راستا، پلیس امنیت اقتصادی انتظامی استان و مأمورین گمرک در قالب کمیته مشترک در مبادی رسمی ضمن رصد دقیق واردات و صادرات با قاچاق دارو مقابله داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کمیته در صورت کشف داروی قاچاق ضمن تشکیل پرونده قضائی نسبت به معرفی عامل یا عاملین قاچاق به مرجع ذی‌صلاح قانونی اقدام کند.

دادستان کرمانشاه با تاکید بر لزوم بازرسی دقیق‌تر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان از تمام داروخانه‌‌های سطح شهر، گفت: درصورت کشف داروی تقلبی، تاریخ مصرف گذشته و یا عرضه و توزیع دارو خارج از شبکه رسمی توزیع ضمن ضبط اقلام مکشوفه و تشکیل پرونده قضائی، عاملین را هم به مراجع ذی‌صلاح قانونی معرفی کنند.

وی باارائه طرح تشکیل کمیته‌ای مشترک با حضور بازرسان معاونت غذا و دارو و مأمورین پلیس امنیت اقتصادی انتظامی استان عنوان کرد: مواجهه شدن با موارد خارج از ضوابط قانون از جمله عرضه و توزیع دارو خارج از شبکه رسمی توزیع، داروی فاسد و تاریخ مصرف گذشته، سوء استفاده از ارز دولتی و عرضه دارو توسط این کمیته باید گزارش تا نسبت به تشکیل پرونده قضائی و معرفی عاملین اقدام شود.

کرمی با تاکید بر لزوم پررنگ‌تر شدن نقش اداره نظارت بر اماکن عمومی انتظامی، بازرسان اتاق اصناف و کلانتری‌های مربوطه و ورزش و جوانان در بحث مقابله با قاچاق دارو، اعلام کرد: این نهادها باید از طریق ایجاد گشت مشترک ضمن بازدید از واحدهای صنفی عطاری، فروش لوازم آرایشی و بهداشتی و باشگاه‌های پرورش اندام در صورت مواجه شدن با عرضه، توزیع و نگهداری و فروش دارو خارج از شبکه توزیع داروی تقلبی و تاریخ مصرف گذشته و پودرهای نیروزای غیرمجاز ضمن توقیف و ضبط داروها با تشکیل پرونده قضائی عامل یا عاملین به مرجع صلاحیت‌دار قانونی معرفی کنند.

وی ادامه داد: از طرفی محل فعالیت متصدیان عطاری‌ها فاقد مجوز یا متصدیان عطاری‌های متخلف با رعایت مقررات قانونی پلمب شود.

دادستان کرمانشاه بااشاره به فعالیت فروشنده‌‌های سیار داروهای غیرمجاز، عنوان کرد: دستگاه‌های ذی‌ربط ضمن تشکیل کمیته‌ای نسبت به شناسائی افراد سیار فروشنده دارو غیرمجاز به خصوص در اطراف میدان آزادی کرمانشاه اقدام و ضمن ضبط و توقیف داروهای غیرمجاز عامل یا عاملین فروش دارو به مرجع صلاحیت‌‌دار قضائی معرفی کنند.

وی به تبلیغ، عرضه و فروش دارو به صورت غیرمجاز از طریق فضای مجازی هم اشاره کرد و افزود: پلیس فتا ضمن رصد لازم نسبت به شناسائی عاملین اقدام و جهت اقدام عملیاتی به پلیس امنیت اقتصادی انتظامی استان کرمانشاه معرفی کند.

کرمی با تاکید براینکه هر دستگاه و کمیته‌ای باید ماهانه نتیجه اقدامات خود را به دادسرا گزارش کند، گفت: سازمان‌های کاشف باید آسیب‌های موجود در راستای مقابله و مبارزه با قاچاق دارو را احصاء و جهت اتخاذ تدابیر مقتضی به منظور عملکرد مطلوب اعلان کنند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: دارو کرمانشاه قاچاق دادستان کل کشور دادستان کرمانشاه شهرام کرمی آرایشگاه داروخانه عطاری میدان آزادی تشکیل پرونده قضائی قاچاق دارو فروش دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۵۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار وحید مجید اظهار داشت: با تمرکز بر سه هزار صفحه، یکهزار و ۴۰۰ نفر که عمدتاً کلاهبردار بودند شناسایی و دستگیر شدند.

وی، واریز وجه را نخستین اقدام برای کلاهبرداری از متقاضیان و مراجعان صفحات فروش سلاح عنوان کرد و افزود: فروشندگان پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه، مشتریان را از کانال مورد نظر خارج می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند.

رئیس پلیس فتای فراجا به برخورد با قدرت نمایی و ایجاد ترس در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: عده‌ای از اراذل و اوباش برای ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

سردار مجید از شناسایی و مسدود شدن ۹ هزار و ۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد خبر داد و گفت: یکهزار و ۶۰۰ نفر از گردانندگان این صفحات دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس فتا فراجا هشتم اردیبهشت نیز از آغاز طرح عملیات پلیس فتا، علیه «تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی» در سال جاری خبر داد و افزود: در این راستا، ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در زمینه رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

سردار مجید با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست ضمن مشارکت و همکاری با پلیس در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۴۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در یزد/ خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • فروش اینترنتی دارو
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!