Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یعقوب طالبی اظهار داشت: در پی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری وان ترکیه، جلسه‌ای  به‌ منظور توسعه گردشگری مابین استان وان ترکیه و آذربایجان‌شرقی در دانشگاه وان برگزار شد که همکاری مشترک و تبادل تجربیات و مطالعات در حوزه گردشگری سلامت مورد بررسی و در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ویژه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی، گفت: مراغه و وان سابقه زیست در یک حوزه جغرافیایی مشترک را تحت حکومت اورارتوییان دارند که همین امر سبب توسعه روابط در دوره‌های بعدی میان شمال‌غرب ایران و شرق ترکیه بوده است.

او ادامه داد: تجربیات مناسبی در هر دو طرف برای توسعه گردشگری سلامت وجود دارد که با تبادل آنها می‌توان شاهد رونق در این حوزه شد.

نماینده ویژه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی، آب‌های معدنی ارزشمند مراغه و آب‌وهوای دلپذیر آن را ظرفیت مناسبی برای توسعه گردشگری سلامت دانست و خاطرنشان کرد: مطالعات دانشگاه وان در حوزه گردشگری پزشکی و سلامت می‌تواند کمک مؤثری در رونق بخشی به جاذبه‌های گردشگری سلامت مراغه باشد.

 ورحان، رئیس دانشگاه وان نیز با ابراز خرسندی و استقبال از همکاری‌های مشترک، بیان داشت: سابقه تاریخی و فرهنگی مشترک دلیل محکمی برای توسعه گردشگری دو طرف است و می‌توان آینده روشنی در توسعه گردشگری آذربایجان‌شرقی و وان متصور شد.

انتهای پیام/60007/س

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی دانشگاه آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی توسعه گردشگری گردشگری سلامت دانشگاه وان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر یکشنبه در دیدار با فرماندار و اعضای تشکل‌های گردشگری شهرستان سرعین اظهار کرد: همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی در راستای پیشبرد اهداف و توسعه گردشگری استان اردبیل لازم و ضروری است.

وی خواستار فعال بودن تشکل‌های حوزه گردشگری در راستای معرفی ظرفیت‌ها و اقدامات تبلیغی شد و گفت: بدون معرفی ظرفیت‌ها نمی‌توانیم انتظار افزایش گردشگران ورودی به استان را داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به برخی از مشکلات حوزه گردشگری مانند فعالیت غیرقانونی جارچی‌ها در ورودی شهرها، فعالیت بدون پروانه تأسیسات گردشگری و تغییر کاربری برخی از تأسیسات اشاره کرد و ادامه داد: برای این موارد پیگیری‌های لازم در جلسه‌های متعدد در سطح استانی و ملی انجام می‌شود و انتظار داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به نتیجه مطلوب دست یابیم.

محمدی ادیب با اشاره به مشکل تخصیص تسهیلات حمایتی برای تأسیسات گردشگری استان از سوی بانک‌ها، خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل به صورت مستقیم در حال رایزنی با بانک‌ها و پیگیر هستیم.

وی با بیان اینکه مدیریت عالی استان توجه ویژه‌ای به صنعت گردشگری دارد، تصریح کرد: با پیگیری کوچک‌ترین موارد در این حوزه به منظور تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران و فعالان، حمایت همه جانبه‌ای از صنعت گردشگری انجام می‌شود.

کد خبر 6091048

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز