Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-02@22:50:59 GMT

ببینید| قدردانی یک گروه موسیقی از پرستاران

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۷۷۵۷۴

ببینید| قدردانی یک گروه موسیقی از پرستاران

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نماهنگ و تک‌آهنگ بی‌کلام «سایه‌روشن» با آهنگسازی و تک‌نوازی کنترباس مهدی کلانتری و کارگردانی پرویز کاظملو در تجلیل از پرستاران و کادر درمان طی روزهای کرونایی، منتشر شد.

مهدی کلانتری از نوازندگان باسابقه ساز کنترباس، درباره انگیزه‌های خود برای ساخت و تولید این اثر موسیقایی چنین نوشته است:

«چونان برگ سرگردانی در باد از شاخه جدامانده و معلق، که ناگاه تو آمدی در ردایی سفید، با دستانی پر از مهر، جاوید باد نام شما مدافعان سلامت و در روزگار ناجوانمردانه سرد امروز تصمیم گروه کوچک ما با حرف‌های موسیقی و سینمایی‌مان این بوده که ادای دینی هرچند ناچیز به این عزیزان از جان گذشته داشته باشیم تا صدای خوش شفا را هنرمندانه‌تر به گوش برسانیم که هم او اول و آخر علاج همه دردهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 در مقام معرفی این موزیک ویدیو هم باید گفت هدف برتر، همان تقدیر از این فرشتگان زمینی است که به همت یک گروه موسیقی و یک گروه قدرتمند و توانمند سینمایی به ثمر نشسته که این خود به منزله سپاسگزاری بی‌پایان از جانب این مجموعه و تمامی اهالی هنر از خط مقدم این روزهایمان است واگر بخواهم توصیفی از موسیقی این اثر داشته باشم باید بگویم ترکیبی از درد کشیدن در راه زیبایی و تکامل  بوده که امیدوارم تا حدی موفق بوده باشم.
من در این ماه‌های سخت و دشوار وقتی جای ماسک را روی صورت پرستاران و آن پوشش ویژه  کادر درمانی بخش کرونایی بیمارستان‌ها را می‌دیدم، همواره شرمنده می‌شدم. شرایطی که موجب شد با دوست هنرمندم پرویز کاظملو ساخت پروژه «سایه روشن» را آغاز کنیم و امیدوارم حالا که کار به سرانجام رسیده، در حد توان خود کوشیده باشد تا مورد پسند این مدافعان عزیز سلامت قرار گرفته و بخش کوچکی از آلام و فعالیت‌های جانفرسای آنان در روزهای کرونایی را جبران کند. عزیزانی که در این چند ماه هر آنچه در توان داشتند انجام داده و ما را شرمنده فداکاری و ایثار مثال‌زدنی و فراموش‌نشدنی خود کردند.»

پرویز کاظملو نویسنده و کارگردان نماهنگ «سایه روشن» نیز پیرامون حضورش در این پروژه اظهار کرد: «وقتی مهدی کلانتری به من پیشنهاد ساخت این نماهنگ را داد، در ابتدا ماکت موسیقی اثر را گوش دادم و بلافاصله فضا به گونه‌ای شکل گرفت که سناریوی کلی اثر در ذهنم ساخته شد. بنابراین با اشتیاق بیشتری تصمیم گرفتم کارگردانی اثر را به عهده بگیرم. چرا که معتقد بودم برای یک هنرمند چه شرایطی از این بهتر که فضایی را پیش روی خود ببیند که می‌تواند به سهم خود قدردان کادر درمانی باشد که این روزها جانانه در عرصه سلامت فعالیت می‌کنند.» 

او افزود: «برهمین مبنا از مهدی ایل‌بیگی خواستم تا مدیریت فیلمبرداری کار را به عهده بگیرد و خوشبختانه شرایط به گونه‌ای پیش رفت که او نه تنها در فیلمبرداری که در کارگردانی اثر نیز همراه بسیار خوبی برای من در تصویرسازی و بازی بازیگران بود. در اینجا لازم است از منصور سلطانی، تهیه‌کننده پروژه، علی نصیرنیا، طراح صحنه و جمشید قدرتی، فراهم‌کننده تجهیزات تصویری نیز قدردانی ویژه‌ای داشته باشم که دوستانه در کنار ما حضور موثری داشتند. البته این پروژه یک تلخی ناگوار هم برای همه ما داشت و آن از دست دادن لاریسا حسینی یکی از بازیگران اهل کشور افغانستان به عنوان یکی از بازیگران پروژه، درست یک روز پس از پایان فیلمبرداری بود که همه‌مان را غمگین کرد.» 

۵۷۲۵۹

کد خبر 1560484

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: موسیقی ویروس کرونا پرستار نوازنده و آهنگساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است

عباس عبادی در دومین روز از مراسم هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس، با بیان اینکه کمبود پرستار یک‌ مسئله جهانی است، اظهار کرد: در جهان ۲۸ میلیون نفر کادر پرستاری داریم اما نیاز جهان ۳۴ میلیون نفر است یعنی با کمبود ۶ میلیون پرستار در جهان مواجه هستیم؛ از این رو سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که گسترش خدمات سلامت از حوزه پرستاری تعمیق بیشتری پیدا کند تا عدالت در سلامت، محقق شود.

وی افزود: عدالت در سلامت در سرفصل‌های وزارت بهداشت نیز قرار گرفته است؛ این عبارت به معنای دسترسی آسان و ارزن مردم به خدمات باکیفیت و ایمن است.

عبادی درباره آمار پرستاران فعال در کشور تصریح کرد: در حوزه درمان و مراقبت گروه پرستاری ۲۳۰ هزار نفر در مراکز درمانی فعال هستند و این عدد در بین جمعیت ۵۵۰ هزار نفری کارکنان وزارت بهداشت قابل توجه است و بنابراین پرستاران می‌توانند در سنجه‌های مختلف نظام سلامت اثرگذار باشند و رضایت آنها نیز به رضایت گیرندگان خدمت منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه جمعیت پرستاران به لحاظ تعداد بعد از جمعیت معلمان در آموزش و پرورش دومین رتبه را در کشور دارد، بیان کرد: براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، بی توجهی به پرستاری بی توجهی به سلامت جامعه است و این موضوع نگاه ما به پرستاری را ویژه‌تر می‌کند و دغدغه ما در رابطه با سلامت مردم را افزایش می‌دهد. از سوی دیگر پرستاران نقش های متنوعی در نظام سلامت ایفا می کنند و با توجه به اینکه تا ۳۰ سال آینده یک چهارم جمعیت سالمند می‌شوند جایگاه آن‌ها در نظام سلامت باید ارتقا یابد.

عبادی با اشاره به اینکه در رشته‌های گروه پرستاری شامل اتاق عمل و فوریت‌های پزشکی سالانه ۱۵ هزار نفر تربیت می‌شوند، خاطرنشان کرد: همچنین ۱۳ رشته کارشناسی ارشد پرستاری داریم که شامل مراقبت‌های ویژه کودکان و نوزادان، اورژانس، بزرگسالان، سلامت جامعه، روان پرستاری و ‌.. است.

وی با اشاره به نقش پررنگ بانوان در شغل پرستاری بیان کرد: در دنیا ۹۰ درصد پرستاران را بانوان و ۱۰ درصد را مردان تشکیل می‌دهند اما در کشور ما پذیرش دانشجویان آقا افزایش یافته و ۷۵ درصد پرستاران بانوان و ۲۵ درصد آقایان هستند. جمعیت بزرگ بانوان در این حرفه نشان از تاثیرگذاری زنان در اجتماع دارد و نیاز به توجه خاص به این گروه را بیشتر می‌کند زیرا ماهیت پرستاری سخت است و شیفت‌های غیرمتعارف در آن وجود دارد و خدمت پرستاری یک لحظه نیز قابل متوقف شدن نیست.

وی ادامه داد: میانگین سهم سلامت از درآمد ناخالص داخلی در اکثر کشورهای جهان ۸ درصد است، این شاخص در برخی کشورهای پیشرفته به ۱۱ درصد نیز می‌رسد اما در کشور ما ۳ تا ۵ درصد بوده است. در دوره کرونا که نگاه ویژه‌ای به حوزه سلامت شد این عدد افزایش پیدا کرد و اکنون به ۳ تا ۴ درصد از سهم تولید ناخالص ملی رسیده است.

وی با بیان این‌که انسان سالم محور توسعه پایدار است، تصریح کرد: حوزه سلامت در توسعه هر کشوری اهمیت دارد. در صد سال گذشته نگرانی جامعه بشریت محدود به سلامت جسمانی بود اما بعد از توسعه فناوری‌ها و سرعت بیش از حد زندگی روزمره، به تدریج موضوع سلامت روان، سلامت اجتماعی و معنوی نیز مورد توجه قرار گرفتند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه در دسترس بودن و ارزان بودن خدمت موانعی دارد، گفت: یکی از رویکردهایی که کشورها به کار گرفته‌اند استفاده از نیروهای چندکاره است. پرستاران این قابلیت را دارند که بر اساس برنامه‌های درسی‌شان در حوزه‌های پیشگیری، ارتقای سلامت، مراقبت و درمان و توانبخشی مشارکت کنند. برای مثال در کشورهای حوزه اسکاندیناوی نخستین مراجعه مردم به پرستاران و مراقبان سلامت است و برآوردها نشان داده ۸۵ درصد خدمات اولیه سلامت توسط این نیروها قابل انجام است.

وی با بیان اینکه در توازن نیروی انسانی و به کارگیری نیروی انسانی نیاز به بازنگری داریم، تاکید کرد: ظرفیتی که به طور خاص و عام در پرستاری ایران وجود دارد می‌تواند بسیاری از خلاهای مراقبتی را پوشش دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است