Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل ازباشگاه خبرنگاران ، نوع دلتای ویروس کرونا در حال حاضر نوع غالب این بیماری در کشور ما است. از اصلی‌ترین نشانه‌های ابتلا به دلتا کرونا که باید حتماً پس از مواجهه با آن به پزشک متخصص مراجعه کرد نشانه‌های زیر است.

۱. تب افزایشی؛ که با وجود تلاش برای قطع کردن تب باز هم بالا برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تب بالای ۳۸ و نیم درجه هشدار دهنده است.

۲. تعریق شدید همراه با ضعف و بی حالی شدید که منجر به ناتوانی فرد برای انجام کار‌های روزمره می‌شود.

۳. افزایش تعداد تنفس؛ در صورتیکه تعداد نرمال تنفس در بزرگسالان ۱۲ تا ۱۸ در دقیقه است، اگر این میزان افزایش پیدا کند نشانه‌ای از کرونادلتا خواهد بود.

۴. تعداد نرمال ضربان قلب در بزرگسالان ۷۰ تا ۹۰ دقیقه است و اگر این میزان به صورت مداوم افزایش پیدا کند یک نشانه هشدار دهنده است.

۵. کاهش تعداد ضربان قلب نیز می‌تواند یک هشدار باشد در صورتی که تعداد ضربان قلب زیر ۵۰ در دقیقه برسد.

۶. تیره شدن لب‌ها، کبودی زیر ناخن‌ها، همراه با مشکل در تنفس 

۷. ضعف فزاینده و خواب آلودگی مداوم که فرد مدام احساس کسالت و خواب آلودگی شدید دارد.

۸. هذیان و عدم تشخیص زمان و مکان و احساس گیجی در فرد نیز جزوه نشانه های دلتا است.

ویروس کرونا 

۹. از دیگر نشانه ها می توان به بی اختیاری ادرار یا مدفوع اشاره کرد که در این شرایط فرد کنترلی بر عملکرد دفع خود ندارد.

۱۰. اسهال و استفراغ شدید نیز از علائمی هستند که در صورت بروز آن‌ها به دلیل مواجهه با پدیده کم آبی بدن باید جدی گرفته شوند.

۱۱. سرفه‌های شدید قطاری و همراه با خلط رنگی 

۱۲. بالا رفتن قند خون به صورت فزاینده و غیرقابل کنترل 

۱۳. قطع یا کاهش ادرار در شبانه روز؛ باید توجه داشت میزان نرمال ادرار در یک شبانه روز یک لیتر است.

۱۴. از علائم دیگر احساس درد در ناحیه قفسه سینه به خصوص آن هنگام حرکت و بالا رفتن از پله و فعالیت‌های زیاد نیز می‌تواند هشدار دهنده باشد.

۱۵. از دیگر نشانه‌ها کاهش ناگهانی اکسیژن خون به زیر ۹۰ و یا کاهش ساعت به ساعت اکسیژن خون است.

پربیننده ترین سایت ثبت نام واکسن کرونا ( لینک کارت واکسن ) ویتامین E چگونه می‌ تواند برای موهای شما مفید باشد گمانه‌زنی‌ها از آینده کرونا در ایران علت فوتی های کادر درمان علی رغم واکسیناسیون کرونا چیست؟ چرا دریافت کنندگان دوز دوم واکسن آسترازنکا با مشکلاتی مواجه شدند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دلتا کرونا نشانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۰۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۱ سنت معادل ۰.۸۵ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۶ سنت رسید.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، قیمت نفت کاهش یافته و شدیدترین کاهش هفتگی را طی سه ماه گذشته تجربه کرده است. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات ضعیف اشتغال آمریکا و زمانبندی احتمالی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو هستند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۱ سنت معادل ۰.۸۵ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۴ سنت معادل ۱.۰۶ درصد کاهش، ۷۸ دلار و ۱۱ سنت معامله می‌شود.

فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در جلسه هفته گذشته ثابت نگه داشت و سرمایه‌گذاران نگرانند بالا ماندن هزینه‌های وامگیری رشد اقتصاد را در آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند.

نفت برنت بیش از ۷ درصد و نفت آمریکا ۶.۸ درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داده‌اند.

اطلاعات اقتصادی آمریکا نشان می‌دهد اشتغال در این کشور آهسته‌تر از حد انتظار در آوریل رشد کرده و رشد سالانه دستمزد‌ها هم پایین بوده است. بدین ترتیب تاجران تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار در ماه سپتامبر نرخ بهره را پایین بیاورد.

فدرال رزرو در اجلاس هفته گذشته نرخ بهره را ثابت نگه داشت و دلیل آن را تورم بالا اعلام کرد. بالا ماندن نرخ بهره رشد اقتصاد را کند کرده و تقاضا برای نفت را پایین می‌آورد.

شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های نفت و گاز فعال خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد این چاه‌ها در حال حاضر به پایین‌ترین تعداد از ژانویه ۲۰۲۲ رسیده است.

تعداد چاه‌های نفت و گاز آمریکا که اولین نشانه تولید این کشور در آینده است، ۸ حلقه در هفته منتهی به سوم ماه مه کاهش یافته و به ۶۰۵ رسیده است که بزرگترین کاهش هفتگی از سپتامبر ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد.

تاثیر جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در افزایش قیمت نفت از بین رفته، چون دو طرف در فکر یک آتش بس موقت هستند و مذاکرات صلح توسط میانجی‌های بین‌المللی ادامه دارد.

از طرف دیگر، اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس که از سازمان کشور‌های صادر کننده نفت و متحدانش از جمله روسیه تشکیل شده قرار است در اول ژوئن برگزار شود.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، این ائتلاف کاهش تولید داوطلبانه خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • هشدار مهم هواشناسی به تهرانی‌ها
  • هشدار هواشناسی درباره وزش باد شدید در تهران
  • هشدار وزش باد شدید در تهران
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • سامانه بارشی در خراسان شمالی فعال می‌شود/ کاهش ۱۰درجه‌ای دمای هوا