Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایش فصل اول سریال‌ طنز «نون خ» به‌کارگردانی سعید آقاخانی از جمعه (۱۶ مهر) در آی‌فیلم فارسی آغاز می‌شود. این شبکه همچنین سریال «مدار صفر درجه» را از فردا راهی آنتن می‌کند.

به گزارش قدس آنلاین، مجموعه‌ طنز اجتماعی نون. خ در جدول پخش کانال فارسی این شبکه قرار می‌گیرد. فصل نخست نون. خ را که نوروز ۱۳۹۸ پخش شد، سعید آقاخانی کارگردانی کرده است و امیر وفایی داستان آن را نگاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید آقاخانی در نقش نورالدین خانزاده، حمیدرضا آذرنگ، علی صادقی، هومن حاجی‌عبداللهی، فریده سپاه‌منصور، سیروس میمنت، پاشا جمالی، هدیه بازوند، ندا قاسمی، نعیمه نظام‌دوست، کاظم نوربخش و سیاوش مفیدی در این سریال نقش‌آفرینی کرده‌اند.

این سریال هر شب ساعت ۲۱:۰۰ از آی‌فیلم پخش می‌شود. بازپخش آن نیز در ساعت‌های ۰۵:۰۰ و ۱۳:۰۰ روز بعد روی آنتن خواهد رفت.

مدار صفر درجه از آی‌فیلم فارسی

آی‌فیلم فارسی همچنین سریال مدار صفر درجه را از فردا راهی آنتن می‌کند. سریال پرگار به قسمت‌های پایانی خود نزدیک شده است و مدار صفر درجه جایگزین آن می‌شود. اولین قسمت سریال مدار صفر درجه از آثار شاخص حسن فتحی در کارگردانی و نویسندگی، فردا شب رأس ساعت ۲۰ پخش می‌شود.

این سریال ماجرای سفر دانشجویی ایرانی به نام حبیب پارسا با بازی شهاب حسینی را به فرانسه روایت می‌کند که برای تحصیل در رشته‌ فلسفه به پاریس عزیمت کرده است. او در پژوهشی با دختری یهودی به نام سارا استروک همکاری می‌کند، اما این پژوهش باعث ایجاد تغییراتی در مسیر زندگی این دو جوان می‌شود. ماجرا در بستر جنگ جهانی دوم می‌گذرد.

شهاب حسینی، رویا تیموریان، لعیا زنگنه، مسعود رایگان، ایرج راد، رحیم نوروزی و ناتالی متی بازیگر فرانسوی به همراه سه بازیگر لبنانی فواد البراهیم، هاسمیک تاچچیان و پیر داغر و ۱۳ بازیگر مجارستانی در این مجموعه تلویزیونی ایفای نقش کرده‌اند.

این مجموعه که نخستین بار سال ۸۶ در ۳۰ قسمت به روی آنتن شبکه یک سیما رفت، در ساعت‌های ۰۴:۰۰ و ۱۲:۰۰ هر روز بازپخش می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مجموعه های ای فیلم شبکه آی فیلم مدار صفر درجه آی فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۱۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!

در یک اتفاق هولناک، قطعه‌ای از زباله‌های فضایی روسیه به ماهواره ناسا موسوم به TESS نزدیک شد و این ماهواره را در آستانه نابودی قرار داد. این حادثه خطرناک به وضوح نشان می‌دهد که زباله‌های فضایی تا چه اندازه می‌توانند برای فضاپیماها خطرناک باشند. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، در یک اتفاق هولناک، قطعه‌ای از زباله‌های فضایی روسیه به ماهواره ناسا موسوم به TESS نزدیک شد و این ماهواره را در آستانه نابودی قرار داد. این حادثه خطرناک به وضوح نشان می‌دهد که زباله‌های فضایی تا چه اندازه می‌توانند برای فضاپیماها و ایستگاه‌های فضایی خطرناک باشند.

در تاریخ 23 آوریل 2024، ماهواره TESS ناسا که به منظور جستجوی سیارات فراخورشیدی طراحی شده است، با قطعه‌ای از زباله‌های فضایی روسیه به نام BL0002B به شدت نزدیک شد. این اتفاق می‌توانست منجر به برخورد و نابودی ماهواره TESS شود.

خوشبختانه، با انجام مانورهای اضطراری، ماهواره TESS توانست از برخورد با زباله‌های فضایی روس فرار کند. با این حال، این حادثه خطرناک زنگ خطری برای ناسا و دیگر آژانس‌های فضایی به شمار می‌رود.

زباله‌های فضایی شامل قطعاتی از ماهواره‌ها، موشک‌ها و دیگر اجرام ساخته دست بشر هستند که در مدار زمین رها شده‌اند. این زباله‌ها با سرعتی معادل 29 هزار کیلومتر در ساعت در مدار زمین حرکت می‌کنند و می‌توانند به شدت به فضاپیماها و ایستگاه‌های فضایی آسیب برسانند.

یک تکه زباله فضایی جمعه با ماه برخورد می‌کند

در حال حاضر، هزاران قطعه زباله فضایی با قطر بزرگتر از 10 سانتی‌متر در مدار زمین وجود دارد. میلیون‌ها قطعه زباله فضایی با قطر کوچکتر نیز در مدار زمین وجود دارند که اگرچه به تنهایی نمی‌توانند آسیبی جدی وارد کنند، اما در صورت برخورد با فضاپیما می‌توانند منجر به آسیب‌های جدی شوند.

ناسا و دیگر آژانس‌های فضایی در حال تلاش برای یافتن راه‌حل‌هایی برای مشکل زباله‌های فضایی هستند. یکی از راه‌حل‌ها، جمع‌آوری زباله‌های فضایی از مدار زمین است. راه‌حل دیگر، طراحی فضاپیماها و ایستگاه‌های فضایی به گونه‌ای است که در برابر برخورد با زباله‌های فضایی مقاوم‌تر باشند.

حادثه نزدیک شدن ماهواره TESS به زباله‌های فضایی روس، نشان‌دهنده خطرات فزاینده زباله‌های فضایی برای فعالیت‌های فضایی انسان است. یافتن راه‌حل‌های مناسب برای این مشکل، امری ضروری است تا از بروز فاجعه‌های فضایی در آینده جلوگیری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • پخش یک سریال خارجی جدید از تلویزیون
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • سریال جدید تلویزیون به دو شبکه می‌رسد
  • استوری همسر سابق مهدی قائدی؛ می‌رسد آن روز که چرخ بر مدار حق گردد! + عکس
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • شمارش معکوس برای آغاز ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!