Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با فرا رسیدن ماه اکتبر (ماه جهانی ارتقاء آگاهی بانوان در زمینه سرطان سینه) امسال هم در سومین سال پیاپی، "پویش سراسری سرطان معتمد" از سوی جهاد دانشگاهی از ۸ مهرماه آغاز شده و تا ۸ آبان ماه ادامه پیدا خواهد کرد.

این پویش در قالب برنامه های متنوع آموزشی، ترویجی و فرهنگی و با حضور تیم تخصصی متشکل از ۳۰ متخصص حوزه سرطان و با حمایت سازمان ها و ارگان های مختلف، برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقه مندان می توانند برای ملحق شدن به پویش سراسری سرطان معتمد و همراه شدن با برنامه‌های این پویش، صفحه اینستاگرام پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی به آدرس https://instagram.com/motamed.c.i را دنبال کنند.

سرطان سینه نخستین علت مرگ و میر زنان به دلیل سرطان در دنیا به شمار می رود و پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی به عنوان قطب درمان سرطان سینه در کشور، در راستای رسالت های آموزشی ترویجی و فرهنگی خود برنامه های مختلفی را در این زمینه برای بانوان کشور برگزار می نماید.

رییس پژوهشکده معتمد سرطان جهاد دانشگاهی گفت: براساس آمار وزارت بهداشت، سرطان سینه مهمترین عامل مرگ و میر در زنان است و این نشان دهنده اهمیت این موضوع است و باید به آن توجه ویژه ای شود.

امین صرابی اظهار داشت: به همین دلیل برنامه آگاهی بخشی به صورت جهانی از جمله ایران برگزار می شود که بتوان با تشخیص بموقع از مرگ و میرها در این حوزه جلوگیری کرد.

وی افزود: اگر افراد بموقع مطلع باشند که این کار را می توان با معاینات ادواری و تشخیص موقع انحام داد، از شدت بیماری جلوگیری می شود، و در نتیجه آمار مرگ و میر ناشی از این سرطان کاهش خواهد یافت.

وی بیان داشتن: پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی به عنوان قطب سرطان سینه کشور همواره در این مسیر گام های ارزشمندی را برداشته است./ ایرنا

داروی جدید سرطان پستان خوراکی‌های ضد سرطان پستان یک داروی جدید برای درمان سرطان پستان اینفوگرافیک/ نسخه غذایی برای مهار سرطان معاینه ماهیانه رمز پیشگیری از سرطان پستان سالانه ۱۰ هزار نفر در ایران به سرطان پستان مبتلا می‌شوند سن ابتلا به سرطان پستان در ایران ۱۰ سال جوان‌تر از جهان هر سال ۷ تا ۹ هزار نفر در ایران به سرطان پستان مبتلا می‌شوند  

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی سرطان معتمد سرطان پستان سرطان سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۱۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت