Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز محبی روز یکشنبه با اشاره به ماجرای جان باختن این دهیار، به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: "ابراهیم روکی"، دهیار فداکار روستای روکی خوشاب در مسیر دفاع از بیت المال و مقابله با سارقانی که اقدام به سرقت کابل های سیم و برق روستا کرده بودند، در واقع به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه به عنوان اولویت نخست در حفظ جان افراد و بیت المال ضروری است، تصریح کرد: در برقراری  تماس با پلیس ۱۱۰، پاسخگویی اپراتور که باید شهرستانی باشد، استانی است که اطلاعات دقیقی از نشانی و مکان موردنظر ندارد، لذا شناسایی دقیق مکان و منطقه بروز حادثه زمانبر می شود که این موضوع حضور به هنگام پلیس را با وقفه مواجه می سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده شهرستان‌های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی دیگر از گلایه های بحق مردم منطقه خوشاب، ضعف آنتن دهی شبکه های همراه اول و ایرانسل است چنانکه در مواردی برقراری ارتباط و تماس غیر ممکن می شود.

محبی افزود: سارقان با بهره گیری از وجود نقاط کور در پوشش دهی تلفن همراه، اقدام به سرقت کابل های برق نموده اند که این حادثه اسفبار رخ داده است.

وی با بیان اینکه نیروهای امنیتی  و انتظامی از ساعات نخست حادثه  وظایف خود را انجام داده اند، تصریح کرد: با بررسی دوربین های مبادی ورودی و خروجی مناطق روستایی نزدیک و دوردست، تلاش بسیاری برای پیگیری سرنخ ها تا مرحله شناسایی عاملان این حادثه، که علاوه بر سرقت، مرتکب جنایت قتل هم شده اند، صورت گرفته تا آنان به سزای اعمال خود برسند.

محبی ادامه داد: از تمامی دستگاه های مسوول درخواست رسیدگی سریع و پیگیری مجدانه در خصوص این پرونده را داریم تا با اجرای عدالت، سارق یا سارقان قاتل نتیجه این خباثت خود را در کمترین زمان ممکن ببینند.

مشکل بیمه ای دهیار وظیفه‌شناس رفع می شود

فرماندار خوشاب نیز گفت: مرحوم "ابراهیم روکی"، حدود یک دهه مسوولیت دهیاری روستای روکی این شهرستان را بر عهده داشته است، لذا به منظور جلوگیری از تضییع حقوق، موضوع بیمه وی در دست بررسی است که در صورت وجود مشکل، برطرف می شود.

امان الله خدمتگزار با اشاره به اینکه پیگیری و برخورد جدی با مسببان حادثه، مطالبه مردم و مسوولان شهرستان خوشاب است، افزود: دستگاه قضایی شهرستان از لحظات اولیه مراتب را مورد بررسی قرار داده و موضوع  از طریق مقامات استانی و کشوری در دست پیگیری است.

فرمانده انتظامی خوشاب پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: "ابراهیم روکی"، دهیار روستای روکی این شهرستان در غرب خراسان رضوی در راه حفاظت از امکانات و تجهیزات شبکه توزیع برق روستا جان باخته است.

سرهنگ حسن آشیانی افزوده بود: هنگامی که سارقان قصد سرقت کابل های برق بوستان این روستا را داشتند، دهیار و یکی از اهالی پس از آگاهی بلافاصله در محل حضور یافتند که ماجرا به درگیری دهیار روستا با سارقان انجامید و وی مورد اصابت ضربات پیاپی چاقو از سوی آنها قرار گرفت.

به گفته وی متاسفانه این واقعه منجر به مرگ دهیار در محل شده و فرد همراه وی نیز مجروح و به بیمارستان منتقل شده، که پیگیری این موضوع با حساسیت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفته تا هرچه سریعتر عاملان جنایت شناسایی و دستگیر شوند.

برخورد جدی با مسببان حادثه مطالبه مردم خوشاب

جمعی از شهروندان شهرستان خوشابی با صدور پیامی ضمن ابراز تالم از قتل ناجوانمردانه دهیار روستای روکی این شهرستان از مسوولان امنیتی و قضایی خوشاب خواستند تا نسبت به دستگیری عاملان این اقدام و رساندن آنان به اشد مجازات اقدام کنند.

در بخشی از پیام آنان آمده است: این حادثه که در ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) روی داد دل همه شهروندان خوشابی را به درد آورد.

مدیر برق خوشاب نیز با صدور پیامی با عرض تسلیت به خانواده دهیار روستای روکی از دفاع وی برای به جلوگیری از سرقت اموال بیت المال و حفظ شبکه برق قدردانی و تشکر کرد.

سیدعباس ساداتیان، نگهداری و حفاظت از شبکه توزیع برق را وظیفه ای همگانی دانست و افزود: آن عزیز سفر کرده در این مسیر باقیات صالحات و برگ زرینی از خود به یادگار گذاشت.

سلطان‌آباد، مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری خوشاب در فاصله ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

این شهرستان مرکب از بخش های "مرکزی، مشکان و نوده انقلاب" دارای ۷۰ روستا است. ۳۲ هزار نفر معادل ۸۶ درصد جمعیت خوشاب ساکن روستاها هستند.

خوشاب که پیشتر یکی از بخشهای شهرستان سبزوار بود در چارچوب تقسیمات کشوری مهرماه ۱۳۸۹ به شهرستان ارتقاء یافت.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی روستائیان خوشاب شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی روستائیان خوشاب مجلس شورای اسلامی روستائیان خوشاب شرکت مخابرات ایران روستای روکی دهیار روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۱۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است

به گزارش خبرنگار مهر، مجید بگلریان صبح روز شنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار کرد: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، گفت: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، افزود: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰ میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخصهای ۱۸ گانه با مختصات یو.تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، خاطرنشان کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان هم با اشاره به مشکلات برای برق روستای تختان گفت: از همان ابتدای وقوع سیل در این روستا وارد عمل شده ولی ترانسفورماتور روستا و ۴۰۰ متر شبکه برق رسانی این روستا دچار خسارت شد." ولی الله ناصری" به بررسی خسارات به زیرساخت‌های برق در این روستا اشاره کرد و گفت: اتصال برق روستا به شبکه اصلی در دست انجام است و به زودی مشکلات مرتفع و برق روستا برقرار خواهد شد.

امیر باقی جانشین آبفای استان نیز در این نشست، گفت: اقذامات لازم برای تامین آب شرب در دستور کار است و سعی می‌شود تا زمان اتصال شبکه، آب شرب روستا به صورت آبرسانی سیار تامین شود.

مدیر بنیاد مسکن دهلران نیز اظهار کرد: بخش پائین دست روستا مشکلات زیادی دارد و در بارندگی‌ها دچار آبگرفتگی شدید شده که بازنگری طرح هادی روستای تختان پیگیری می‌شود.

"امیر حسین علیکرمی" افزود: بنیاد مسکن آمادگی دارد که در راستای رفع مشکلات اقدامات لازم را انجام و ماشین آلات را برای ایجاد خاکریز و لایروبی معابر به منطقه گسیل کند.

"یونس چوبین" مدیر جمعیت هلال احمر استان هم گفت: تیم‌های ارزیابی و مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان در همان لحظات اولیه در منطقه و بین مردم حضور پیدا کردند و هر گونه کمک و اقدامی لازم باشد انجام خواهد شد.

رمضان ولیزاده مدیر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زرین آباد نیز در این نشست اظهار کرد: در این مدت ۶ مورد بازگشایی مسیرهای تردد وسائل نقلیه در ۲ بخش زرین آباد و سراب میمه انجام شده است.

"عباس شیخی" مدیر امور عشایر دهلران هم به خسارات سیل به راه‌های عشایر اشاره و گفت: برای تعمیر ومرمت راه‌های عشایر نیازمند حمایت هستیم.

حیدر رضایی مدیر گاز دهلران هم گفت: امکانات برای جابجایی شبکه گاز رسانی پای کار است و مشکل ۵۰ مشترک حل شده و مشکل ۱۰ انشعاب باقی مانده در دست اقدام می‌باشد.

کد خبر 6096265

دیگر خبرها

  • نوجوان خوشابی در مسابقات آسیای ازبکستان تاریخ ساز شد
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • جان باختن جوان ۲۲ ساله بر اثر برق گرفتگی در شهرستان رودسر
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • انتقاد ردبول از مرسدس در ماجرای جذب فرستاپن
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • جاری شدن سیل در روستای نوروزی خوشاب 
  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار