Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست تیم ملی والیبال گفت: با تیم‌هایی همگروه شدیم که هر کدام از آنها والیبال متفاوتی را ارائه می‌دهند و بر همین اساس باید با هوشمندی به مصاف‌شان برویم.

مصطفی کارخانه در گفت‌‌وگو با میزان، در خصوص قرعه‌کشی رقابت‌های والیبال قهرمانی جهانی اظهار داشت: گروه ایران نسبت به سایر گروه‌ها نه سخت است و نه آسان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تیم‌هایی همگروه شدیم که هر کدام از آنها والیبال متفاوتی را ارائه می‌دهند و بر همین اساس باید با هوشمندی به مصاف آنها برویم. البته با شناختی که از عطایی و دستیارانش دارم مطمئن هستم که با شناخت کامل به مصاف این تیم‌ها خواهیم رفت.

وی افزود: صعود از مرحله اول رقابت‌های جهانی بسیار مهم است و نباید مقابل هیچ کدام از تیم‌ها خودمان را از پیش‌برنده یا حتی از پیش‌بازنده بداینم. در فاصله‌ای که تا این رقابت‌ها باقی مانده لیگ هم برگزار می‌شود. لیگ برتر می‌تواند باعث شود چهره‌های جدیدی به تیم ملی معرفی شوند. صابر کاظمی و میثم صالحی با درخشش در لیگ توانستند ملی‌پوش شوند.

سرپرست تیم ملی والیبال با اشاره به اینکه عملکرد تیم ملی در رقابت‌های قهرمانی آسیا عالی بودی، گفت: کمتر کسی می‌توانست پیش‌بینی کند که تنها با یک ست باخته قهرمان آسیا شویم؛ اما این اتفاق افتاد. البته باید به دنبال رفع نقاط ضعف تیم ملی باشیم. بهروز عطایی حواسش به همه مسائل است و بازیکنان حرف شنوی خیلی خوبی از او دارند. من آینده تیم ملی را خوب می‌بینم و امیدوارم والیبال ایران دوباره به اوج برسد.

کارخانه در مورد برخی حواشی و موضع‌گیری‌ها اظهار داشت: همه باید کنار والیبال باشیم و اجازه ندهیم همبستگی میان اهالی والیبال از بین برود. اگر والیبال ایران زمین بخورد همه متضرر می‌شویم. به همین خاطر در هر جایگاهی باید تلاش کنیم تا والیبال ایران دچار تلاطم نشود. 

 

بیشتر بخوانید: افشاردوست: در انتقادهایمان حرمت‌شکنی نکنیم/ هر کسی که برای والیبال ایران زحمت کشیده اسطوره است

 

انتهای پیام/

برچسب ها: مصطفی کارخانه تیم ملی والیبال بهروز عطایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مصطفی کارخانه تیم ملی والیبال بهروز عطایی والیبال ایران رقابت ها تیم ملی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۵۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • سوپرمن شدن پس از پرسپولیس/ استقلال زیر آسمان آبی شهر
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه
  • اعتراض بازیکنان زاگرس مهاباد به تصمیم داور و ترک زمین
  • سه لژیونر جدید والیبال ایران، مقصد: کره جنوبی!
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • تست فنی ۲۵ بازیکن مطرح برای بازی در لیگ کره جنوبی
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • اتفاقی تلخ برای والیبال ایران
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود