Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن زنگنه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس مصوبه مجلس تعیین قیمت‌های تضمینی و حمایتی و همچنین بسته‌های حمایتی از محصولات کشاورزی باید در شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی به تصویب برسد.
وی ادامه داد: بر این اساس حداقل قیمت برای خرید توافقی زعفران که توسط اتحادیه‌های تعاونی روستایی و تولیدی و سایر اتحادیه‌های کشاورزی تصویب می‌شود برای زعفران نگین صادراتی ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم تربت‌حیدریه، زاوه و مه ولات گفت: البته این قیمت، مبلغ حداقلی است و ممکن است شرکت‌های تعاونی، تعاونی‌های روستایی یا بازار سرمایه در بورس کالا با قیمت‌های بالاتر از رقم یاد شده، زعفران را از کشاورزان خریداری کنند.
زنگنه افزود: قیمت انواع زعفران مثل زعفران پوشال نیز تا یک هفته آینده تعیین و اعلام خواهد شد و کشاورزان می‌توانند زعفران خود را برای فروش با این قیمت به تعاون روستایی یا اتحادیه‌های تعاونی به ثبت رسیده، عرضه کنند.
وی ادامه داد: در گذشته فقط تعاونی روستایی با قیمت مصوب، زعفران را خریداری می‌کرد ولی امسال مقرر شده بانک کشاورزی به خریداران زعفران که این کف قیمت را رعایت می‌کنند تسهیلات هشت درصد با بازپرداخت ۱۸ ماهه بپردازد.
نماینده مردم تربت‌حیدریه، زاوه و مه ولات گفت: این مبالغ در بودجه ۱۴۰۰ دیده شد و تعاونی‌های روستایی و سایر تعاونی‌ها و صادرکنندگان زعفران می‌توانند با مراجعه به بانک کشاورزی از این تسهیلات برای خرید زعفران با قیمت ۲۰ میلیون تومان استفاده کنند.
زنگنه افزود: اگر بخش خصوصی از این نوع خرید حمایت نکند، تعاونی روستایی موظف است این کف قیمت را برای خرید زعفران از کشاورز، حتما رعایت کند و جزئیات بسته سیاستی حمایت از  زعفران هفته آینده توسط وزارت جهادکشاورزی  ابلاغ و اجرایی می شود.
وی درباره بسته دوم طرح حمایتی زعفران هم گفت: در بسته دوم،  ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ سود هشت درصد در اختیار تعاونی‌های روستایی قرار می‌گیرد و علاوه بر این مصوب شد دولت تا پایان امسال صندوق حمایت از زعفران را راه‌اندازی کند و مقرر شد ۴۹ درصد سهام این صندوق آورده دولت باشد که از محل فروش دارایی‌های جهاد کشاورزی تامین و به صندوق پرداخت می شود.
این نماینده  مجلس گفت: همچنین برای هر کشاورز نیز مبلغ ۱۰۰ هزار تومان که در مجموع حدود ۲۰ میلیارد تومان می‌شود از سوی دولت به عنوان حق‌السهم کشاورز در این صندوق سرمایه‌گذاری می‌شود.
زنگنه افزود: اگر این اتفاق بیفتد یکی از اقدامات زیربنایی برای زعفران انجام شده است که می‌تواند نگرانی ما را در سال‌های آینده برای خرید زعفران و حمایت از صادرکنندگان و فرآوری زعفران رفع کند.
وی اضافه کرد: امسال نخستین سالی است که دولت، قبل از شروع فصل برداشت برای قیمت زعفران تصمیم گیری و این قیمت را ابلاغ و بودجه آن را نیز مهیا کرده‌ است.

فصل برداشت زعفران در منطقه تربت‌حیدریه به ترتیب در سه اقلیم سرد (رخ)، معتدل (مرکزی و زاوه) و گرم (مه‌ولات) از ۱۵ مهر آغاز و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
از مجموع نزدیک به ۹۰ هزار هکتار اراضی زیرکشت زعفران خراسان رضوی، هشت هزار و ۷۶۵ هکتار آن به تربت‌حیدریه اختصاص دارد و میانگین تولید زعفران در این شهرستان چهار کیلوگرم در هر هکتار و در مجموع میزان تولید زعفران در تربت‌حیدریه در سال حدود ۳۶ تن است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی وزارت جهاد کشاورزی بانک کشاورزی تربت حیدریه زعفران دولت محسن زنگنه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت جهاد کشاورزی بانک کشاورزی مجلس شورای اسلامی وزارت جهاد کشاورزی بانک کشاورزی تربت حیدریه زعفران دولت محسن زنگنه تربت حیدریه برای خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد

نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مصاحبه با خبرگزاری خبرآنلاین در خوزستان گفت : یکی از طرح‌های مهم توسعه خوزستان در بخش کشاورزی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری است و یکی از اولویت های مجمع نمایندگان استان در مجلس است که با قدرت در حال پیگیری و اجرای کامل این طرح در منطقه هستیم.

ابراهیم متینیان تصریح کرد: در مجلس یازدهم اقدامات مناسبی برای رفع مشکلات در خوزستان و حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر صورت گرفته ولی باید در مجلس جدید بیشتر تلاش کنیم.

نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس یازدهم در ادامه افزود: در حوزه رامشیر و رامهرمز منابع نفتی زیادی وجود دارد که این منابع نفتی باید به توسعه منطقه و ایجاد اشتغال کمک کنند.

متینیان تاکید کرد: نیاز به افزایش همدلی و هم افزایی داریم و توسعه خوزستان همراهی ۱۸ نماینده را می‌خواهد.

نماینده مردم رامهرمز در مجلس یازدهم تاکید کرد: یکی از اقدامات شاخص در بخش کشاورزی، طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری است که در حوزه رامشیر و رامهرمز نیز باید توسعه دهیم.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899693

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه و نیشابور
  • آزادی بیان غربی‌ها اهداف استکباری و استبدادی دارد
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • پیدا و پنهان پول پاشی آمریکا برای مثلث نیابتی
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد