Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رفیعی، بازیگر و مجری تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری ایسکانیوز در خصوص اوضاع اهالی فرهنگ و هنر در زمان شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: ما به غیر از عنوان هنرمند، همه شهروند این کشور هستیم و به صورت مشترک با مردم از امکانات استفاده می‌کنیم، اما بعد از شیوع کرونا بسیاری از این خدمات و امکانات کم شده و مشاغل تمام مردم از جمله اهالی فرهنگ و هنر نیز تحت الشعاع قرار گرفته و البته این شرایط نه برای مردم ایران بلکه برای کل جهان به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منتها برخی از کشورها از قبل برای مقابله با انواع مشکلات زیرساخت داشته‌اند، هم از لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری کمتر آسیب دیده اند.

رفیعی ضمن بیان مطلب فوق ادامه داد: اما در کشور ما در بین اهالی فرهنگ و هنر هیچ برنامه مدون و حمایتی نداشتیم و به عنوان مثال در مورد اهالی تئاتر این گونه است که به عناوین مختلف می‌توانستیم به آن ها کمک کنیم اما این کار صورت نگرفت، در حالی که در حال حاضر ما چندین سالن روباز داریم که اهالی تئاتر که تنها راه درآمدشان همین اجراهاست، را می‌توانستیم برای این هنرمندان فعال کنیم و متأسفانه بسیاری از مدیران می‌دانستند که گاهی تعداد تماشاچی ها از تعداد کسانی که روی صحنه کار می‌کردند کمتر بود.

وی ادامه داد: من فکر می‌کنم افرادی که در زمینه هنرهای نمایشی فعال بودند، می‌توانستند مورد حمایت مدیران مربوطه قرار گیرند، اما متاسفانه این کار انجام نشد.

این بازیگر تلویزیون خاطرنشان کرد: بخش دیگر نیز این گونه است که تعدادی از افرادی که در سینما هستند به صورت قبیله ای عمل کرده‌اند ، یعنی اینکه فقط با تیمی که از قبل داشتند کار کرده و به لحاظ مالی هم در این بازار راکد گلیم خود را از آب درمی آورند، بخش اعظمی از بچه های تئاتر در این مسیر آسیب دیدند و حتی در تامین مخارج زندگی و اجاره خانه خود ناتوان ماندند و حتی مجبور شدند به شغل‌های دیگری روی بیاورند که حتی با روحیه این افراد سازگار نبود،اما بهر حال برای گذران زندگی مجبور به این کار بودند و من معتقدم خیلی مظلوم واقع شدند.

این مجری برجسته درخصوص توقع اهالی فرهنگ و هنر از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: من به عنوان کسی که زیر مجموعه وزارت ارشاد هستم، مورد حمایت واقع نشدم و متوقع هستم که وزارت ارشاد متولی بخش هنری باشد، زیرا ویترین وزارت ارشاد همین هنرمندانی هستند که برای آن کار می‌کنند، فرهنگ هر جامعه‌ای همواره با هنر و ادبیات و موسیقی گره خورده و امکان حذف آن وجود ندارد.

وی تاکید کرد: من امیدوارم وزارت ارشاد با طراحی بسته های حمایتی، شرایط کاری مناسبی را اجرا کند تا هنرمندانی که طی این دو سال آسیب جبران ناپذیری را دیده اند بتوانند ترمیم کنند.

رفیعی با اشاره به این مطلب که طی این دوسال بسیاری از کارهای صحنه ای معلق شده، تشریح کرد: تنها جایی که خیلی راحت می‌شد برای آن برنامه ریزی کرد همین صحنه است، ما سالن‌های زیادی داریم که با خوش فکری مسئولان می‌توانست در شب‌های تابستان به اجرا بپردازند، تا هم مردم را به لحاظ روحی اندکی شاد کنند و هم اینکه آن گروه هنری هم درآمدی داشته باشد و چرخ زندگیشان بچرخد.

انتهای پیام/

سیده سمیه حسینی کد خبر: 1113585 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز اهالی فرهنگ و هنر وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۸۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد

سیدمجید پوراحمدی در جریان بازدید از نمایشگاه هنر جهانی دبی از حضور پررنگ و تاثیرگذار هنرمندان کشورمان در این نمایشگاه خبر داد و اظهار داشت: هنرمندانی از ۶۰ کشور دنیا با بیش از ۱۰ هزار اثر هنری در قالب ۴۰۰ غرفه در این نمایشگاه شرکت کردند و آثار متنوع و مقرون‌به‌صرفه‌ای را به نمایش گذاشتند.

وی تاکید کرد: یکی از اهداف صندوق اعتباری هنر در دولت مردمی، معرفی آثار هنرمندان ایرانی و حمایت از حضور آنها در رویداد‌های بین‌المللی است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تصریح کرد: اغلب شرکت‌کنندگان این رویداد هنری از هنرمندان نوظهور و میان رده هستند و آثار نیز با سطوح قیمتی متنوع ارائه می‌شود.

پوراحمدی گفت: نمایشگاه هنر دبی یک رویداد هنری بین‌المللی در منطقه است و اغلب هنرمندان ایرانی شرکت‌کننده در این نمایشگاه از اعضای صندوق هنر نیز هستند.

وی افزود: تلاش داریم با بررسی چالش‌ها و راهکار‌های ارتقای حضور هنرمندان در این رویداد، چگونگی معرفی هرچه بهتر آثار هنرمندان ایرانی در خارج از مرز‌های کشور و بررسی راهکار‌های ارتباط موثر هنرمندان و گالری‌های ایرانی با بازار جهانی اقتصاد را مورد ارزیابی قرار دهیم.

پوراحمدی بسترسازی برای شکوفایی استعداد‌های هنرمندان جوان و تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر را یکی از اهداف مهم صندوق اعتباری هنر عنوان کرد و افزود: هنر ایران قدمت چندهزار ساله دارد و با توجه به ظرفیت بی نظیر این حوزه، طی دو سال گذشته اقدامات جدی در بسترسازی میان مدت و بلند مدت برای توسعه و رفع موانع اقتصاد هنر به عمل آوردیم.

وی ادامه داد: در این زمینه تلاش می‌کنیم با حمایت از حضور هنرمندان ایرانی در رویداد‌های بین‌المللی، شناساندن آثار ارزشمند هنری ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی و جذب مشتریان نقش تسهیل‌گر را داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • آخرین تحولات اوکراین| هشدار ژنرال ناتو درباره امکان توقف حمایت نظامی غرب از کی‌یف
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی