Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز، شهروندمحوری را مهم‌ترین شاخصه مدیریت شهری دانست و گفت: باید نخستین قدم‌ها در راستای شفاف‌سازی و ایجاد شهرداری شیشه‌ای برداریم تا اعتماد و پشتیبانی شهروندان نسبت به عملکرد، طرح‌ها و برنامه‌های شهری جلب شود.

عباس رنجبر در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: در بین تمام مسائل شهری، رفع مشکل حاشیه‌نشینی در اولویت مدیریت شهری است که در این زمینه نیز اولویت نخست رفع خطر و حفظ جان شهروندان ساکن در آن مناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این خصوص تعدادی طرح در حال مطالعه و بررسی بحث‌های فرهنگی و اجتماعی است، گفت: برخی طرح‌ها نیز از گذشته در این حوزه آغاز شده که می‌توان به احداث آپارتمان‌های چهار طبقه توسط شهرداری در اسدگولی اشاره کرد که شاید به سبب مسائل فرهنگی، تبدیل ساختمان‌های فعلی به آپارتمان، مطلوب افراد ساکن در این مناطق نباشد که هم‌راستا طرح‌های جدید نیز بکارگیری خواهد شد.

رنجبر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع جذب سرمایه‌گذار و مشارکت برای ایجاد درآمد پایدار افزود: واقعیت این است که امروز شهرها از طریق تراکم‌فروشی اداره می‌شوند و برای تغییر این شرایط باید از همین امروز شروع کنیم، هرچند این پروسه بلندمدت است، اما در نهایت باید به نقطه‌ای برسیم که شهر را با این درآمدهای پایدار هدایت کرد.

وی همچنین با اشاره به لزوم ایجاد شهر هوشمند بیان کرد: برای رسیدن به شهر هوشمند قدم اول شهرداری الکترونیک است که در شهرداری الکترونیک دو هدف عمده و مهم قابل پیگیری است؛ یکی موضوع تسهیل امور شهروندان است، یعنی بدون اینکه مردم حضور فیزیکی داشته باشند، کار خود را انجام داده و به نتیجه مطلوب برسند.

رنجبر ادامه داد: نکته دوم مبارزه با فساد است که حساسیت و وظیفه داریم به این موضوع توجه داشته باشیم؛ وقتی ارتباطات چهره به چهره کاهش می‌یابد و در کنار آن از تمام قوانین و مقررات شفاف‌سازی شده و مردم از حق و حقوق شهروندی مطلع می‌شوند، کسی هم نمی‌تواند در این فضا سو استفاده کند.

وی از ایجاد زیرساخت‌ها به عنوان دومین گام برای استقرار شهر هوشمند نام برد و افزود: اگر می‌خواهیم تبریز را شهری مطلوب برای زندگی، سفر و گردشگری کنیم باید زیرساخت‌های آی تی ارزیابی شود و اگر ببینیم کمبودی وجود دارد به دنبال ایجاد چترهای WIFI که امروز در دنیا مطرح است و ارائه خدمات الکترونیک و IT مخصوصا در نقاط مهم شهر برای گردشگران و مسافران هستیم.

شهردار تبریز با اشاره به موضوع نیروی انسانی موجود در این مجموعه اظهار کرد: هرچند شهرداری تبریز از نیروی مازاد برخوردار است اما بین این افراد، نیروهای تحصیلکرده و توانمند نیز وجود دارد و چیزی که وظیفه مدیریت است باید در راستای توانمندسازی نیروها گام برداریم تا آموزش‌های لازم ارائه شود و در مسیر ارتقای شغلی قرار گیرند.

وی ادامه داد: به همین سبب فراخوانی داده شد تا همکاران متخصص و با تجربه خود را معرفی کنند، از نظر سطح تحصیلات نیروهای بسیاری در شهرداری تبریز وجود دارد اما متاسفانه این نیروها در مسیری که در راستای توسعه و ارتقا قرار گیرند، نبوده‌اند. در انتخاب نیروها و پست‌های مدیریتی دو شاخصه سلامت نفس و توانمندی برای ما حائز اهمیت است.

رنجبر یادآور شد: مشکلات مختلف اعم از حوزه حمل و نقل عمومی، حاشیه‌نشینی با رفع خطر و مسیرگشایی برای زندگی و رفت آمد سهل‌تر شهروندان، مسائل فرهنگی، ایجاد بستر شهر الکترونیک و شهر هوشمند، شادابی و نشاط شهروندان، تحرک و پویایی نوجوانان و جوانان با ورزش همگانی و ... مسائلی هستند که باید با برنامه‌ریزی برای آنها گام برداشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، شهردار تبریز، مردم این شهر را افرادی با فرهنگ، ارزشمند، فهیم، دلسوز و متعصب به شهر خطاب کرد و گفت: از شهروندان درخواست داریم در دو بعد مدیریت شهری را یاری کنند؛ در وهله نخست پیشنهادات خود را با ما در میان بگذراند و همچنین در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های شهری همراهی و همکاری داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری تبریز شهر هوشمند طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: همزمان با ۱۲۲ سالگی برق در تبریز نخستین موزه برق و روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز رضا سرابی اقدم و توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

اکبر فرج نیا در آیین تجلیل از پیشکسوتان صنعت برق تبریز با بیان اینکه توزیع نیروی برق تبریز همچون خانواده‌، صمیمی و همدل است، اظهار کرد: صنعت برق آذربایجان از نظر دانش و عمل مثال‌زدنی بوده و سخت‌ترین مشکلات با تلاش و همت کارکنان به نتیجه مطلوبی رسیده است.

وی افزود: خدمت در صنعت برق افتخار بزرگی است و دلیل این افتخار نیز حضور پیشکسوتانی است که طی سال‌ها چراغ راهی برای این صنعت بوده‌اند و در کنار آن‌ها درس زندگی آموخته‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به لزوم بهره‌مندی از تجربیات پیشکسوتان برق در سطح ملی، اضافه کرد: خاطرات و تجربیات پیشکسوتان صنعت برق باید در قالب تاریخ شفاهی و انتقال دانش، ثبت و به نسل‌های حاضر و آینده منتقل شود.

 وی با اشاره به تأسیس اولین کارخانه برق تبریز به سال ۱۲۸۱ توسط قاسم خان والی، ادامه داد: با توجه‌ به قدمت تاریخی برق و روشنایی در تبریز، اولین موزه روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز آقای رضا سرابی توسط شرکت برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

در ادامه این نشست رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها اصلی‌ من ایجاد موزه برق و روشنایی تبریز بود، گفت: در گذشته که تولید برق به شکل امروزی وجود نداشت، برخی کارخانه‌های بخش خصوصی عهده‌دار تأمین برق بودند که آثاری از آن دوران باقی‌مانده است.

وی با بیان اینکه در حدود ۵۰۰ نوع وسایل و لوازم روشنایی از چهار هزار سال پیش جمع‌آوری‌ و تعدادی از آن‌ها در موزه شهرداری تبریز به نمایش گذاشته شده است، گفت: در نخستین سال‌های ورود برق به ایران فقط در منازل رجال، برق وجود داشت و تصویر شاهان قاجار بر روی لامپ‌های سفارشی آن زمان نقش بسته شده که این نوع لامپ‌ها منحصر به‌فرد بوده و حتی در موزه برق تهران نیز وجود ندارد و ان‌شاءالله در موزه روشنایی تبریز به نمایش گذاشته خواهد شد.

سرابی با اشاره به لزوم ثبت خاطرات پیشکسوتان به‌عنوان تاریخ شفاهی، ادامه داد: امروزه موزه‌ها به سمت تاریخ شفاهی پیش می‌روند و این موضوع از اهمیت قابل‌ توجهی برخوردار است.

محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی افزود: آثار به‌جای‌ مانده از گذشتگان قابل ارزش‌گذاری مالی نیست چرا که متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده این شهر است و نسل‌های آینده باید با تاریخ و سختی‌های برق آشنا شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌ عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، طی این مراسم قبض برقی که متعلق به ۱۱۸ سال پیش یعنی مربوط به دوره قاجاریه و پس از دوران جنگ مشروطه بوده توسط رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی به مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان نخستین اثر موزه برق و روشنایی تبریز اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود