Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول تعاونی روستایی بخش کن و سولقان گفت: «تعاونی گل نرگس با هدف حمایت از بانوان در زمینه مشاغل خانگی راه‌اندازی شده است و برنامه‌های مختلفی در زمینه معرفی محصولات تولیدی سالم و صنایع‌دستی، ایجاد اشتغال برای بانوان، کمک به گسترش مشاغلی مانند نوغان‌داری (پرورش کرم ابریشم)، پرورش زنبورعسل و قارچ، صنایع‌دستی(گلیم‌بافی و قالیبافی وسفال) و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. و. دارد.»

«مریم شیخان» افزود: «افراد عضو تعاونی در زمینه گرفتن مجوز و تسهیلات حمایت می‌شوند. هم‌چنین پیش‌بینی شده است تا «روستا بازار» هایی برای عرضه محصولات سالم دایر شود که شامل بخش کن و ۱۳ روستای سولقان، سولقان پایین، کشارسفی، کشار علیا، رندان، سنگان پایین، سنگان وسط، سنگان بالا، باغدره، وردیج، واریش، کیگا، امامزاده داود و طالون می‌شود.»  

کد خبر 630098 برچسب‌ها اشتغال درآمد همشهری محله کارآفرینی زنان سرپرست خانوار زنان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اشتغال درآمد همشهری محله کارآفرینی زنان سرپرست خانوار زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد

بتول دانش شهرکی اظهار کرد: در این نمایشگاه و در پاویون سیستان و بلوچستان زنجیره‌های ارزش در حوزه‌ شیلات، آبزیان، خرما و سایر ظرفیت‌های استان در زمینه‌های سرمایه گذاری در معرض دید قرار گرفته و این ظرفیت‌ها به سرمایه گذاران داخلی و خارجی معرفی خواهد شد.

وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در صنایع شیلاتی افزود: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک، زرآباد و دشتیاری، این استان را به مرکز تولید و اشتغال تبدیل و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریع‌تر این سواحل را فراهم کرد.

 نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ از هشتم تا ۱۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران آماده بازدید، بازدیدکنندگان است و سرمایه گذاران و علاقمندان می‌توانند برای بازدید از غرفه سیستان وبلوچستان به سالن شماره چهار غرفه شماره ۹ مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم