Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، هادی عبدالله زاد ، با بیان اینکه دوره سالمندی از سن ۶۵ سالگی شروع می شود، گفت: از سن ۶۵ تا ۷۵ سال را سالمند جوان، ۷۵ تا ۸۵ سال را سالمند میانسال و ۸۵ سال به بالا را سالمند مسن می دانند.

وی افزود: دوره سالمندی زمانی است که بدن نیرو و توان جوانی را ندارد و به تبع دستگاه گوارش این افراد هم توان سابق را برای هضم انواع خوراکی ها ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالله زاد با اشاره به اهمیت تغذیه در دوران سالمندی گفت: با توجه به تغییراتی که بدن در دوران سالمندی تجربه می کند، نیاز است دقت بیشتری در خصوص انتخاب مواد غذایی صورت گرفته و از طرفی مصرف برخی مکمل ها در دستور کار قرار گیرد.

این متخصص تغذیه به تغییرات صورت گرفته در دهان و دندان در دوران سالمندی اشاره کرد و افزود: این تغییرات و از دست دادن دندان ها موجب می شود که سالمندان نتوانند غذاهای سفت  و محکم را به خوبی بجوند و این موضوع موجب بروز مشکلاتی در دستگاه گوارش آنها خواهد شد، بنابراین نیاز است که در وهله اول نوع غذاهای مصرفی سالمندان به غذاهای سوپ مانند و نرم تغییر پیدا کند.

وی افزود: در گام بعدی مصرف میوه جات و سبزیجات باید در برنامه غذایی روزانه سالمند قرار گیرد. مصرف سه واحد میوه در روز و مصرف سبزیجات در کنار هر وعده غذایی بطور جد توصیه می شود.

عبدالله زاد مصرف دو تا سه وعده ماهی در هفته را هم برای سالمندان ضروری دانست و افزود: در غیراینصورت توصیه می شود این افراد روزانه دو تا سه عدد گردو مصرف کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به کاهش تولید "فاکتور داخلی" معده در سالمندان گفت: این فاکتور نقش موثری در جذب ویتامین B۱۲ دارد و با توجه به کاهش تولید آن در دوران سالمندی نیاز است که سالمندان ویتامین B۱۲ بیشتری مصرف کنند.

عبدالله زاد افزود: در کنار مکمل B۱۲، توصیه می شود سالمند ویتامین D و نیز مکمل روی هم مصرف کنند.

وی در ادامه با اشاره به کاهش تحرک روده و معده در دوران سالمندی افزود: در همین راستا عمده سالمندان با مشکل یبوست مواجه می شوند، بنابراین نیاز است که مصرف زیاد مایعات در دوران سالمندی مورد توجه قرار گیرد.

عبدالله زاد خاطرنشان کرد: مصرف میوه و سبزی هم برای بهبود فعالیت روده و معده مناسبت است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف شیر به دلیل مشکلات هضم لاکتوز چندان در سالمندان توصیه نمی شود، گفت: بهتر است به جای شیر، سالمندان از ماست و یا دوغ استفاده کنند و مصرف یک پیاله ماست و دو لیوان دوغ در روز توصیه می شود.

عبدالله زاد باتاکید بر کاهش مصرف نمک، شکر و چربی در دوران سالمندی گفت: دوران سالمندی با شیوع بیماری های قلبی و عروقی همراه است و توصیه می شود سالمندان برای حفظ سلامت قلب خود مصرف نمک، چربی و شکر را کنار گذاشته و یا به حداقل برسانند.

وی بر انجام ورزش و تحرک روزانه سالمندان هم تاکید کرد و افزود: پیاده روی آن هم جلوی آفتاب بسیار برای سالمندان مفید است و در کنار سلامت جسم می تواند موجب شادی و نشاط آنها شود.

 

 

پربیننده ترین علت فوتی های کادر درمان علی رغم واکسیناسیون کرونا چیست؟ چرا دریافت کنندگان دوز دوم واکسن آسترازنکا با مشکلاتی مواجه شدند؟ فوری! اطلاعیه جدید درباره واکسیناسیون کودکان چگونه کارت هوشمند واکسیناسیون کرونا بگیریم / دریافت خدمات عمومی فقط برای دارندگان کارت هوشمند اگر این ۱۵ علائم را مشاهده کردید ، مبتلا به دلتا کرونا شده اید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سالمندی دوران سالمندی توصیه می شود عبدالله زاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۲۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان با ابتکار عمل برای افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   حجت‌الاسلام حسن اسماعیلی در سفر به شهرستان نقده و شهر محمدیار و در دیدار با مسئولین این منطقه بر ضرورت برنامه‌ریزی جهت افزایش حضور مردم در فریضه الهی نماز جمعه تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت نماز جمعه به عنوان سنگر اسلام و انقلاب، افزود: حضور در نماز جمعه علاوه بر واجب شرعی، فرصتی برای وحدت و همدلی مسلمانان و همچنین تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

مدیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه آذربایجان‌غربی با بیان اینکه نماز جمعه باید به عنوان یک فریضه واجب و ضروری در بین مردم نهادینه شود، گفت: مسئولین و متولیان امر باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نماز جمعه تلاش کنند.

اسماعیلی همچنین از زحمات و تلاش‌های برگزارکنندگان نماز جمعه محمدیار قدردانی کرد و از آن‌ها خواست با توجه به گسترش شهر و ازدیاد جمعیت، از هم اکنون برای جانمایی و احداث مکانی مناسب برای برگزاری نماز جمعه در آینده برنامه‌ریزی کنند.

دیگر خبرها

  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • مسئولان با ابتکار عمل برای افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D