Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@21:29:34 GMT

اهدای یک میلیون دُز واکسن به ایران

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۹۲۸۶۷

اهدای یک میلیون دُز واکسن به ایران

سفیر ایتالیا در تهران اهدای یک میلیون و ۲۰۰ هزار دز واکسن کرونا را بیانگر همکاری خوب ایران و ایتالیا ارزیابی کرد.

به گزارش ایمنا، جوزپه پرونه روز دوشنبه _۱۲ مهرماه_ در نشست خبری «مشارکت ایتالیا برای کمک به مبارزه ایران در برابر پاندمی کرونا» اظهار کرد: ایتالیا و ایران کشورهایی بودند که در موج اول کرونا بیشتر از همه آسیب دیدند و تعداد زیادی از هموطنان جان خود را از دست دادند و هر دو کشور از پیامدهای ناشی از این بیماری چون مشکلات اقتصادی و مرگ بسیاری از مردم خیلی رنج کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه وضعیت در حال تغییر است و در ایتالیا بیش از ٧٠ درصد مردم واکسن زدند و در ایران هم روند واکسیناسیون در حال سرعت گرفتن است و روزانه بیشتر از یک میلیون دز واکسن تزریق می‌کنند و این تعداد خیلی چشمگیری است.

سفیر ایتالیا در ایران تاکید کرد: خیلی خوشحالم که بگویم که ایتالیا یک میلیون و ٢٠٠ هزار دُز واکسن در اختیار ایران قرار داده و این نشانه دوستی و همبستگی عمیق میان ایران و ایتالیا است و امیدواریم این اقدام بتواند در مبارزه ایران با اپیدمی کووید ١٩ سودمند باشد.

پرونه یادآور شد: این تنها همکاری بین ایران و ایتالیا در این زمینه نیست و اقدامات بسیاری وجود دارد و درباره آنها صحبت می‌کنیم و سازمان ملل متحد هم برای اهدای واکسن به ایران به ما کمک کردند.

وی از یونیسف برای اهدای واکسن و حمایت از ایتالیا و ایران تشکر و ابراز خرسندی کرد.

نشست خبری مشارکت و کمک ایتالیا برای کمک به ایران برای مبارزه با پاندمی کرونا در باغ سفارت ایتالیا در تهران برگزار شد که علاوه بر مقام‌های ایرانی وزارت بهداشت و وزارت امور خارجه و مرکز کنترل بیماری‌های عفونی (CDC) و نمایندگان سازمان ملل در ایران، ویروس شناسان برجسته ایتالیایی که در میان آنان می‌توان از پرفسور بستتی (Bassetti) از پلی کلینک سن مارینو و پرفسور پونتالی (Pontali) از بیمارستان گالیرا در جنوا و همچنین مسؤولان بیمارستان آتیه تهران نام برد که اخیراً تفاهم نامه‌ای جهت همکاری با بیمارستان گالیرا امضا کرده‌اند.

اهدای یک میلیون و ۲۰۰ هزار دز واکسن، که توسط یونسکو در روزهای آتی تحویل داده خواهد شد. به مثابه به‌کارگیری اهرم دیگری در همکاری میان دو کشور در مبارزه با همه‌گیری خواهد بود که شامل انتقال یکصد هزار یورو به سازمان بهداشت جهانی جهت فعالیت‌های پیشگیرانه و جلب توجه مردم به رفتارهای اجتماعی مسئولانه و یکصد هزار یورو دیگر به فدراسیون بین‌المللی شرکت‌های صلیب سرخ و هلال احمر جهت نقش فعال در درمان بیماران کرونایی است. واکسن آسترازنکا از ١٥ تا ١٨ اکتبر وارد ایران خواهد شد.

منبع: ایرنا

کد خبر 526707

منبع: ایمنا

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن واکسن کووید ۱۹ واکسن کرونا در ایران واردات واکسن کرونا واکسن آسترازنکا واکسن کرونا آسترازنکا آسترازنکا واردات واکسن آسترازنکا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۲۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • از گزینه هدایت ایران تا تبدیل به مدعی بهترین لیگ دنیا
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • غول دوم در راه رویای غیرممکن ایران: قهرمان جهان!
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد