Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر محمدرضا صالحی عضو کمیته علمی کشوری کنترل و مقابله با ویروس کووید۱۹ درباره تاثیر تزریق واکسن کرونا در کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری گفت: نکته اساسی که وجود دارد این است که با توجه به اینکه واکسیناسیون ما با افراد کادر درمان و افراد مسن شروع شد، در پیک پنجم کمترین میزان مرگ و میر در کادر درمان را داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین متوسط سن مرگ و میرمان در این پیک پایین آمد که علتش این بود که افراد واکسینه شده کمتر به نوع شدید بیماری مبتلا شدند و تعداد کمتری از افراد مسن را از دست دادیم.

الزامات قرنطینه هوشمند

وی درباره الزامات اجرای قرنطینه هوشمند و بازگشایی‌ها توضیح داد: اولا در کل انجام قرنطینه هوشمند بسیار مفید است و ما بالاخره یک روز باید این اقدام را آغاز می‌کردیم. حالا ممکن است از ابتدا همه ابعاد این قرنطینه کامل نباشد، اما باید شروع آن را به فال نیک گرفت و امیدوارم آغاز شود و بتوان آن را روزبه‌روز تقویت کرد.

عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا افزود: یکی از مهم‌ترین الزاماتی که برای اجرای قرنطینه هوشمند وجود دارد، این است که افراد جامعه ما تقریبا اکثریتشان علیه کرونا واکسینه شده باشند، افرادی که واکسینه نیستند، مورد پیگیری قرار گرفته و اقناع شوند تا مراجعه کنند و واکسیناسیون برایشان انجام شود. در عین حال یکی از الزامات مهم دیگر برای اجرای قرنطینه هوشمند ثبت تست‌ها است. افرادی که مراجعه می‌کنند، تست‌هایشان در سامانه‌ای ثبت شود تا وزارت بهداشت بتواند این افراد را پیگیری کند و به آنها دسترسی داشته باشد.

صالحی گفت: نهایتا الزام آخری که بسیار مهم است و مردم باید درباره آن مطلع باشند، این است که کماکان حضورشان در مجامع عمومی و محل کار باید همراه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و ... باشد.

آخرین وضعیت مطالعه واکسن برکت روی سنین زیر ۱۸ سال

مجری کارآزمایی بالینی واکسن کووایران برکت همچنین درباره آخرین وضعیت مطالعه واکسن برکت روی سنین زیر ۱۸ سال گفت: هنوز سازمان‌های مربوطه مجوز انجام این مطالعه را صادر نکرده‌اند و فعلا در مرحله بررسی قرار دارد. اما خبر خوب این است که گزارش اولیه فاز سه واکسن برکت آماده شده و خوشبختانه از نظر اثربخشی بسیار خوب بوده و بیش از ۸۴ درصد اثربخشی داشته است. با توجه به اینکه این اثربخشی همزمان با واریانت دلتا بوده، می‌تواند بسیار امیدبخش باشد.

مهر تایید سازمان جهانی بهداشت بر اسناد فاز یک برکت

وی درباره ارائه اسناد فازهای مطالعاتی واکسن برکت به سازمان جهانی بهداشت برای دریافت تاییدیه این سازمان بیان کرد: اسناد فاز یک مطالعاتی واکسن برکت به سازمان جهانی بهداشت ارائه شد و مورد تایید این سازمان قرار گرفت و اسناد فاز دو را هم ارائه کردیم که در حال بررسی است. اسناد فازم سوم مطالعه نیز در حال ارسال است.
 

کد خبر 630499 برچسب‌ها ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران واكسن بركت سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران واكسن بركت سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا سازمان جهانی بهداشت قرنطینه هوشمند واکسن برکت اسناد فاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۷۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا