Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین حسینی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ در پاسخ به این پرسش که چه برنامه‌ای برای آموزش کارکنان کارخانه‌ها دارید، گفت: با توجه به تغییر تکنولوژی جدید و مراکز جوار کارگاهی که در تعدادی از کارخانه‌ها ایجاد شده باید عرض کنم موضوع آموزش کارکنان و شاغلان فعلی کارخانه‌ها با توجه به تغییر تکنولوژی بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، براساس مطالعه‌ای که سازمان بین‌المللی کار (ILO) انجام داده است، تا سال 2030 یعنی 9 سال آینده از 8 میلیارد نفر جمعیت جهان حدود یک میلیارد نفر نیاز به آموزش مجدد مهارت پیدا می‌کنند. یعنی کسانی که قبلاً شاغل بودند و آموزش دیده‌اند، اما با توجه به تغییر تکنولوژی نیاز به آموزش جدید پیدا می‌کنند.

به گفته وی، با تغییر تکنولوژی حوزه‌های جدید اشتغال و آموزش پدید می‌آید و تا سال 2022 یعنی سال آینده نیروی کار موجود به سمت مشاغل جدید سوق خواهند یافت. بنابراین جابه‌جایی نیروی کار در جهان به صورت طبیعی صورت خواهد گرفت. این مسائل از اهمیت بازآموزی و آموزش جدید و ارتقای مهارت به شاغلان موجود حکایت دارد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: اگر کارگران موجود آموزش‌های جدید نبینند از چرخه اشتغال مولد خارج می‌شوند و از آن طرف تعداد بیکاران بیشتر خواهد شد. بنابراین سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای یکی از رسالت‌های خودش را ارتقا و بازآموزی مهارت کارگران موجود در کارخانه‌ها می‌داند، زیرا این سازمان براساس ماده 110 قانون کار وظیفه دارد، کلیه بنگاه‌های اقتصادی را مؤظف کند که به ایجاد مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و مراکز کارآموزی بین کارگاهی را ایجاد کند.

به گفته حسینی‌نیا، با توجه به فناوری روز و تکنولوژی جدید که در بنگاه‌های اقتصادی مستقر است، می‌توان کارگران را در مراکز دولتی یا آموزشگاه‌های آزاد برای ارتقای مهارت آموزش داد. بنابراین تکلیف قانونی برای خود بنگاه‌های اقتصادی است و ما هم باید زمینه تسهیلگری در قالب مراکز دولتی و آموزشگاه‌های آزاد را فراهم کنیم و موضوع بازآموزی مهارت کارگران در دوره مدیریت جدید در سازمان فنی و حرفه‌ای دنبال می‌شود.

وی این را هم گفت یکی از برنامه‌ها اعزام مربی به صنایع برای آموزش مهارت شغلی و ارتقای شایستگی کارگران و سرپرستان آنها در قالب آموزش ضمن خدمت است و در مواقع ضروری کارفرمایان را ملزم کنیم که کارگران خود را برای دریافت آموزش فنی و حرفه‌ای به مراکز آموزش اعزام کنیم.

وی گفت: با توجه به اینکه آموزش کارکنان کارخانجات به نفع خودشان است که منجر به افزایش بهره‌وری و رقابت‌پذیری می‌شود. بنابراین تلاش می‌کنیم، سازمان فنی و حرفه‌ای با صنایع تولیدی که فناوری روز در اختیار دارند، تفاهم‌نامه‌هایی داشته باشیم که در قالب آن بتوانیم با آموزش کارکنان نیروی خدمات پس از فروش و نیروی تکنسین تربیت کنیم.

وی گفت: همچنین استفاده از مربیان آموزش در صنایع سازمان و توسعه آموزش تیم کار به همراه تشویق کارخانجات و شرکت‌ها به ایجاد مراکز آموزش جوار کارگاهی و بین کارگاهی راه‌اندازی کنند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: با شرکت‌های بزرگ که دارای برند هستند وارد مذاکره می‌شویم تا با کمک آنها مراکز کارآموزی ایجاد کنیم. در حال حاضر 632 مرکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی در کشور ایجاد شده است.

وی اظهار امیدواری کرد، تعداد مراکز جوار کارگاهی بیشتر شود، زیرا این مسئله به نفع خود صنایع کشور هم خواهد بود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش بهره وری فناوری صنایع تولیدی غلامحسین حسینی نیا رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای مراکز جوار کارگاهی آموزش فنی و حرفه ای تغییر تکنولوژی آموزش کارکنان جوار کارگاهی کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان