Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان تهران پرداخت.

دکتر بابک عشرتی با اشاره به آمار روبه کاهش شیوع کرونا در استان تهران، گفت: به طور کلی حدود ۲ هفته است که موارد ابتلا رو به کاهش است و به دنبال آن البته با روندی کندتر موارد مرگ نیز رو به کاهش است. خوشبختانه تهران از رنگ قرمز خارج شده است اما همچنان نگران هستیم که با ساده انگاری و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجددا موارد ابتلا افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره پیش‌بینی‌ها از شرایط کرونا در روزهای آتی،‌اظهار کرد: باید چند مسئله را با هم در نظر بگیریم. خوشبختانه وضعیت واکسیناسیون خیلی بهتر از قبل شده است و این افزایش سرعت سبب می‌شود انتشار بیماری کندتر شود. از سوی دیگر خیلی‌ها نیز در این مدت به بیماری مبتلا شدند. این موارد به کند شدن روند انتشار بیماری کمک می‌کند ولی شاید افزایشی از موارد بیماری در ابتدای آبان‌ ماه داشته باشیم که البته به نظر بنده شدت آن به میزان موج پنجم بالا نخواهد بود.

عشرتی ضمن محتمل دانستن وقوع پیک ششم کرونا، بیان کرد: وقوع پیک ششم به شدت چیزی که در پیک پنجم دیدیم، بعید است؛ ولی اگر ساده‌انگاری صورت گیرد هیچ چیز بعید نیست. نباید فکر کنیم که با تزریق واکسن دیگر می‌توان رعایت‌ دستورالعمل‌ها را کاهش داد. از طرفی اگر جهش‌های جدید ویروس وارد کشور شود و این جهش‌ها سبب افزایش عفونت‌زایی شود ممکن است پیک ششم حتی بدتر از قبل باشد.

او تاکید کرد: تاکنون گزارشی از بروز و شیوع جهش لامبدا و مو در کشور و استان تهران نداشته‌ایم.

وی در خصوص طرح ‌هوشمند مدیریت و کنترل کرونا در کشور،‌ تصریح کرد: این طرح‌ها بیشتر انگیزشی هستند تا شهروندان واکسن کرونا را به موقع تزریق کنند و حالتی را خواهیم داشت که در عین حال که واکسیناسیون اجباری نیست، اما همه مردم ترغیب به تزریق واکسن شوند. اگر اطلاع رسانی پیرامون این طرح درست پیش رود و دستگاه‌ها هماهنگ با یکدیگر اقدام کنند فکر می‌کنم کمک بزرگی به مدیریت کرونا و افزایش سریع پوشش واکسیناسیون خواهد کرد.

وی درباره نگرانی‌ها از شیوع آنفلوآنزا در فصل سرد سال نیز بیان کرد: سال قبل فکر می‌کردیم همزمان با کرونا درگیر آنفلوآنزا هم خواهیم شد که خوشبختانه به دلیل رعایت پروتکل‌ها این اتفاق نیفتاد. امسال هم فکر می‌کنیم اگر موارد آنفلوآنزایی داشته باشیم باز هم مانند سال‌های قبل از کرونا و سال‌های ۹۶ و ۹۷ نخواهد بود؛ زیرا مردم ماسک می‌زنند و مکررا دست‌های خود را می‌شویند.

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۵۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه
  • روند کاهشی نرخ بیکاری خراسان شمالی در دولت سیزدهم
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه در بازار؛ نیم سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • نرخ بیکاری خراسان شمالی روند کاهشی دارد
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • روند کاهشی نرخ تورم ماهانه در استان یزد
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید