Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرکل بنیاد مسکن فارس با اشاره به فراهم شدن شرایط برای ۱۰۰ درصد روستاهای استان در زمینه تهیه و اجرای طرح هادی، در بیش از ۵۴ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار که معادل یک هزار و ۲۶۴ روستا را شامل می‌شود، گفت: این مهم فراتر از متوسط کشوری است.

عطاءالله زمانی صمن تبریک ۱۵ مهرماه، روز ملی روستا، با گرامیداشت جایگاه روستاییان و عشایر به عنوان جامعه مولد بر لزوم محرومیت زدایی و توسعه روستایی به عنوان محور اصلی حرکت در مناطق کم برخوردار تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن فارس، او افزود: روستاییان سرزمین پهناور فارس همانطور که در عرصه‌های مختلف انقلاب، دوران دفاع مقدس و سازندگی ایران نقش محوری و تعیین کننده داشتند، در دوران تحولی نیز در راستای توسعه کسب و کار و توان و ظرفیت تولید پایدار و ضرورت حفظ و ایفای نقش فعال در بازگشت شکوه کار و تولید به این جایگاه مهم تمدن انسانی؛ وظیفه خود را مجدانه انجام داده و می‌دهند.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس با بیان اینکه روستا مبداء استقلال جامعه و نقطه اتکاء خودکفایی است، گفت: جامعه روستایی وعشایری آغازگر تمدن بشری وسمبل صداقت، راستی، صمیمت، ایثار، تلاش و تولید است.

زمانی ادامه داد: بخش مهم و اثرگذار نظام جمعیتی و اجتماعی ما روستا و روستائیان هستند که از ارکان استقلال اقتصادی جامعه محسوب و سهم بسزایی در توسعه امنیت ملی، استقلال سیاسی، فرهنگی، تولید و اشتغال و اقتصاد مقاومتی داشته‌اند.

او خاطرنشان کرد: اکنون در سال مانع زدای‌ ها و پشتیبانی از تولید نقش روستا و روستاییان در رونق کسب و کارها بیش از پیش هویدا و آشکار است و بنیاد مسکن نیز با تاکید بر توسعه و محرومیت زدایی در مناطق روستایی از سالهای گذشته آغاز حمایت از کسب و کارها در منطق روستایی و عشایری فارس را کلید زده است.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس همچنین اجرای صدها و هزاران طرح توسعه روستایی، طرح هادی، طرح بهسازی و توسعه معابر، بیمه منازل روستایی، اجرای طرح‌های اسکان عشایر با همکاری و همراهی مسئولان امور عشایر استان و صدور هزاران جلد سند روستایی با همکاری مدیران اسناد و املاک استان نمونه‌ای از حمایت‌ها و اقدامات عملیاتی برای توسعه روستایی در مناطق روستایی و عشایری فارس عنوان کرد.

زمانی اضافه کرد: ما بر این باوریم که همه روستاهای استان فارس از شمالی ترین روستا در شهرستان آباده تا جنوبی ترین روستا در شهرستان مهر باید کانون توسعه و کارآفرینی باشد و به ویژه در زمینه توسعه گردشگری روستایی باید گام‌های بلند و با قدرت برداشته شود.

او خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که از شرقی ترین روستاها در شهرستان نی‌ریز تا روستاهای با صلابت غرب استان فارس در شهرستان‌های رستم، ممسنی و کازرون باید به عنوانی الگویی در توسعه و محرومیت زدایی و توجه به کارکردهای توسعه و محرومیت زدایی مطرح شوند، بنیاد مسکن برای حرکت چرخ‌های توسعه و محرومیت زدایی در سالهای گذشته دراین مناطق از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس گفت: ما با این نگرش که روستا مبداء تولید و سرچشمه کار و فعالیت است و باید از همه ابزارهای قانونی برای ماندگاری روستاییان در روستاها بهره گرفت، باور داریم که باید زمینه کاهش مهاجرت‌های ناخواسته را فراهم کرد و مهاجرت معکوس را در روستاها شکل داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی روز ملی روستا بنیاد مسکن فارس طرح توسعه روستایی طرح هادي مدیرکل بنیاد مسکن فارس توسعه و محرومیت محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۷۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود