Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، وی تأسیس این شرکت را با هدف بازارگردانی و مدیریت سهام گروه سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و استفاده بهینه از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه به‌منظور کسب سود عنوان کرد و افزود: باتوجه‌به اینکه رقم سرمایه اولیه بسیار کم بود، هیئت‌مدیره پرتو تابان به نمایندگی از شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات برنامه افزایش سرمایه را مصوب کرد و در آبان‌ماه سال ۹۹ سرمایه شرکت از ۱۰۰ میلیارد ریال به ۱۰۰۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترابی به عملکرد شرکت در حوزه مدیریت سهام برای دفاع از سهم هلدینگ و شرکت‌های زیرمجموعه آن اشاره کرد و گفت: سبد متنوعی از سهام گروه هلدینگ «ومعادن» که شامل شرکت چادرملو با نماد کچاد، گهرزمین با نماد کگهر، گل‌گهر با نماد کگل، صبانور با نماد کنور، سهام سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با نماد «ومعادن» و همچنین سهام بانکی بیمه‌ای سیمانی و چندرشته‌ای مانند شستا در سبد سهام پرتو تابان است.

مدیرعامل شرکت پرتو تابان معادن و فلزات اظهار داشت: باتوجه‌به ریزشی که از مرداد سال گذشته در بازار سرمایه اتفاق افتاد، تمرکز بیشتر هیئت‌مدیره بر حفظ سبد سهام و ارزش آن در کنار متناسب‌سازی با وضعیت روز بازار بود و در این مسیر به لطف خدا و حمایت هیئت‌مدیره عملکرد خوبی داشتیم. باتوجه‌به زیان‌های ۴۰ الی ۵۰ درصدی که شرکت‌های دیگر در نیمه دوم سال گذشته داشتند، شرکت ما سال ۱۳۹۹ را در کنار شناسایی ۷۰۰ میلیارد ریال سود قطعی، تنها با ۲۲ میلیارد ریال کاهش ارزش پرتفو به پایان رساند.

ترابی به مزیت نسبی پرتو تابان در کنار شرکت‌های مشابهی که در بازار سرمایه حضور دارند اشاره کرده و اذعان کرد: سهام‌دار عمده پرتو تابان هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات است و ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به «ومعادن» است و با مدیریت مدبرانه‌ای که از طریق هلدینگ و هیئت‌مدیره آن انجام می‌شود، مزیت اصلی و تفاوت این شرکت با شرکت‌های مشابه دیگر، مراقبت کارآمد از سهم و متناسب‌سازی سبد سهام است؛ به‌گونه‌ای که توانسته‌ایم ضمن حفظ ارزندگی سهام، نقدشوندگی آن را نیز حفظ کنیم تا دچار زیان‌های سنگین نشویم.

وی در پاسخ به این پرسش که وجود شرکت‌های بازارگردان برای شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ چقدر لازم است؟ گفت: شرکت‌هایی مانند سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات که جایگاه ویژه‌ای دارند و از ارزش بالایی در بین سهام‌داران برخوردار هستند، برای حفظ اعتماد سهام‌داران و سرمایه‌شان به یک بازوی اجرایی مناسب و کارآمد نیاز دارند. شرکت‌های بزرگی که در زمینه‌های صنعتی، معدنی و تجاری فعالیت دارند، نمی‌توانند سرمایه‌شان را به‌راحتی در اختیار هر شرکتی بگذارند. باتوجه‌به اینکه شرکت‌های فعال بسیاری در زمینه بازارگردانی، سرمایه‌گذاری و سبدگردانی وجود دارد اما هلدینگ‌ها و شرکت‌های مطرح برای این که بتوانند سهامشان را بهینه مدیریت کرده و به اهداف مدنظر خود برسند، مبادرت به تشکیل شرکت‌های سرمایه‌گذاری بازارگردانی و سبدگردانی می‌کنند تا نقش و جایگاه خود را در بازار حفظ نمایند.

وی  تصریح کرد: هلدینگ «ومعادن» هم با توجه به گستردگی و وسعت فعالیت‌های خود از این قاعده مستثنی نبوده و برهمین اساس، سیاست صحیح مدیران وقت بر تاسیس شرکتی بوده  که در قالب آن شرکت با تمرکز بیشتر و حساسیت بالاتر و رصد لحظه ای بازار با تصمیم مقتضی، سهام‌شان را مدیریت و براساس رشد بازار حرکت کنند تا نقدشوندگی و ارزش سهام حفظ شود.

به گفته مهدی ترابی، حوزه‌های صنعتی، معدنی و کانی‌های فلزی جزء زیرساخت‌های اساسی اقتصادی یک کشور است و باتوجه‌به میزان سودآوری و فعالیت‌هایی که در آن انجام می‌شود و ارزش افزوده‌ای که در بحث استخراج و شناسایی کانی‌های فلزی وجود دارد، این ارزش افزوده باید مدیریت شود. سرمایه‌ای که از فعالیت و سرمایه‌گذاری در معادن حاصل می‌شود باید در بازارهای بورس کشور مدیریت شود.

ایشان همچنین به افزایش سرمایه این شرکت اشاره کرده و خاطرنشان ساخت: بنا به پیشنهاد هیئت مدیره پرتو تابان و موافقت  نادری مدیرعامل محترم هلدینگ و حمایت ویژه علی اکبری معاون محترم مالی و اقتصادی، مجوز افزایش سرمایه شرکت از ۱۰.۰۰۰ میلیارد به ۲۰.۰۰۰ میلیارد ریال اخذ و گزارش توجیهی آن تنظیم شده که در مرحله تایید حسابرس رسمی است. به محض این که حسابرس گزارش را تایید کند، مجوز بورس اخذ می‌شود و سرمایه شرکت سرمایه‌گذاری پرتو تابان معادن و فلزات در سال ۱۴۰۰ از هزار میلیارد به دو هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل پرتو تابان علت اصلی افزایش سرمایه را چنین عنوان کرد: افزایش سرمایه برای استفاده بهتر از منابع و فعالیت بیشتر در بازار و نهایتاً کسب سود بیشتر از بازار است.

ترابی در پایان تاکید کرد: به کسانی که در بازار سرمایه فعال هستند توصیه می‌کنم که به مزیت هلدینگ «معادن»؛ به عنوان مثال به سیاست‌ها و فعالیت‌هایی که در حوزه‌های معدنی-فلزی، حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای و حتی ایجاد اسکله تخصصی که به‌تازگی شروع کرده است، توجه ویژه کنند و اگرمی‌توانند، حتماً سهام «ومعادن» را خریداری کنند؛ چراکه سهام «ومعادن» یک سهام باارزش افزوده بسیار بالا و با سودآوری مطمئن است.

پربیننده ترین اصلاح ۲۶سرعت‌گیر صادراتی؛ گام اول دولت سیزدهم در حمایت از صادرات آماری خطرناک از روند سرمایه گذاری در ایران کامیون های دپوشده در گمرکات کشور در حال ترخیص هستند دپوی بیش از ۷ هزار دستگاه کامیون در گمرکات رونق روزافزون قاچاق پارچه و پوشاک / ابراز نگرانی تولیدکنندگان از توقف طرح برخورد با پوشاک قاچاق

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: افزایش سرمایه سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات بازار سرمایه افزایش سرمایه میلیارد ریال سرمایه شرکت هیئت مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۱۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در جریان معاملات انجام شده در بازار روز جاری نهایتا با رشد 650 واحدی کار را تمام کار البته که بازار در نیمه اول در مسیر نسبتا صعودی قرار داشت اما این روند ضعیف دوامی نداشت و در نیمه دوم مسیر نزولی را انتخاب کرد تا بازار عملا تغییر خاصی را به چشم نبیند.

بازار توان و قدرت رشد را ندارد از طرفی هم کاسه منفی شدن و افت خود را لبریز کرده است.

شاید اگر زیرساخت لازم برای دو طرف کردن بازار سرمایه هرچه زودتر فراهم می‌شد شاهد بهبود روند و ارزش معاملات در بازار سرمایه بودیم و بازار سرمایه همچنان جذابیت خود را برای سرمایه گذاری داشت.

این در حالی است که بازارهای موازی با بازار سرمایه از قابلیت دو طرف بودن استفاده می‌کنند و علاقمندان و معامله‌گران بیشتری را به خود جذب می‌کنند.

قادر معصومی مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس اظهار داشته است که تا زمانی که شرایط بازار سرمایه مساعد نشود عرضه‌ای صورت نخواهد گرفت. این در حالی است که کمی قبل تر از پایان سال 1402 عرضه‌های اولیه در بازار سرمایه متوقف شده است. البته بازهم فعالان بازار انتظار داشتند که این عرضه ها از ابتدای سال 1402 متوقف شود اما با اصرار رییس سازمان بورس هفته یک عرضه در سال گذشته به بازار وارد شد و این موضوع مورد انتقاد خیلی از فعالان این حوزه بوده است.

قادر معصومی در این خصوص این مطلب را  اضافه کرده است که باید بازار کشش کافی برای عرضه‌ها اولیه را داشته باشد و نقدینگی جدید وارد بازار سرمایه شود تا IPO‌ها از سر گرفته شوند.

اما پای وزارت خارجه به تعطیلی پایان هفته‌ای باز شد و وزارت امور خارجه در راستای حمایت از فعالان اقتصادی بخش‌ خصوصی با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه موافقت کرد. این وزارتخانه در راستای بهبود شرایط اقتصادی کشور هم تعطیلی شنبه را به دولت پیشنهاد داده‌ است!

وزیر صنعت ، معدن و تجارت هم اعلام کرده است که امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. او گفته ما به ظرفیت تولید 5 هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود 20 درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است. در بحث واردات خودرو ، قصد داریم تعادل بهتری در تامین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را واردات کرده‌ایم و مردم می‌توانند ثبت‌نام کرده و بخرند.

این در حالی است که به گزارش روزنامه دنیای اقتصاد ارقام خودروهای دپو شده در گمرکات کشور از زبان مسئولان امر کاملا در تضاد با هم است.

دنیای اقتصاد این طور نوشته که طی یک ماه گذشته ارقام متفاوتی از خودروهای وارداتی دپو شده در گمرکات کشور و مناطق آزاد منتشر شده است. بطوریکه وزیر صمت خودروهای متوقف مانده در گمرکات را 50 هزار دستگاه اعلام کرده این در شرایطی است که معاون وی و رییس سازمان توسعه تجارت مدعی است، 13 هزار خودروی وارداتی دپو شده است. با این حال احسان خاندوزی وزیر اقتصاد ماه گذشته اعلام کرد ۲۰هزار دستگاه خودرو در آستانه ورود به گمرکات کشور قرار دارند.

بررسی تکنیکالی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران 

با توجه به رشد مس در بازارهای جهانی این انتظار برای افزایش قیمت فملی در بازار روز جای وجود داشت تا این نماد بتواند تاثیر خوبی را روی شاخص کل نیز قرار دهد . فملی امروز به تنهایی بیش از 2900 واحدی شاخص کل را مثبت کرد اما نمادهای دیگر اجازه رشد شاخص کل را نداند و مسیر شاخص کل صعودی نشد.

از منظر تکنیکالی همچنان سایه سنگین سقف کانال صعودی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران بر سر شاخص کل سنگینی می‌کند و اجازه رشد به شاخص کل داده نمی شود اما اهالی بازار همچنان معتقد هستند که بازار می تواند به اعداد بالاتری برسد چرا که قیمت دلار در بازار آزاد کمی عقب نشسته است و این موضوع را نشانه ای برای کاهش تنش های منطقه ای می بینند.

معافیت مالیات عایدی بر سرمایه در بازار بورس هم به همراه افزایش قیمت دلار نیما می تواند از دیگر عواملی باشد که بازار برای صعود شاخص کل روی آنها حساب باز می‌کند و یا حداقل به این موارد در تحلیل های خود وزن بیشتری خواهد داد.

منبع:‌ اکو ایران

tags # بورس سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • تولید متانول سبلان ۶۹درصد افزایش یافت
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • نام استقلال تغییرناپذیر است
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت