Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تبریز گفت: متقاضیان پروانه‌های ساختمانی در کاربری‌های مختلف می‌توانند از تخفیف اخذ پروانه برخوردار شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد حسین‌زاده اظهار کرد: شهروندانی که برای اخذ پروانه‌های ساختمانی در کاربری‌های مختلف مراجعه می‌کنند، می‌توانند در ماه مهر ۲۵ درصد، آبان ۲۰ درصد و بقیه ماه‌ها سه درصد نسبت به ماه قبل‌تر، از این تخفیف بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تخفیف اخذ پروانه‌های ساختمانی تا پایان سال‌جاری اعتبار دارد و با کاهش تدریجی آن، اسفند امسال این تخفیف هشت درصد خواهد بود.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: کاربری‌های مختلف اعم از مسکونی، بهداشتی، درمانی، آموزشی، تجاری و خدماتی شامل این تخفیف می‌شوند و شهروندانی که قصد اخذ پروانه ساختمانی دارند، هرچه زودتر به این کار اقدام کنند مشمول تخفیف بیشتری می‌شوند.

حسین‌زاده با اشاره به اعمال تخفیف عوارض پروانه، تصریح کرد: شهروندانی که بنا به دلایلی پرونده تخلفات ساختمانی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ و یا رأی ابقاء و تثبیت بنا و جریمه دارند، می‌‎توانند به شهرداری مربوطه مراجعه کرده و از تخفیف ۲۰ درصدی در ماه مهر استفاده کنند. این تخفیف در ماه‌های آینده سه درصد نسبت به ماه قبل‌تر کمتر می‌شود بطوری‌که در اسفند، شامل پنج درصد خواهد بود.

وی گفت: تخفیفات عوارض پروانه شامل همه آیتم‌های تعرفه عوارض محلی، برای عوارض پروانه قید شده و شامل ستون سوم و چهارم جدول مربوطه می‌شود.

کد خبر 527115

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر کلانشهر تبریز شهرداري تبريز پروانه ساختماني پرداخت عوارض تبریز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پروانه های ساختمانی اخذ پروانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • زمین ۹۰ درصد متقاضیان نهضت ملی مسکن گناباد تامین شد
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد