Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان نماینده گیلان در مجلس خبرگان، بر اینکه باید تمامی اقدامات رسانه‌ها در ایام کرونا و پساکرونا به صورت یک آرشیو جمع‌آوری شود، بیان کرد: باید رسانه‌ها و فضای مجازی سندی را برای خود تعریف کرده و تمام اقدامات دوران کرونا بر مبنای فرصت‌ها، سیاست‌ها و پیشرفت‌ها به آرشیو در بیاید.

آیت‌الله رضا رمضانی در دیدار با اعضای بسیج رسانه استان گیلان که در سالن اجتماعات دفتر مراجعات مردمی ایشان برگزار شد، با تسلیت رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت علی بن موسی الرضا اظهار کرد: برای تقویت جامعه به لحاظ فرهنگی باید به حوزه اخلاق توجه و از سیره زندگی پیامبران و ائمه اطهار به خوبی بهره‌مند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم توجه به حل مشکلات موجود در میان اقشار مختلف جامعه گفت: در دولت جدید باید به مشکلات موجود در هر سازمانی رسیدگی و حل شود.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری بیمه خبرنگاران را جزو حداقل‌ترین حقوق خبرنگاران دانست و بیان کرد: بیمه خبرنگاران از حداقل‌ترین حقوق خبرنگاران است که باید به آن توجه شود لذا تلاش مجلس و دولت در حل مشکل خبرنگاران می‌تواند بسیار موثر باشد.

آیت الله رمضانی با اشاره به نقش موثر فضای مجازی و رسانه در پیشرفت‌های معنوی جامعه تصریح کرد: در حوزه رسانه و به لحاظ سخت افزاری با پیشرفت‌های خوبی مواجه شدیم به طوری که در یک سخنرانی مذهبی در فضای مجازی چیزی بالغ بر یک میلیون نفر بازدید کننده دارد.

وی نقش رسانه را در تبیین و رفع شبهات دین بسیار موثر دانست و افزود: رسانه برای تبیین دین و رفع شبهات و پاسخ گویی به سوالات بهترین شرایط را داشته و باید از این وضعیت بهتر هم شویم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه رسانه‌ها در انتشار اخبار خود باید از منابع معتبر استفاده کنند، گفت: رسانه‌ها باید در انتشار اخبار از منابع درست و منابع معتبر استفاده کنند زیرا اگر از اخبار نادرست و منابع نامعتبر باشد دیگر مردم به آن رسانه اطمینان نخواهد داشت.

آیت الله رمضانی با بیان اینکه ۹۰ درصد رسانه‌های جهان در دست رژیم صهیونیستی است، افزود: رسانه‌ها در تحلیل‌ها باید از داده‌های کامل استفاده و در آن تحلیل از کارشناسان مربوطه بهره‌مند شوند چون در این صورت تحلیل‌ها بسیار جامع بوده و مردم‌ فرق میان اخبار درست و نادرست را تشخیص خواهند داد.

وی با اشاره به تاثیر موثر نقد منصفانه به منظور پیشرفت امور جامعه بیان کرد: نقد برای پیشرفت امور بسیار موثر است ولی باید منصفانه عالمانه واقع بینانه و دلسوزانه بوده و در آن به آبروی افراد توجه شود.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر لزوم تربیت نیروهای رسانه‌ای در تراز انقلاب اسلامی و بر مبنای عدالت تصریح کرد: امور جریان رسانه باید همراه با تحقق عدالت باشد لذا اگر نقدی هم می‌خواهد در رسانه صورت گیرد بر مبنای عدالت باشد زیرا مردم با بینش بسیار زیاد خود فرق میان نقد با عدالت و یا با غرض‌ورزی را تشخیص می‌دهند.

آیت الله رمضانی تملق و چاپلوسی را یکی از آسیب‌های وارد شده به برخی از رسانه‌ها  دانست و گفت: تملق و چاپلوسی در جمهوری اسلامی جایگاهی ندارد و باید واقعیت‌ها در رسانه گفته شود زیرا انقلاب اسلامی برپایه ارزش‌ها بنا گذاشته شده است.

وی با اشاره به وابسته شدن برخی مدیران به رسانه‌ها به منظور ماندگاری در جایگاه مدیریتی خود، افزود: یکی از رسالت‌های رسانه‌ مستقل بودن و بیان واقعیت‌ و نقدها است ولی بعضا متاسفانه شاهدیم برخی از مدیران برای حفظ جایگاه خود به برخی رسانه، فضای مجازی و پایگاه‌های خبری وابسته می‌شوند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با تاکید بر اینکه باید تمامی اقدامات رسانه‌ها در ایام کرونا و پساکرونا به صورت یک آرشیو جمع‌آوری شود، بیان کرد: باید رسانه‌ها و فضای مجازی سندی را برای خود تعریف کرده و تمام اقدامات دوران کرونا و پسا کرونا با اهداف تعیین شده و بر مبنای فرصت‌ها، سیاست‌ها و پیشرفت‌ها به آرشیو در بیاید.

آیت الله رمضانی با اشاره به برنامه استکبار برای سیاه‌نمایی در خصوص پیشرفت‌های جمهوری اسلامی بیان کرد: سیاه‌نمایی جزو وظایف ذاتی و اهداف اصلی دشمن علیه جمهوری است لذا در این مواقع نقش رسانه در بیان پیشرفت‌های جمهوری اسلامی بسیار مهم و تاثیر گذار است.

مهدی پارسا، رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه جمهوری اسلامی برای ترویج فرهنگ انقلاب نیاز به رسانه‌های انقلابی دارد، اظهار کرد: سازمان بسیج رسانه آخرین رده قشری بسیج است که در سال ۹۲ و با هدف تربیت کادر رسانه‌ای در تراز انقلاب راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به جایگاه ارزنده و با سابقه گیلان در حوزه رسانه گفت: رسانه در گیلان دارای سابقه بسیار زیادی است به طوری که میرزا کوچک‌خان جنگلی به عنوان یک نهضت بزرگ خودش یک فرد رسانه‌ای با نام نشریه جنگل داشته است.

رئیس بسیج رسانه گیلان، با اشاره به وجود ۴۴۴ رسانه مکتوب و غیر مکتوب در گیلان افزود: در گیلان به دلیل سابقه رسانه ای و فرهنگی بسیار زیاد ۴۴۴ رسانه های مکتوب رسانه مجازی داشته ولی تعدادی از این رسانه‌ها با حداقل نیرو فعالیت دارند.

پارسا ادامه داد: جامعه هدف رسانه‌ای در گیلان ۱۲۰۰ نفر است که این آمار جدای فعالان مجازی می‌باشد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به رعایت اخلاق رسانه در گیلان گفت: متاسفانه در انتشار بسیاری از اخبار شاهد بی‌اخلاقی رسانه‌ای بوده و این مهم در حال گسترش است و اگر فکری به حال آن‌ نشود به زودی شاهد بحران در این حوزه خواهیم بود.

رئیس بسیج رسانه گیلان، رسانه‌های استان گیلان‌ را جزو تاثیرگذارترین افراد جامعه دانست و تصریح کرد: خبرنگاران در تمامی بحران‌ها پای کار بوده و در کرونا به کنترل این ویروس کمک کردند ولی همواره با مشکل اشتغال، بیمه خبرنگاری و مسکن مواجه هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در ایران رسانه الله رمضانی رسانه ها فضای مجازی بسیج رسانه پیشرفت ها رسانه ای بر مبنای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد

ایسنا/گیلان اختتامیه هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه (طنزپهلو) یادمان کیومرث صابری فومنی(گل آقا) امروز، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با حضور فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، مسئولین کشوری و استانی و هنرمندان در شهر فومن برگزار و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد در این جشنواره ضمن گرامیداشت یاد مرحوم کیومرث صابری(گل آقا) اظهار کرد: جشنواره طنز پهلو اقدامی در راستای معرفی زنده یاد استاد کیومرث صابری بوده که باید تداوم داشته باشد.

وی با برشمردن ویژگی‌های طنز گل آقا، افزود: ارائه محتوای علمی و کارشناسی در قالب طنز در گل آقا مشهود بود و باعث جذب مخاطبان می‌شد؛ طنز همواره مورد استقبال گسترده مردم و مخاطبان است اما در حوزه طنز با چالش‌هایی مواجه هستیم که باید به تدریج اصلاح و رفع شود.

معاون امور رسانه‌ای وزارت ارشاد با تأکید بر تقویت محتوای طنز و طنزپردازی در محیط آموزشی، گفت: حوزه طنز و طنزپردازی با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد نیازمند آموزش‌های علمی و فنی بوده و این احساس نیاز مشهود است.

مهدی‌پور با اشاره به افزایش دو برابری آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره طنزپهلو تصریح کرد: امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره طنزپهلو در بخش‌های مختلف ارسال شده که در مقایسه با سال گذشته استقبال قابل توجهی داشته است.

اسدالله عباسی، استاندار گیلان هم در این مراسم با بیان اینکه گیلان، استان استعدادپروری بوده و زادگاه مفاخر، علما، نخبگان و فرهیختگان متعددی است، اظهار کرد: بیان نقد درست همواره باعث اصلاح امور می‌شود لذا همواره انتقاد منصفانه در جامعه اثرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه انعکاس مشکلات، نواقص و مسائل در قالب درست منجر به اصلاح می‌شود، گفت: اصحاب رسانه و خبرنگاران همواره نقش نظارتی در جامعه دارند و می‌توانند با انتقاد منصفانه منجر به رفع کاستی و نواقص شوند لذا نقد سازنده هیچ وقت تلخ و گزنده نیست.

عباسی با بیان اینکه الگوپذیری رسانه‌ها در نقدپردازی از گل آقا مورد توجه قرار گیرد، افزود: طنز گل آقا در لایه‌های مختلف جامعه اثرگذاری بالایی داشته است زیرا طنز گل آقا استاد صابری فومنی در چارچوب خاص و مرزهای اخلاقی بیان می‌شد.

استاندار گیلان با بیان اینکه نسل جوان امروز تشنه نقدپردازی در چارچوب طنز گل آقاست لذا مکتب گل آقا باید در بخش طنزپردازی امروز جاری شود، بیان کرد: نشاط اجتماعی در قالب طنز در اولویت قرار گیرد.

سیدمحمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم سیما هم با بیان اینکه فومن زادگاه عارفان، بزرگان و اساتید است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: تلویزیون در خدمت طنزپردازان و اهالی طنز است.

وی با بیان اینکه باید سبک و سیمای استاد کیومرث صابری فومنی در رسانه ملی احیا شود، گفت: طنز بیان صریح، سریع و اثرگذار مسائل و چالش‌هاست که در رسانه ملی کاربرد ویژه‌ای دارد و در جامعه اثرگذار است، تلاش کردیم فرصتی برای تمامی شاعران و طنزپردازان فراهم شود.

خوشرو بیان کرد: امروز فرصت برای طنزپردازان در تلویزیون فراهم است و امیدواریم ظرفیت طنز در کشور افزایش یابد لذا وظیفه خود می‌دانیم طنزپردازان را شناسایی و از آنان دعوت و حمایت کنیم، در این راستا از طرح و ایده‌های طنزپردازان استقبال می‌کنیم.

امیرحسین طاهری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز با بیان اینکه امیدواریم از این جشنواره‌ها در آینده بیشتر بهره‌مند شویم، گفت: کیومرث صابری فومنی باعث دورهمی هنرمندان طنزپرداز در استان گیلان شد و امیدواریم چنین تداوم چنین جشنواره‌هایی چراغ راهی برای فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.

وی در خصوص احیا و تکریم مفاخر استان گفت: تلاش داریم تا محل سکونت مفاخری که در این استان پرروش یافتند و حضور داشتند، احیا شود و برای تحقق این امر اقداماتی در دستورکار داریم این بناهای ارزشمند به خانه‌موزه تبدیل شوند.

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه(طنزپهلو) هم در این مراسم با بیان اینکه امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره طنزپهلو ارسال شده بود، گفت: استان‌های تهران، اصفهان، فارس، قم و خراسان رضوی به ترتیب بیشترین آثار ارسال به دبیرخانه جشنواره را داشتند، استان ‌گیلان هم از این نظر در رتبه ششم قرار دارد.

وی با بیان اینکه این جشنواره در بخش‌های مختلف داستان کوتاه طنز، شعر طنز، نثر طنز، طنز چندرسانه‌ای، کاریکاتور و کارتون برگزار شد، افزود: در بخش داستان طنز ۲۴۴ اثر، کاریکاتور و کارتون ۲۲۶ اثر، شعر طنز ۲۵۷ اثر، طنز چند رسانه‌ای ۱۰۱ اثر و طنزمطبوعاتی ۳۰۱ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

حسین‌نژاد در خصوص هیات داوران این جشنواره تصریح کرد: امید مهدی‌نژاد و سعید سلیمانپور در بخش شعر، داوود امیریان و رضا ساکی در بخش داستان، امیر اسماعیلی و مهدی واقفی در بخش چندرسانه‌ای، احمد عربانی و مجید خسرو انجم در بخش کاریکاتور، محسن فراهانی و علی‌اکبر قاضی‌زاده در بخش نثر مجموع آثار رسیده به هشتمین جشنواره ملی طنز پهلو را ارزیابی و داوری کردند.

وی گفت: در این جشنواره به ۲۰ نفر از برگزیدگان در بخش‌های داستان کوتاه طنز، شعر طنز، نثر طنز، طنز چندرسانه‌ای، کاریکاتور و کارتون جوایز ارزنده‌ای اهدا می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • خلجی: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند
  • فیلم| رونمایی از ۴۰۰هزار سند خلیج فارس در آرشیو ملی هند
  • رونمایی از ۴۰۰ هزار سند خلیج فارس در آرشیو ملی هند
  • روستای فهرج در مسیر جهانی شدن قرار گرفت
  • پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد