Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز وزارت بهداشت سوئد اعلام کرد استفاده از واکسن کرونای شرکت مدرنا را در افراد متولدشده در سال ۱۹۹۱ و بعد از آن را با توجه به داده‌های نشان‌دهنده افزایش احتمال التهاب قلب (میوکاردیت) و پرده اطراف قلب (پریکاردیت) در جوانان دریافت‌کننده این واکسن متوقف می‌کند.

وزارت بهداشت سوئد گفت:  «این رابطه به خصوص در مورد واکسن مدرنا به نام Spikevax و به خصوص پس از دوز دوم آن واضح است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته به گفته این وزارت، خطر دچار شدن افراد به این عارضه بسیار اندک است.

دانمارک نیز که از واکسن فایزر/بیونتک به عنوان گزینه اصلی واکسیناسیون در افراد ۱۲ تا ۱۷ ساله استفاده کرده است، اعلام کرد که تصمیم گرفته است دادن واکسن مدرنا را به افراد زیر ۱۸ سال به عنوان یک «اقدام احتیاطی» متوقف کند.

سازمان بهداشت دانمارک در بیانیه‌ای اعلام کرد: «داده‌های مقدماتی نشان‌دهنده احتمال افزایش خطر احتمال التهاب قلب هنگام استفاده از واکسن مدرنا است.»

این سازمان در توجیه تصمیمش به داده‌های یک بررسی هنوز منتشرنشده در کشورهای نوردیک (شمال اروپا) اشاره کرده است که اکنون برای ارزیابی بیشتر به «آژانس دارویی اروپا» (EMA) فرستاده شده ست. به گفته این سازمان انتظار می‌رود داده‌های نهایی در این باره در طول یک ماه آینده در دسترس قرار گیرد.

سوئد و دانمارک اکنون برای این گروه سنی به جای واکسن مدرنا استفاده از واکسن فایزر/بیونتک با نام تجاری Comirnaty را توصیه می‌کنند.

سازمان بهداشت دانمارک گفت این تصمیم را با وجود آن گرفته است که «التهاب قلب یک عارضه بسیار نادر این واکسن است و اغلب سیر خفیفی دارد و خودبه‌خود بهبود پیدا می‌کند.»

کمیته ایمنی EMA در ماه ژوئیه (تیر) به این نتیجه رسید که عوارض التهابی قلب در موارد بسیار نادری به دنبال واکسیناسیون با واکسن‌های فایزر یا مدرنا، عمدتا در مردان جوانتر پس از دوز دوم رخ می‌دهد.

مقامات بهداشتی در آمریکا، اتحادیه اروپا و سازمان جهانی بهداشت گفته‌اند که سودمندی‌های این واکسن‌های بر اساس فناوری mRNA در پیشگیری از کووید-۱۹ همچنان بسیار بیشتر از خطرات آنها است.

مقامات بهداشتی کانادا هفته پیش اعلام کردند داده‌ها نشان می‌دهند که موارد گزارش‌شده نادر التهاب قلب در واکسن مدرنا نسبت به موارد مشابه در واکسن فایزر/بیونتک نسبتا بیشتر است.

نروژ نیز که واکسن فایزر/بیونتک را برای افراد زیر ۱۸ سال توصیه می‌کند، روز چهارشنبه اعلام کرد در حال بررسی دوباره این موضوع است. یک مقام بهداشتی فنلاند نیز گفت این کشور تصمیمش در این باره روز پنجشنبه اعلام خواهد کرد.

آژانس دارویی اروپا در ماه مه (اردیبهشت) استفاده از واکسن فایزر/بیونتک را تایید کرد و واکسن مدرنا هم در ماه ژوئیه (تیر) برای استفاده در کودکان بالای ۱۲ ساله در اروپا مجوز گرفت.

کد خبر 630731 برچسب‌ها كروناويروس واکسن کرونا- فایزر واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن کرونا فایزر واکسن کرونا واکسن فایزر بیونتک استفاده از واکسن واکسن مدرنا التهاب قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۲۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • ببینید | تظاهرات مردم سوئد در حمایت از فلسطینیان
  • تظاهرات مردم سوئد در حمایت از فلسطینیان + فیلم
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد