Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@20:20:47 GMT

روش های درمان قرمزی چشم

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۱۲۸۶۲

در این گزارش به بررسی علل قرمز شدن چشم و درمان آن می‌پردازیم. ناطقان: قرمز شدن سفیدی چشم، دلایل زیادی دارد. اگر این عارضه بدون درد رخ دهد، اغلب جدی نیست و بیشتر با مراقبت در خانه بهبود می‌یابد. اصطلاحات دیگر، چشم قرمز، چشم صورتی و چشم‌های خون‌آلود است. تحریک خون در چشم یا رگ‌های خونی ملتهب، باعث قرمز شدن چشم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برخی اوقات، علت بروز آن جدی نیست و درمان‌های خانگی می‌توانند مشکل را برطرف کنند، اما در برخی شرایط نشانه وجود بیماری زمینه‌ای است. چشم با درد تیز، دردناک یا ضربان‌دار یا دردی که در پاسخ به نور بدتر می‌شود، به درمان پزشکی نیاز دارد.

دلایل دیگر مراجعه به پزشک، تغییر بینایی یا بروز علائم دیگر است.

اما علائمی وجود دارد که بروز آن‌ها نشانه‌ای از خطرناک بودن این عارضه است و در صورت مشاهده باید به سرعت به پزشک مراجعه کنید. این علائم شامل سردرد، حالت تهوع و احساس خستگی هستند.

انتخاب روش مناسب برای درمان قرمزی چشم بستگی به علت بروز آن دارد در اینجا چند دستورالعمل و نکته خانگی است که به رفع قرمزی و احساس بهتر کمک می‌کند.

روش های درمان قرمزی چشم

کمپرس گرم

کمپرس گرم را می‌توان با خیساندن یک حوله یا پارچه در آب گرم و سپس فشردن آن و قرار دادن آن روی چشم به مدت حدود ده دقیقه آماده کرد، زیرا گرما به افزایش جریان خون در چشم کمک می‌کند و همچنین باعث افزایش ترشح مایع روی چشم می‌شود. شایان به ذکر است که ناحیه اطراف چشم حساس است، بنابراین باید مراقب بود که دمای این کمپرس بیش از حد نباشد.

کمپرس سرد

کمپرس سرد عروق خونی چشم را باریک می‌کند، که به از بین بردن قرمزی و کاهش ترشح مایعات در اطراف چشم کمک می‌کند و می‌توان با فرو بردن یک پارچه تمیز در یک کاسه پر از یخ و آب و سپس فشردن آن، سپس قرار دادن آن روی چشم‌های کمپرس را آماده کرد. به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه و می‌توان آن را چندین بار در روز تکرار کرد و کیسه‌های نخود فرنگی یا ذرت منجمد را نیز می‌توان به عنوان کمپرس استفاده کرد، زیرا شکل کیسه‌ها با ناحیه چشم مطابقت دارد و مدت زمان بیشتری از یک تکه یخ جامد می‌ماند.

از قطره‌های مرطوب کننده استفاده کنید

قطره‌های زیادی وجود دارد که برای مرطوب کردن چشم‌ها استفاده می‌شود، و بیشتر آن‌ها از یک ماده چرب تشکیل شده است تا جایی که ممکن است به اشک واقعی نزدیک باشد، که به اشک مصنوعی معروف است. استفاده از آن به مرطوب کردن چشم‌ها کمک می‌کند و در نتیجه قرمزی ناشی از خشکی چشم و التهاب را درمان می‌کند و شایان ذکر است که اکثر مردم کمتر از حد لازم از آن‌ها استفاده می‌کنند، زیرا این قطره‌ها باید بیشتر اوقات استفاده شوند.

لنزهای تماسی را عوض کنید

قرمزی مزمن چشم ممکن است در اثر استفاده از لنزهای تماسی یا محلول‌های مورد استفاده برای حفظ آن‌ها ایجاد شود، زیرا مواد مورد استفاده در برخی از انواع لنزها می‌توانند احتمال عفونت یا سوزش را افزایش دهند.

رعایت رژیم غذایی متناسب

رژیم غذایی می‌تواند بر سلامت چشم‌ها تأثیر بگذارد، و در اینجا نکاتی در رابطه با مواد غذایی که برای سلامت چشم مهم هستند آورده شده است.

توصیه می‌شود مقدار کافی آب بنوشید حفظ تعادل مایعات در بدن و هیدراتاسیون آن و جلوگیری از گرفتگی عروق در چشم و ظاهر شدن آن‌ها با رنگ قرمز. توصیه می‌شود مصرف غذاهایی که باعث التهاب می‌شوند، که ممکن است قرمزی چشم را افزایش دهند، مانند فست فود، محصولات لبنی و غذاهای فرآوری شده محدود شود. توصیه می‌شود از غذاهایی استفاده کنید که میزان بروز التهاب را کاهش می‌دهند، مانند غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ که معمولاً در ماهی‌ها مانند ماهی قزل آلا یافت می‌شود.

دوری از محرک‌هایی که باعث قرمزی چشم می‌شوند

از محرک‌هایی که باعث قرمزی چشم می‌شوند اجتناب کنید. نمونه‌هایی از رایج‌ترین محرک‌ها عبارتند از: دود، گرد و غبار، گرده گل وکلر. منبع: مشرق برچسب ها: درمان ، قرمزی ، چشم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان قرمزی چشم قرمزی چشم چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۲۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند
  • از روان تا درمان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی