Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول طرح آمایش وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تهیه سند آمایش استانی به عنوان تاکید رئیس جمهوری، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیران از اولویت‌های وزارت صمت است، به طوری که از سال ۱۴۰۱ نیز تخصیص بودجه براساس طرح آمایش خواهد بود.

احمد تشکینی روز پنجشنبه در نشست آمایش بخش صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر افزود: به دلیل نبود این سند به طور معمول توزیع منابع عادلانه و متوازن نبوده است که انتظار می‌رود با نهایی شدن آن توزیع عادلانه و متوازن بودجه متناسب با ظرفیت استان‌ها محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس موسسه مطالعات و پژوهش‌‎های بازرگانی بیان کرد: خروجی نهایی کار تدوین سند آمایش استان‌ها براساس تفکیک شهرستانی است که از نقطه‎‌ های قوت سند محسوب می‌ شود.

تشکینی اظهار داشت: کار تدوین سند آمایش استانی در استان سیستان و بلوچستان از سه هفته پیش آغاز  شده که برنامه اصلی آن نیز بر دوش سازمان صمت گذاشته شده و اکنون نیز چارچوب سند آمایش این استان نهایی شده است.

وی افزود: نخستین کاری که در این سند نیاز است شناسایی توزیع جمعیتی در استان به تفکیک شهرستان‎‌ ها شامل جمعیت، تعداد و نرخ بیکاری هر استان است.

تشکینی ادامه داد: با نهایی شدن این سند، اولویت‌‎‏ها در ظرفیت استان بوشهر براساس تفکیک شهرستانی مشخص خواهد شد که چه تعداد از طرح‌های در دست اجرای سازمان صمت منطبق بر سند آمایش است.

وی گفت: در این سند برای نمونه در حوزه زیرساخت‌ها و شهرک‎‌های صنعتی باید نیازها شناسایی و امکان تحقق فعالیت‌های جدید تولیدی در استان تعیین شود.

تشکینی ادامه داد: همچنین طی این سند مشخص می‎‌شود که در چهار سال آینده در حوزه‌های صنعت، معدن، تجارت و بازرگانی خارجی کدام فعالیت در اولویت استان قرار دارد.

وی افزود: در این سند برای هر پروژه و فعالیت اولویت دار باید اقدام های مورد نیاز شناسایی شود که برای برای نمونه شاید ایجاد شهرک متانول استان بوشهر نیاز به تامین زمین با قیمت تخفیفی داشته باشد که این موضوع براساس سند آمایش در اولویت قرار خواهد گرفت.

تشکینی در ارتباط با بسته‎‌های مشوق‎ سرمایه‌‏گذاری در حوزه سازمان صمت اظهار داشت:  در این طرح پیش بینی شده با مطالعات دقیق از وضعیت استان‌ها بسته‌های تشویقی مناسبی برای سرمایه‌گذاران فراهم شود به نحوی که عامل انگیزشی مناسبی برای توسعه سرمایه‌گذاری در استان‌های مختلف باشد.

مدیرکل حوزه ریاست و دستیار ویژه رئیس موسسه مطالعات و پژوهش‌‎های بازرگانی گفت: بزرگترین طرح و پروژه ملی در دولت جدید آمایش سرزمینی است و اولین مبحثی که در وزارت صمت مورد توجه قرار گرفته نیز پروژه‌های آمایش و نظام توزیع است.

سید علی تقوی افزود: وجود هماهنگی بین سازمان صمت، نمایندگان مجلس، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و استانداری ها در تدوین سند آمایش استانی لازم است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: یکی از برنامه های کلیدی وزیر صمت موضوع آمایش سرزمینی است که در این زمینه مقرر شده برنامه آمایش ۴۵۰ شهرستان کشور تهیه شود.

سید حسین حسینی افزود: سند ملی و استانی آمایش توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به استان ابلاغ شده که برنامه‌های این استان نیز براساس چارچوب سندهای یاد شده اجرایی می‎‌ شود.

وی ادامه داد: محور سفر رئیس جمهوری به استان بوشهر نیز ایجاد اشتغال پایدار است که تحقق این مهم نیازمند برنامه‌گذاری صحیح با استفاده از سند ملی آمایش است.

حسینی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد جی دی پی استان بوشهر در حوزه سازمان صمت است، اظهار داشت: استان بوشهر ۱.۴ مساحت و ۱.۵ درصد جمعیت کل کشور را دارد و نرخ بیکاری این استان نیز در مجموع ۸.۷ درصد است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر یادآور شد: توسعه صنعتی در جنوب استان بوشهر منجر شده تا تفاوت معنی داری بین نرخ بیکاری شمال و مرکز با جنوب استان بوشهر وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ۶۵۱ واحد صنعتی در استان بوشهر استقرار دارد، اظهار کرد: این استان ۲۲۱ واحد معدنی دارد که اکنون حدود ۱۲۶ واحد آن فعال است.

حسینی با بیان اینکه ۵۳ هزار واحد صنفی در استان بوشهر وجود دارد، اظهار داشت: بیش از یک چهارم صادرات کشور در استان بوشهر تولید می‎‌ شود به نحوی که در ۶ ماه گذشته ۴.۹ میلیارد دلار صادرات در استان محقق شده است.

وی افزود: از مجموع صادرات غیرنفتی استان حدود ۹۰ درصد مواد پتروشیمی ۱۵۰ میلیون دلار کالاهای صنعتی  و ۳۸ میلیون دلار مواد معدنی بوده است.

حسینی اظهار کرد: صادرات استان بوشهر در ۶ ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش حدود ۸۷ و از لحاظ وزنی ۱۵ درصد افزایش یافته و در مجموع استان به ۱۱۲ درصد هدف صادراتی خود در مدت یاد شده دست پیدا کرده است.

وی یادآور شد: استان بوشهر اکنون ظرفیت تولید ۱۲ میلیون تن متانول دارد که تا سال ۱۴۰۴ به همین میزان به ظرفیت تولید این استان افزوده می‌شود که در این راستا شهرک پایین دست متانول در بندر دیر جانمایی شده تا شهرک تخصصی زنجیره ارزش متانول ایجاد شود.

حسینی اظهار داشت: صنایع فرآوری و بسته بندی در حوز خرما و آبزی، صنایع معدنی و مرتبط با زنجیره آهک از جمله  محورهای سرمایه گذاری در استان بوشهر است./ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سند آمایش استان استان بوشهر سند آمایش آمایش استانی معدن و تجارت سازمان صمت استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۵۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ خط قرمز در صدا وسیما که «نون خ» به آنها نزدیک شد/برای صحبت از فصل ششم هنوز زود است

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست پرسش و پاسخ با عوامل سریال تلویزیونی «نون خ۵» با حضور مسعود کریمی خضرا مدیرگروه طنز سیما فیلم، مهدی فرجی، تهیه‌کننده و صهبا شرافتی، کاظم نوربخش و ماشاءالله وروایی بازیگران سریال ظهر امروز (سه شنبه ۱۱ اردیبهشت» در سالن  مشاهیر اداره کل روابط عمومی سازمان صداوسیما برگزار شد. این جلسه پس از حضور یک ساعته این افراد در واحد پاسخگویی به مخاطبان سازمان (سامانه ۱۶۲)  رقم خورد. 

در ابتدای این نشست، حسین قرایی مدیرروابط عموی سازمان صداوسیما عنوان کرد تهیه کننده و بازیگران این سریال در طول یک ساعت حضور در سامانه ۱۶، پاسخگوی ۲۲۷ تماس مخاطبان سریال شده‌اند.

در ادامه، مهدی فرجی تهیه‌کننده مجموعه تلویزیون «نون خ» با اشاره به این که فصل پنجم این مجموعه نسبت به فصل‌های قبلی با افزایش مخاطب روبه رو بوده است افزود: یکی از دلایل این افزایش و گستره وسیع مخاطبان این بود که ما در فصل پنجم سراغ یکی دیگر از قومیت‌های کشورمان یعنی قوم بلوچ در استان سیستان و بلوچستان رفتیم.

وی افزود: در حوزه تولید برنامه و سریال‌سازی، پرداخت به مذهب و قومیت‌ها، ۲ خط قرمز سازمان صداوسیما است.خوشبختانه با جلساتی که با مدیران سازمان صداوسیما داشتیم والبته با درکی که نویسنده و کارگردان و عوامل سریال «نون خ» از این موارد داشتند، این مجموعه توانست به این دو خط قرمز نزدیک شود آن هم بدون این که به دنبال شکستن آنها باشد.

فرجی درباره  احتمال ساخت فصل ششم تاکید کرد: صحبت کردن درباره  فصل  ششم  زود است. آقای آقاخانی  قبلاً پستی گذاشت و گفت این فصل پایانی بر مجموعه «نون.خ» است اما باید ببینیم در ادامه چه شرایطی پیش خواهد آمد.

فرجی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا، توضیحاتی را درباره ادعای شکایت حسین صفامنش خواننده کردزبان از سعید آقاخانی به خاطر استفاده بی اجازه از یکی از آهنگ‌هایش نیز پاسخ داد.

این خبر در حال تکمیل است....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه بررسی طرح آمایش سرزمین شهرستان میاندوآب
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • رتبه دوم تردد بین استانی به بوشهر رسید
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • ۲ خط قرمز در صداوسیما که «نون خ» به آنها نزدیک شد/برای صحبت از فصل ششم هنوز زود است
  • ۲ خط قرمز در صدا وسیما که «نون خ» به آنها نزدیک شد/برای صحبت از فصل ششم هنوز زود است
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است