Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد حسن آصفری» در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با تشریح طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس گفت: این طرح ایراداتی دارد و شفافیت باید همه حوزه‌ها از جمله اموال، املاک و دریافت حقوق را دربرگیرد و مختص آرای نمایندگان نباشد.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه طرح شفافیت باید در همه ارکان نظام باشد گفت: اگرچه مجلس این طرح را از خود شروع  کرده، اما همه دستگاه‌های اداری کشور باید به سمت شفاف سازی بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها بیان داشت: اگر این طرح در کنار مجلس، همه دستگاه‌ها دولتی را شامل شود، می تواند به قانون جامع و کاملی  تبدیل شود. وزارتخانه‌ها، هیات وزیران،  کمیسیون‌های داخلی وزراتخانه‌ها، شورای نگهبان، مجلس خبرگان، شورای شهر، شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی باید به سمت شفافیت بروند تا مردم از تصمیمات آنها در مورد مسائل جاری کشور آگاه شوند.

آصفری گفت: مردم نامحرم نیستند باید از آرای مسوولان در خصوص موضوعات مهم آگاه باشند و باید این آگاهی در همه حوزه‌ها فراگیر شود مگر در موضوعاتی که در طبقه بندی بکلی سری و خیلی محرمانه  قرار دارند.

وی با تشریح برخی اشکالات این طرح گفت: روزهای آینده طرح رتبه بندی معلمان در مجلس مطرح می شود اکثریت نمایندگان از وضعیت منابع مالی دولت اطلاع دارند از سوی دیگر توقع معلمان این است که ۸۰درصد به نسبت حقوق اساتید دانشگاه حقوق دریافت کنند این طرح بار مالی زیادی برای دولت دارد و عملا در این شرایط  امکان پرداخت آن وجود  ندارد اگر در این موضوع نماینده‌ای نظر مخالف دهد ممکن است در حوزه انتخابیه خود دچار مشکلاتی شود.

نماینده مردم اراک در ذکر مورد دیگری بیان داشت: طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی  هم از جمله مواردی است که شفافیت آرای نمایندگان را با مشکل مواجه می‌کند، زیرا در این طرح برخی از توقعات مردم به گونه دیگری است و نماینده هم  در برابر مسوولیت خود سوگند یاد  کرده و ممکن است در اینجا نوعی تعارض پیش بیاید.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها اضافه کرد: شفافیت آرای نمایندگان در همه حوزه‌ها خوب نیست و در برخی از حوزه‌ها می‌تواند، مبتنی بر تهدید بوده و در برخی حوزه ها هم ممکن است دستاورد مثبتی برای جامعه داشته باشد.

آصفری شروع طرح شفافیت و تبدیل آن به قانون در حوزه‌های تصمیم گیری را مهم و مثبت ارزیابی کرد و گفت: اگر ملت ایران در مساله برجام می‌دانستند  که مخالفان و موافقان چه کسانی هستند این آگاهی برای جامعه مثبت بود، اما موضوعی که می‌تواند برای کشور بار مالی داشته باشد و موافقان و مخالفانی دارد، شاید شفافیت درباره آن چندان به مصلحت کشور نباشد.

 وی با اشاره به بررسی لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری در دو استان کشورگفت: در روزهای اخیر این لایحه در مجلس بررسی شد و نمایندگان با آن مخالفت کردند. نماینده برای اینکه به حوزه انتخابیه خود بگوید که برای ایجاد منطقه آزاد تجاری این اقدام را انجام داده، حاضر است تلاش جدی برای تصویب این طرح یا لایحه انجام دهد، اما با چه قیمتی ؟ نباید کشور پایگاه واردات کالاهای بی کیفیت چینی شده و تولید کننده‌های داخلی را تضعیف کند.

نماینده مردم اراک تاکید کرد: جامعه ما هنوز به جایگاه و شرایط نرسیده است که بخواهیم شفافیت آرای نمایندگان را در همه  حوزه‌ها بیان کنیم، در عین حال شفافیت در مجلس در این موضوعات که مردم بدانند نماینده حوزه انتخابیه خود در کمیسیون‌ها و صحن علنی شرکت می‌کند و دارای چه نظر و دیدگاهی است، مهم و مثبت است.

وی با بیان اینکه طرح شفافیت آرای نمایندگان نیاز به بررسی بیشتری دارد، گفت: اگر ایرادات این طرح رفع و اصلاح شود می‌تواند با تبدیل شدن به قانون پاسخگوی برخی خلاء‌ها در این حوزه باشد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی محمدحسن آصفری شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محمدحسن آصفری شورای عالی انقلاب فرهنگی مجلس شورای اسلامی محمدحسن آصفری شورای عالی انقلاب فرهنگی شفافیت آرای نمایندگان نماینده مردم اراک طرح شفافیت حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟

 به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، احمد نادری در نشست علنی (یکشنبه، ۹ اردیبهشت‌ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود گفت: در زمان برگزاری کنکور سراسری در روز‌های گذشته وقوع سیل در حاجی آباد زیرکوه خراسان جنوبی موجب تخریب جاده شده بود به طوری که عبور از این مسیر امکان‌پذیر نبوده است به همین دلیل نزدیک به ۶۰ دانش آموزی که یک سال تمام برای کنکور سراسری زحمت کشیده بودند امکان دسترسی به حوزه امتحانی نداشتند و از آزمون سراسری جا ماندند.
 

 نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: فرماندار شهرستان باید نسبت به تخریب‌های ناشی از سیل گزارش کاملی به وزارت کشور و مجلس شورای اسلامی ارائه کند و سازمان سنجش نیز با نگاهی منصفانه و عادلانه به شرایط خاص دانش‌آموزان جامانده از کنکور رسیدگی کند.

وی تصریح کرد: بنده به عنوان نماینده مردم خطاب به این فرزندان مظلوم در این واقعه عرض می‌کنم من احمد نادری تا زمانی که در این جایگاه هستم، صدای شما خواهم بود و از تمام ظرفیت‌های قانونی خود برای صدای شما بودن و پیگیر حقوق از دست رفته شما استفاده خواهم کرد.

نادری یادآور شد: با توجه به زمان برگزاری نوبت اول کنکور یعنی اردیبهشت ماه که هر ساله احتمال رگبار و بارندگی شدید در فصل بهار است باید دستگاه‌های امدادرسان از قبل پیش‌بینی‌های لازم را در این مناطق می‌داشتند. ضمن اینکه مناطق کوهستانی و صعب‌العبور خودشان باید حوزه امتحانی البته با تمهیدات لازم داشته باشند تا به مشکل قطع راه و دسترسی به حوزه امتحانی در شهر‌های مجاور دچار نشوند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تأکید کرد: باید این منطقه شامل سهمیه سیل‌زدگان شده و آزمون مجدد و مکتوب برای افرادی که به خاطر قطع راه و مسیر دسترسی به حوزه امتحانی موفق نشده‌اند خودشان را به محل آزمون سراسری برسانند برگزار شود تا حقی از هیچ دانش آموزی ضایع نشود.

دیگر خبرها

  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند