Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- احداث یک‌هزار و ۷۰۰ خانه تخریب‌شده زلزله دنا در حالی نیمه‌کاره رها شده که دولت حسن روحانی وعده ایجاد سرپناه تا آخر شهریور را به دنا نشینان داده بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، زلزله شب آخر بهمن سال 99 در شهرستان دنا سبب ورود خسارت به بیش از تخریب یک هزار و 700 واحد مسکونی شهری و روستایی و بسیاری از زیرساخت‌های آموزشی، فرهنگی، کشاورزی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در این شهرستان شد.

این زلزله 680 واحد مسکونی در روستاهای شهرستان و همچنین یک هزار و 19 واحد مسکونی در شهر سی‌سخت را تخریب کرد که هم‌اکنون با توجه به ناکافی‌بودن تسهیلات و ایجاد زیربنای بیش از 80 متر زلزله‌زدگان زمستان نرسیده لرز بر اندام‌شان افتاده است.

از همان روزهای ابتدایی بعد از وقوع زلزله همه مسئولان متفق‌القول بر اتمام هرچه سریع‌تر ساخت و‌سازها در شهرستان زلزله‌زده دنا تأکید داشتند و وعده اتمام بازسازی تمام منازل آسیب دیده تا شهریورماه 1400 توسط دولت تدبیر و امید نیز مثل هزاران وعده بر زمین مانده دیگر به تحقق نرسید.

حال با شروع فصل پاییز و از آنجایی‌که شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا در دامنه‌ کوه دنا واقع شده‌ و شروع سرما نسبت به سایر مناطق در این شهر زودتر شروع سر بر می‌آورد، مردم زلزله‌زده در اندیشه چگونه گذراندن سرمای استخوان سوز در منازل ناتمام خود هستند.

10 درصد روستاهای آسیب‌دیده از زلزله ارزیابی شد/پراکندگی و صعب‌العبور بودن سرعت خدمات‌رسانی را کاهش داده است50 خانوار زلزله‌زده خراسان شمالی توان پرداخت یک ریال از هزینه‌های ساخت را ندارنداستاندار چهارمحال و بختیاری: بازسازی و نوسازی تاسیسات عمومی آسیب‌دیده در زلزله کوهرنگ از فردا آغاز شود

عبدالحمید پناهی فرماندار شهرستان دنا اظهار داشت: در سفر ریاست‌جمهوری در روز جمعه هفته گذشته به شهر سی‌سخت بر اتمام هر‌چه سریع‌تر ساخت منازل مسکونی آسیب‌دیده از زلزله تأکید شد و همچنین پرداخت تسهیلات 40 تا 50 میلیون‌تومانی برای تکمیل ساخت‌و‌ساز منازل در این شهرستان اختصاص داده شد.

فرماندار شهرستان دنا با اشاره به درخواست ساکنان شهر سی‌سخت برای استمهال تسهیلات دریافتی خود، افزود: با دستور نیکزاد رئیس بنیاد مسکن کشور تمام تسهیلات بلاعوض به افراد آسیب دیده تا پایان هفته آینده به حساب آنها واریز می‌شود.

مهدی روشنفکر نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس نیز به تأخیر در بازسازی منازل زلزله‌زده شهرستان دنا واکنش نشان داد و گفت: سرمای استخوان سوز کوه دنا مردم شهر سی‌سخت را تهدید می‌کند و بیش از هزار خانوار در این شهرستان نگران آرامش خود در روز و شب‌های سخت و سرد پیش رو هستند.

به گزارش تسنیم، باید برای احداث منازل جدید زلزله‌زدگان دنا زیربنا 80 متر گرفته می‌شد ولی برخی حتی نزدیک به 200 متر زیربنا گرفته‌اند که برای هر واحد 80 متری 185 میلیون تومان پیش‌بینی شده که از این مبلغ 55 میلیون تومان بلاعوض و مابقی با بهره کم و درازمدت (‌100 میلیون تومان 15 ساله و 30 میلیون تومان 7 ساله است) است.

به گفته روح‌الله صفایی‌نیا مسئول بازسازی مناطق زلزله زده دنا 80 درصد یک هزار و 19 واحد تخریبی در شهر سیسخت زیربنای بالای 80 متر دارند و هم اکنون مهمترین مشکل ناکافی بودن تسهیلات پیش بینی شده است.

انتهای پیام/541/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زلزله زلزله میلیون تومان شهرستان دنا شهر سی سخت زلزله زده آسیب دیده یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کاظمی اظهار داشت: در سال گذشته در مجموع پروژه‌های احداث، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی، ۸۶ کیلومتر زیرسازی، ۴۰ کیلومتر آسفالت اجرا و همچنین ۷۱ پل با دهانه زیر هشت متر و یک پل با دهانه بالای هشت متر احداث شده است.

وی ادامه داد: در شهرستان سمیرم، پروژه‌های زیر سازی راه روستایی آب ملخ، تکمیل محور زمان کهریز حسن آباد، بهسازی محور خفر – سرباز، قطعه ۲ محور شهید – دزکرد، احداث محور ونک – سولقان، بهسازی و آسفالت سبز آباد و چشمه محمد قلی، تکمیل محور گرموک – هونجان، احداث راه روستایی عقدک، با اجرای ۱۹ کیلومتر زیرسازی راه، ۸ کیلومتر اجرای آسفالت گرم و احداث ۱۱ پل با دهانه زیر هشت متر اجرا شده است.

کاظمی افزود: پروژه‌های روسازی سریجهن – مهاباد، احداث قطعه ۲ سریجهن – مهاباد، بهسازی و آسفالت حیدر آباد- خوش آباد – امامزاده، ابنیه فنی زواره - دره باغ در شهرستان اردستان، ۱۴ کیلومتر زیرسازی راه، هشت پل با دهانه زیر هشت متر احداث شده است.

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های فرعی و روستایی تصریح کرد: احداث ۱۲ کیلومتر زیرسازی و ۹ کیلومتر آسفالت گرم و همچنین چهار پل با دهانه زیر هشت متر در شهرستان شهرضا برای اجرای زیر سازی و آسفالت محور هونجان - گرموک (قطعه ۱)، قطعه ۲ محور هونجان - گرموک، احداث محور کهرویه - یحیی آباد، اصلاح سه راهی‌های شهرضا – آباده در سال گذشته انجام گرفت.

وی در خصوص پروژه‌های احداث، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان فریدونشهر نیز خاطر نشان کرد: بهسازی قطعه ۲ میدانک - پشندگان، بهسازی قطعه ۳ میدانک - کیوارستان - پشندگان، بهسازی راههای روستایی فهره و بهرام آباد، بهسازی راه روستایی بن کمر، بهسازی راه روستایی هیران، بهسازی و آسفالت تزره، احداث و بهسازی و آسفالت راههای روستایی شهرستان فریدونشهر، با اجرای ۱۰.۵ کیلومتر زیرسازی، ۳.۵ کیلومتر آسفالت گرم و هشت پل با دهانه زیر هشت متر در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت.

کاظمی با اشاره به احداث قطعات سه و چهار محور جندق – مصر شهرستان خور و بیابانک در سال گذشته بیان کرد: برای اجرای این ۲ پروژه ۱۱ کیلومتر زیرسازی، هفت پل با دهانه زیر هشت متر اجرا شد.

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های فرعی و روستایی تشریح کرد: اجرای احداث محور حسن آباد – دستگرد و همچنین ادامه محور مزرعه عرب – جندان در شهرستان جرقویه، ۶ کیلومتر زیرسازی راه، پنج کیلومتر آسفالت سیلکت و پنج پل با دهانه زیر هشت متر اجرا شده است.

وی در تشریح پروژه‌های شهرستان اصفهان نیز افزود: پروژه‌های آسفالت راه‌های فرعی و روستایی اصفهان (روران) و همچنین تعریض پل زغمار و اصلاح قوس آن با اجرای چهار کیلومتر زیرسازی راه و آسفالت گرم و احداث یک پل با دهانه بیش از هشت متر انجام شد.

کاظمی ادامه داد: در شهرستان بویین و میاندشت نیز هشت پل با دهانه زیر هشت متر در پروژه‌های بهسازی مغندر – سکان و ابنیه فنی غرب استان (باغ مادی - میلاگرد- حاج بلاغ) اجرا شده است.

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های فرعی و روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: در احداث محور سین – دستگرد شهرستان برخوار، ۲ کیلومتر زیرسازی راه و هشت پل با دهانه زیر هشت متر، بهسازی راه‌های روستایی هرمانک - دره الوچه و گرداب شهرستان چادگان، ۶ کیلومتر زیرسازی راه و ۶ پل با دهانه کمتر هشت متر و ۳.۵ کیلومتر آسفالت گرم، زیر سازی راه دسترسی به پل حسین آباد شهرستان خمینی شهر، یک کیلومتر زیرسازی راه و یک پل با دهانه کمتر هشت متر، احداث راه روستایی علی آباد – جمبزه شهرستان دهاقان، ۲ کیلومتر زیرسازی راه و ۳ پل با دهانه کمتر هشت متر و بهسازی محور قلعه میر – قهدریجان در شهرستان فلاورجان، ۲ کیلومتر زیرسازی راه و ۲ پل با دهانه کمتر هشت متر اجرا شده است.

کد خبر 6089663

دیگر خبرها

  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • سارق اماکن خصوصی و ساختمان‌های نیمه کاره دستگیر شد
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • درخواست احداث پل عابر در روستا
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی