Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-27@17:48:38 GMT

سامسونگ و ال جی همچنان به ایران بدهکار هستند

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۱۷۶۱۴

سامسونگ و ال جی همچنان به ایران بدهکار هستند

به گزارش «نماینده»  علی اکبر کریمی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره دستور مقام معظم رهبری مبنی بر عدم واردات لوازم خانگی خارجی به کشور، گفت: تلاش صنعتگران کشور در حوزه لوازم خانگی باعث موفقیت های مناسبی در این زمینه شده است.

وی افزود: با توجه به تنگناهای ارزی باز کردن دروازه های کشور به روی واردات بی رویه لوازم خانگی، اقدامی منطقی نیست و از طرف دیگر واردات لوازم خانگی از کشوری که بد عهدی و خیانت خود را به ملت ایران اثبات کرده یعنی کره جنوبی، کاری بر خلاف عزت ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد: شرکت های ال جی و سامسونگ با توجه به سابقه بدشان لیاقت حضور مجدد در بازار ایران را ندارند و بدهی هایی که این شرکت ها بابت عدم پرداخت حقوق قانونی داشته اند همچنان باقی است. لذا تاکید رهبر معظم انقلاب بر منع واردات لوازم خانگی اتفاقی خوب تلقی شده و نشان دهنده اقتدار جمهوری اسلامی در تعاملات خارجی است و پیامی به کشورهایی که در شرایط حساس به ملت ایران پشت کنند، دارد تا بدانند جایگاهی در میان ملت ایران ندارند و قطعا مردم آنان را طرد خواهند کرد.

کریمی اظهار کرد: برای حمایت از کالای داخلی باید این فرصت را به تولیدکنندگان بدهیم تا تلاش کنند تا در حوزه لوازم خانگی علاوه بر تامین نیاز داخل، صادرات نیز انجام دهند. در حال حاضر در محصولاتی مانند تلویزیون، یخچال، ماشین لباسشویی، اجاق گاز و ... پیشرفت خوبی داشتیم و به کیفیت نسبتا خوبی رسیده ایم که نشان از قابلیت خوب کشور در این حوزه دارد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: سامسونگ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی علی اکبر کریمی لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۷۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران

معاون سازمان توسعه تجارت گفت: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

به گزارش اقتصاد ۱۰۰، وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشور‌های آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشور‌های مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • ۸ موقعیتی که نیازی نیست درباره آنها به دیگران توضیح دهید
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران