Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان دفاعی جدید آمریکا با استرالیا و انگلیس موجب خشم مقام‎های پاریس شد چرا که این قرارداد باعث شد قرارداد فرانسه با استرالیا برای تامین زیر دریایی این کشور فسخ شود.

خبرگزاری میزان - پیش از این به نظر می‌رسید که فرانسه، قدیمی‌ترین متحد آمریکا، ارتباطات خوبی با دولت جدید این کشور دارد؛ «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا، مانند «رابرت مالی»، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران، در پاریس تحصیل می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «اکونومیست»، آمریکا اطلاعات و تدارکات را برای عملیات به اصطلاح ضد تروریستی به فرماندهی فرانسه در برخی نقاط آفریقا تامین می‌کند.

نیروی دریایی فرانسه و آمریکا با هم آموزش می‌بینند؛ از جمله در اقیانوس هند و اقیانوس آرام، جایی که فرانسه بیش از ۷ هزار سرباز و نزدیک به ۲ میلیون شهروند در آنجا دارد.

«مایکل شورکین»، تحلیلگر امنیتی آمریکایی، می‌گوید «پیگیری استراتژی فرانسه برای ایجاد حضور ژئوپلیتیک در منطقه در مواجهه با چین به طور قطع برای آمریکا خوب بوده است.»

بنابراین فرانسوی‌ها با ترکیبی از وحشت، خشم و عصبانیت از پیمان دفاعی جدید آمریکا با استرالیا و انگلیس مطلع شدند.

این قرارداد باعث شد که قرارداد فرانسه با استرالیا برای تامین زیر دریایی برای استرالیا فسخ شود.

از دست دادن یک معامله بزرگ دفاعی برای فرانسه یک موضوع بود، اینکه فرانسه برای ماه‎ها، در حالی که این ۳ کشور در حال مذاکره برای توافق بر سر فروش زیردریایی بودند، از این توافق و معامله بی خبر بودند هم موضوعی سنگین برای فرانسوی‌ها بود.

«ژان ایو لودریان»، وزیر خارجه فرانسه، گفت «متحدان این کار را با یکدیگر نمی‌کنند.»

او این حرکت ۳ کشور را «خنجر از پشت» توصیف کرد و این ۳ کشور را به دروغگویی، دورویی، از بین بردن اعتماد و تحقیر فرانسه متهم کرد.

بیشتر بخوانید: پشت پرده ماجرای اختلافات فرانسه با آمریکا و انگلیس روابط اتحادیه اروپا و آمریکا روی خط تنش

فرانسه برای اولین بار از سال ۱۷۹۳ سفیر خود را در آمریکا (و همچنین سفیر خود در استرالیا) فراخواند.

این موضوع و موارد گفته شده برای فرانسه بسیار سنگین است.

این پیمان مخفی به همان اندازه ضربه بزرگی بود که هر متحد غربی دیگری در یک برهه زمانی با آن روبرو شده است؛ معمولا در این موضوعات و اختلافات، اعتماد بین طرفین اولین قربانی است.

۷ روز طول کشید تا امانوئل مکرون تماس جو بایدن را پاسخگو باشد.

همه این‌ها چه عواقبی می‌تواند داشته باشد؟ در کوتاه مدت، با یک فرانسه به عنوان شریکی بی اعتمادتر و خشمگین‌تر در سایر موارد روبرو خواهیم بود که نخواهد توانست در برابر همه موضوعات کوتاه بیاید.

فرانسه نمی‌تواند دیکته کند که اتحادیه اروپا چه کاری انجام دهد؛ همدردی عمومی اروپا با فرانسه تا کنون بسیار ناچیز بوده است، اما می‌تواند موقعیت‌ها را شکل دهد.

جلسات و اجلاس‌های به تعویق افتاده ممکن است ابزار ضعیفی برای تلافی به نظر برسند، اما اثر تجمعی می‌تواند تاثیرگذار باشد.


انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا فرانسه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرانسه آمریکا فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۹۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین

درحالیکه جنبش دانشجویی آغاز شده از دانشگاه‌های آمریکا به مراکز آموشی فرانسه راه پیدا کرده است، خشونت پلیس ایالات متحده در برخورد با معترضان نیز به نیروهای امنیتی پاریس سرایت کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، امروز دوشنبه دانشجویان دانشگاه سوربون فرانسه در تلاش بودند تا چادرهای اعتراض به همان شیوه دانشجویان در آمریکا برپا کنند که با سرکوب و خشونت پلیس مواجه شدند.

 

.

 

چد نفر از دانشجویان فریاد «فلسطین پاینده باد» سر می‌دادند و یک پرچم بزرگ را در دست داشتند. آنها سپس یک تحصن در مقابل ورودی این موسسه آموزش انجام دادند.

سازمان دهندگان این اعتراض‌ها همچنین نسبت به خشونت پلیس فرانسع اعتراض داشتند.

خیزش دانشجویی در آمریکا؛ سرکوب در کشور مدعی دموکراسی

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • گسترش اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین از آمریکا به فرانسه
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین