Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@21:24:49 GMT

شکل گیری گوهر امنیت در صدف قدرتمندی ملت

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۲۰۴۱۲

شکل گیری گوهر امنیت در صدف قدرتمندی ملت

به گزارش روز یکشنبه گروه پژوهش ایرنا، تاریخ پیشرفت و دستاوردهای علمی بشریت مملو از مثال هایی بوده که با طرح یک سوال ساده منجر به کشف اختراع های تاثیرگذار و تحقق زیست بهتر انسان ها شده است، به گونه ای که چرایی بالا نرفتن سیب از روی درخت و افتادن آن بر روی زمین نقش تاثیرگذاری در آینده جهان داشت و اصولا بسیاری از کشفیاتی که منجر به ترقی و بهبود روند زندگی شده اند نیز از جرقه هایی است که در ذهن های خلاق ایجاد می شود که گاهی وسعت آن  زمین گسترده با کشورهای گوناگون را تبدیل به یک دهکده جهانی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اذهان خلاق از همان عنفوان کودکی و جوانی به منصه ظهور می رسند، اما در صورت کشف و شکوفایی، ثمرات و دستاوردهای گرانبهایی برای آحاد جامعه به بار می آورند و بر همین اساس نیز روسای جمهوری اسلامی ایران همه ساله با شروع مهرماه و آغاز فصل مدارس سوالی را مطرح و از دانش آموزان که آینده سازان کشور به شمار می روند؛ خواستار تفکر و تعمق می شوند؛ هر چند که نبایستی از این امر غافل شد که چنین سوالات استراتژیکی فقط مختص کودکان و نوجوانان نبوده و حالتی فراگیر دارد.

آیت الله دکتر ابراهیم رییسی، رییس جمهوری دولت سیزدهم نیز بر اساس روال روسای جمهوری گذشته امسال در مراسم آیین گشایش مدارس سوالی را با عنوان "ایران قوی دارای چه ویژگی‌هایی است؟ " را طرح کرد تا علاوه بر تفکر نسل آینده بر ویژگی های عنصر قدرت کشورها در عرصه بین المللی، از ایده های سایر صاحبنظران نیز در این راستا بهره مند شود؛ هر چند که جمهوری اسلامی ایران هم اکنون نیز در بسیاری از مولفه های این موضوع در منطقه و گاهی حتی در جهان سرآمد بوده و از چند کشور برتر دنیا است.  

پایگاه "گلوبال فایر پاور" با بررسی ۱۰ها شاخص، جایگاه جمهوری اسلامی ایران را از نظر قدرت و توانمندی نظامی در سال ۲۰۲۱ جزء سه کشور منطقه یاد کرده است و یا بر اساس نظام رتبه‌بندی لایدن جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۱ با داشتن ۳۶ دانشگاه از جمع یک هزار و ۲۲۵ دانشگاه برتر جهان در بین کشورهای اسلامی رتبه نخست را دارد.

همچنین ایران در رقابت های المپیک ۲۰۲۰ توکیو توانست با کسب ۳ مدال طلا، ۲ نقره و ۲ برنز، میان کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا، در صدر قرار گیرد و یا آثار و فیلم های سینمایی که در معتبرترین فستیوال های سینمایی همچون کن، برلین و ونیز و یا آکادمی اسکار موفق به اخذ نشان و جوایزهای متعدد شده اند.

بر همین اساس نبایستی سوال مهر ماه امسال رییس جمهوری را مختص فضای دانش آموزی برشمرد؛ بلکه با گستراندن چتر چنین مبحثی از صاحبنظران نیز خواستار پاسخ سوالاتی شد که به طور مثال قدرت یک ملت در چیست و یک ملت چگونه می‌تواند قدرتمند باشد؟

بسیاری از ملت‌ها، رهبران دولت‌ها و نظریه‌پردازان روابط بین‌الملل در پی پاسخ به این پرسش‌ هستند؛  چرا که پاسخ به این پرسش هر ملتی را می‌تواند به امنیت پایدار، اعمال حق حاکمیت واستقلال که مهم‌ترین لوازم پیشرفت هر ملتی است، رهنمون کند.

دستیابی به اوج قله ها با اقتصاد مقاوم در برابر بحران ها و قدرت بالای بازدارندگی 

حسین نوش‌آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌ خارجی مجلس شورای اسلامی در همین زمینه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همانگونه که در اسناد بالادستی نظام از جمله سند ۱۴۰۴ آمده است؛ ایران مقتدر در افق بیست ساله باید دارای صلابت و اقتدار در بخش های مختلف با ویژگی ها و مختصاتی همچون کشوری امن با بازدارندگی دفاعی ، قدرتمند از منظر علمی،  توانمند اقتصادی و غیره باشد.

وی گفت: ایرانی که بتواند علاوه بر مولفه های اقتصادی و حل مشکلات داخلی و تامین نیازهای معیشتی شهروندانش، دارای اقتصاد پویا و فعال که نگاه درون زا و برون زا داشته باشد و تا جایی که امکان پذیر است از استعدادها و توانمندی های خودی استفاده کند و در جاهایی هم که لازم است از تجارب سایر کشورها بهره مند شود.

نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین جمهوری اسلامی ایران بایستی در حوزه دفاعی نیز آنچنان قدرت بازدارندگی داشته باشد که هیچ کشوری طمع تجاوز به این سرزمین را در سر نپروراند.

وی ادامه داد: البته اکنون نیز جمهوری اسلامی ایران با الطاف الهی توانسته به این موقعیت دست یابد و در زمره کشورهای امن و مقتدر از لحاظ بازدارنگی به شمار رود که بر همین اساس دیگر هیچ متجاوزی در سودای طمع به این آب و خاک نیست.  

وی در ادامه با بیان اینکه بایستی از لحاظ مولفه فرهنگی نیز دارای استقلال و بنیه فکری بالایی برخوردار بوده و بتوانیم با بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی ایرانی اسلامی در راستای تحقق تمدن اسلامی ایرانی گام برداریم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با تاکید بر استقلال و بنیه فکری بالا در زمینه فرهنگی خاطرنشان کرد: بایستی با بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی کشورمان در راستای تحقق تمدن اسلامی _ ایرانی گام برداریم.

وی با بیان اینکه باید ایرانی باشیم که گام های بلندی را در راستای پیشرفت همه جانبه بردارد، اظهار داشت: ایرانیان انتظار دارند که کشورشان را در اوج قله های علمی و فناوری، دفاعی و بازدارندگی، اقتصادی و هنری ببینند و این توانمندی ها را به رخ جهانیان بکشانیم.اکنون وابستگی اقتصادی به خارج از کشور از جمله عمده مشکلاتی است که در زمینه دستیابی به کشوری قدرتمند وجود دارد که بایستی با افزایش ظرفیت تولید ملی به جایگاهی دست یابیم که تامین کننده نیازهایمان باشیم.

وی افزود: اقتصاد مقاوم در برابر بحران ها و قدرت بالای امنیتی و بازدارندگی می تواند کشور را به نقطه اوج قدرت برساند و بر همین اساس باید خودمان تامین کننده نیازهایمان باشیم تا اگر روزی هم دشمنان تصمیم به تحریم بگیرند در این زمینه هم ناکام بمانند.

جمهوریت نظام شاخص اقتدارش است

بهروز محبی نجم آبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز به ایرنا گفت: نیازمند تعریف مولفه های اقتدار در کشور هستیم که به طور حتم حضور مردم و پشتیبانی جدی آنان از حاکمیت و نظام نخستین شاخص در این زمینه است.

وی با تاکید بر اینکه افزایش ارتباط حاکمیت با توده ها و اقشار مختلف مردم سبب دوام و اعتبار بیشتری می شود ، افزود: جمهوریت نظام اسلامی ، یکی از شاخصه های اصلی اقتدارش به شمار می رود.

وی اظهار داشت : مردم بایستی حس مالکیت نسبت به نظام داشته باشند چرا که اگر احساس تبعیض وجود داشته باشد ، بدبینی حاکم خواهد شد و این همان هدفی است که دشمنان با بزرگنمایی مشکلات کشور و غلو ، توسط رسانه هایشان سعی در ترویج چنین حالتی دارند.

دبیر مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مسائل جدی ، مبحث افکار عمومی و حضور مردم و مردمی سازی به معنای واقعی است که می تواند کشور را مقتدر سازد.

وی در ادامه با بیان اینکه توان اقتصادی یکی دیگر از مولفه های قدرت به شمار می رود ، یادآور شد: به طور حتم توان تولید متنوع و صادرات و حضور در معاهدات  بین المللی و علی الخصوص منطقه ای می تواند نظام اسلامی را تثبیت کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اظهار داشت: جمهوری اسلامی به واسطه ثروت بی کران الهی و طبیعی و نیز نیروی انسانی با استعداد ویژه ای که دارد ؛ می تواند نقش بنیادینی را خصوصا در فناوری های نوین ایفا کرده و  ایجاد کننده مسیر و پلتفرم های مختص خود در شیوه ها و مسائل مختلف اقتصادی باشد.

محبی نجم آبادی با تاکید بر اینکه کشور به واسطه این ثروت بی کران می تواند در منطقه وضعیت بسیار مناسب تری داشته باشد ، گفت: یکی دیگر از مولفه های جدی قدرت ، مباحث فرهنگی است و جمهوری اسلامی ایران کشوری است که در دورانی که فضای تک قطبی در جهان حاکم و جاری بوده و سلطه گری ایالات متحده آمریکا و همپیمانانش کاملا مشهود است ؛ می تواند به واسطه استکبار ستیزی و عدالت خواهی که در جهان دارد و مورد استقبال مردمان منطقه هم قرار دارد یک موقعیت جدیدی را تعریف کند.

از بین بردن تاریکخانه ها با شفافیت 

وی ادامه داد: ایران در چنین شرایطی می تواند خودش را به جهان و علی الخصوص عمق استراتژیکش که بسیاری از کشورهای مسلمان منطقه هستند ؛ معرفی و به مثابه قدرت های نوظهوری همچون چین و روسیه رقابتی جدی با دنیای غرب به واسطه ظلم بی نهایت و رفتارهای نامتعارف آنان داشته باشد.

محبی نجم آبادی با بیان اینکه در دهه اخیر بسیاری از اندیشکده ها ، مشکلات کشور را احصا کرده و دیگر امروز شناخت دقیق از مشکلات و ریشه هایش وجود دارد، تصریح کرد: مساله فساد یکی از مباحث جدی است که بر همین اساس بایستی امر شفافیت به طور جدی در کشور دنبال شود.

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی گفت: با تاکید بر اینکه در هر فرایند و مساله خاصی که در کشور روی داده ردپای واسطه ها ، دلال ها و تاریکخانه ها دیده می شود ، اظهار داشت: نظام و حاکمیت بایستی با شناسایی این تاریکخانه ها ، شفافیت را در کشور به منظور مبارزه  جدی با فساد تزویج کند.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران سید ابراهیم رییسی توسعه ایران مجلس یازدهم پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران سید ابراهیم رییسی توسعه ایران جمهوری اسلامی ایران سید ابراهیم رییسی توسعه ایران مجلس یازدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی نماینده مردم بر همین اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۰۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا

خبرگزاری مهر، گروه سیاست- محمد مهاجرانی: در طول دو قرن گذشته منطقه غرب آسیا شاهد تغییرات و تحولات ژئوپلیتیک در نتیجه تأثیر سیاست‌های قدرت بزرگی بوده است و این تجربه سیاسی، اساس و بنیان اکثر تحولات رفتارها و کنش و واکنش‌های موجود در این منطقه به شمار آمده که در نتیجه از تأسیس نظمی منطقه‌ای و با ثبات جلوگیری به عمل آورده است.

منطقه غرب آسیا در نیم قرن اخیر شاهد تحولات متفاوتی بوده که این تحولات مبتنی بر نزاع میان دولت‌های منطقه‌ای و نقش آفرینی قدرت‌های فرامنطقه‌ای از طریق تعیین ژاندارم برای منطقه غرب آسیا بوده است.

ایالات متحده به عنوان کشور فرامنطقه‌ای که همواره به دنبال چپاول و استیلا بر منطقه غرب آسیا است با همراهی انگلیس، به عنوان استعمارگر پیر، رژیم صهیونیستی را به عنوان فرزند نامشروع خود در این منطقه ایجاد کردند و در ابتدا نیز این رژیم در سایه غفلت کشورهای اسلامی به جهت همگرایی و اتحاد همه‌جانبه، توفیقاتی به‌دست آورد.

موقعیت حساس ژئواستراتژیک ایران در منطقه

حساسیت‌های امنیتی و سیاسی حاکم بر منطقه، به ویژه نزدیکی جغرافیای ایران به رژیم صهیونیستی که امنیت آن به لحاظ استراتژیکی برای آمریکا از اهمیت زیادی برخوردار بوده است و همچنین موقعیت ژئو استراتژیک ایران به واسطه بهره‌مندی از جمعیت کیفی و کمی سرزمینی، منابع سرشار انرژی و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل رشد و توسعه، ایران را به مرکز ثقل اهرم سیاست خارجی قدرت‌های بزرگ قرار داده است.

به دنبال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و قطع دست نفوذ بازیگران خارجی در تصمیمات سیاسی ایران و همچنین تحول در سیاست خارجی کشور، جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال برقراری ثبات و آرامش در منطقه غرب آسیا از طریق سازوکارهای داخلی بدون مداخله قدرت‌های فرامنطقه‌ای بوده است؛ لذا در سالیان گذشته و به ویژه در یک دهه اخیر، شاهد شکل‌گیری نظم جدید منطقه‌ای هستیم که در این نظم یک قدرت منطقه‌ای مانند ایران از نظر میدانی قدرت بازگشت ثبات به سایر کشورهای درگیر با جنگ با جریان‌های تروریستی را داشته است و موفق به حفظ امنیت منطقه غرب آسیا شده است.

اگر بخواهیم مهم‌ترین چالش فعلی و پیش‌روی غرب آسیا را معرفی کنیم، بدون شک اولین گزینه رژیم صهیونیستی به ذهن متبادر خواهد شد. رژیمی که در سال‌های اخیر به عنوان بازیگر یاغی در عرصه بین‌الملل به دنبال اثرگذاری منفی بر امنیت منطقه و پیش‌برد اهداف خود از طریق بسط دامنه شرارت و ناامنی بوده است.

خطای محاسباتی مستمر صهیونیست‌ها

در این سالیان خطای محاسباتی تصمیم‌گیران راهبردی رژیم صهیونیستی آنجایی بود که تصور داشتند با حمایت تمام قد واشنگتن و برخی کشورهای غربی در حد و اندازه ایران قوی هستند و می‌توانند دامنه‌ی شرارت‌های خود را به تقابل با کشورمان برسانند و از این طریق توازن قدرت شکل گرفته به نفع جمهوری اسلامی ایران ایران را در غرب آسیا برهم زنند.

از طرف دیگر در ماه‌های اخیر و پس از فروریختن هیمه صهیونیست‌ها بر اثر شکست ترمیم‌ناپذیر در عملیات طوفان الاقصی و متعاقب آن حمله نافرجام به غزه، آن‌ها بسیار کوشیدند تا از طریق گسترش دامنه جنگ در منطقه زمینه نجات خود و دخالت دیگر بازیگران فرامنطقه‌ای را فراهم کنند و با انحراف اذهان جهانیان، از تبعات نسل‌کشی و جنایات جنگی علیه فلسطینیان بکاهند.

به این ترتیب، رژیم صهیونیستی در یک عملیات تروریستی گستاخانه در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق را مورد هدف قرار داد که در پی آن شماری از مستشاران ارشد نظامی کشورمان به شهادت رسیدند.

این حمله و جنایت صهیونیست‌ها که نقض صریح حقوق بین الملل و کنوانسیون‌های وین در خصوص ضرورت حفظ مصونیت اشخاص و اماکن دیپلماتیک بود از همان لحظات اولیه مورد محکومیت شدید ایران قرار گرفت و مسئولین ارشد کشورمان بر حق مشروع کشورمان در پاسخ به این حمله تروریستی تاکید کردند.

«زهرا ارشادی» سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در پی حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، در نامه‌ای به رئیس دوره‌ای شورای امنیت و نیز آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نوشت: «مکاتبه حاضر متعاقب نقض آشکار هنجارها و اصول حقوق بین‌الملل توسط رژیم اسرائیل تهیه شده است.

اوج هماهنگی میدان و دیپلماسی

از طرف دیگر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ظرف مدت کوتاهی پس از این حادثه ده‌ها تماس تلفنی با وزرای خارجه کشورها و رؤسای سازمان‌های بین المللی جهت تبیین ضرورت پاسخ ایران به این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی برای حفظ ثبات و امنیت پایدار منطقه، برقرار کرد.

سرانجام شامگاه ۲۵ فروردین فیلم‌هایی از پرواز پهپادها در خاک ایران مشاهده شد که احتمال شروع عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم اشغالگر قدس را به حداکثر قوت خود رساند. ساعاتی بعد، رسانه ملی هم از شروع عملیات انتقامی ایران توسط سامانه‌های تسلیحاتی نیروی هوافضای سپاه با حمایت سایر نیروهای مسلح اخباری منتشر کرد.

در حالی که سپاه در عملیات وعده صادق از تسلیحات قدیمی خود استفاده کرد، رژیم صهیونیستی ناچار شد هر آنچه خودش و شرکای دیگرش داشتند را برای دفاع در برابر حمله پرحجم ایران بکار بگیرد که همین، موجب افشای اطلاعات مختلفی از توان عملیاتی آنها شد.

رهبر انقلاب: دستاوردهای اخیر نیروهای مسلح موجب ایجاد احساس شکوه و عظمت درباره ایران اسلامی در چشم جهانیان و ناظران جهانی شده است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از این عملیات بزرگ و پیجیده در دیدار جمعی از فرماندهان عالی نیروهای مسلح تصریح کردند: به‌لطف خداوند نیروهای مسلح چهره خوبی از توانایی‌ها و اقتدار خود و همچنین یک چهره ستودنی از ملت ایران به نمایش گذاشتند و ظهور قدرت اراده ملت ایران در عرصه بین‌المللی را به اثبات رساندند.

ایشان با تأکید بر اینکه دستاوردهای اخیر نیروهای مسلح موجب ایجاد احساس شکوه و عظمت درباره ایران اسلامی در چشم جهانیان و ناظران جهانی شده است، افزودند: موضوع تعداد موشک‌های شلیک شده و یا موشک‌های به هدف اصابت کرده که طرف مقابل بر روی آنها متمرکز شده، موضوع دست دوم و فرعی است، موضوع اصلی ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بین‌المللی و اثبات آن است، که ناراحتی طرف مقابل نیز از همین موضوع است.

این گزاره به خوبی بیانگر این موضوع است که جایگاه برتر جمهوری اسلامی ایران در نظام امنیتی منطقه غرب آسیا به ثتبیت رسیده است و می‌تواند پیامی صریح برای دیگر بازیگران منطقه به جهت دقت در مواضع خود باشد.

یک کارشناس مسائل منطقه‌ای: قدرت بازدارندگی ایران در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تفاضل قابل توجهی با توانمندی‌های صهیونیست‌ها دارد

با سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل منطقه‌ای به گفت‌وگو نشستیم و وی در خصوص وضعیت نوین امنیتی جدید غرب آسیا گفت: با توجه به حمایت‌های همه جانبه نظام سلطه و در رأس آن آمریکا از رژیم صهیونیستی، در سال‌های اخیر این گونه تبلیغ شده بود که رژیم صهیونیستی توانسته قدرت بازدارندگی خود را نسبت به جمهوری اسلامی ایران با انجام بعضی ترورها از مستشاران ایرانی در نقاط مختلف جلوتر ببرد و در این رابطه شرایطی را فراهم آورده که ممکن است، کشورمان نتواند در مقابل اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی عمل مقابله به مثل مناسب و عکس‌العمل لازم را انجام دهد.

وی افزود: با توجه به تبلیغات گسترده که در این خصوص صورت گرفته بود عملیات وعده صادق توانست بخش قابل توجهی از شرایط موجود در حوزه واقعی و رسانه‌ای را تحت شعاع قرار دهد؛ یعنی آنچه که تصور می‌شد، رژیم صهیونیستی امکانات، توانمندی و اراده قوی‌تر و بیشتری برای ضربه به منافع ملی جمهوری اسلامی دارد، کاملاً زیر سوال رفت و با بخش کوچکی از توانمندی جمهوری اسلامی این موضوع به اثبات رسید که نه فقط قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی در طول ایام گذشته که تبلیغات گسترده صورت می‌گرفت کاهش نیافته است، بلکه به صورت عملی این توانمندی در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تفاضل قابل توجهی با توانمندی‌های رژیم صهیونیستی که مورد حمایت نظام سلطه است، داشته و خواهد داشت.

این کارشناس مسائل منطقه‌ای گفت: باید توجه کنیم که صاحب نظران و یا اندیشمندان حوزه امنیت در بیانات و نوشته‌های خود بعد از عملیات وعده صادق تفاضل قابل توجه توانمندی جمهوری اسلامی نسبت به رژیم صهیونیستی مورد حمایت غرب را به وفور بیان نموده و در شرایط کنونی به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی به عنوان قوی‌ترین کشور منطقه می‌تواند طرح امنیتی منطقه‌ای را با حضور همه کشورهای منطقه مورد تاکید قرار دهد و فضای حضور آمریکا در چارچوب‌های امنیتی کاملاً تحت تأثیر قرار دهد و طرح امنیتی خود را با خارج کردن آمریکا از منطقه تداوم دهد.

صدرالحسینی در پایان تاکید کرد: البته باید توجه داشته باشیم که جمهوری اسلامی پس از وعده صادق به هیچ عنوان برای کشورهای منطقه تهدیدی نخواهد بود و طرح امنیت منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران با مشارکت همه کشورهای منطقه، می‌تواند موضوع خارج کردن رژیم صهیونیستی از طرح‌های امنیتی منطقه را کاملاً و به سرعت کنار گذارد و با اعلام و تشریح این طرح به نظر می‌رسد که کشورهای منطقه علی رغم رودروایسی‌ها که با رژیم آمریکا دارند اما می‌توانند در خصوص این طرح مشترک اقدامات عملی به عمل آورند.

کد خبر 6089225 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • ایران در عملیات «وعده صادق» سیلی دردناکی به اسراییل زد
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • «وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های اسراییل است
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است