Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان امام جمعه رشت، با تاکید بر لزوم محدودیت واردات محصولات خارجی با هدف رونق تولید و صادرات لوازم خانگی ایرانی، اضافه کرد: اگرچه واردات کالاهای مشابه داخلی کمر تولیدکننده را می شکند، اما عده ای در داخل همچنان به دنبال وارد کردن محصولات خارجی هستند.

آیت الله رسول فلاحتی در خطبه های نماز جمعه شهر رشت، با تاکید بر لزوم حمایت از تولید داخلی جهت اشتغالزایی و رشد اقتصادی، اظهار کرد: واردات کالاهای خارجی به ویژه در حوزه لوازم خانگی موجب شده مردم باوری به تولید داخلی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مطالبه تولیدکنندگان لوازم خانگی از رهبر انقلاب برای جلوگیری از واردات لوازم خانگی خارجی مشابه تولید داخل، افزود: باید با حمایت از تولیدکنندگان و کاهش واردات کالاهای خارجی، رغبت مردم برای خرید کالای داخلی را بالا ببریم.

نماینده ولی فقیه در گیلان، یکی از ارکان جمهوری اسلامی را خوداتکایی دانست و تصریح کرد: برای اینکه قدرت کشور را در همه ابعاد ارتقا دهیم باید از نظر اقتصادی نیز رشد کنیم که لازمه رشد اقتصادی جهش تولید است.

امام جمعه رشت، با بیان اینکه بازار لوازم خانگی ایران وابستگی زیادی به محصولات کره ای دارد، تصریح کرد: نباید به جای پول های بلوکه شده ایران در کره جنوبی، کالاهای خارجی وارد کنیم و به تولیدکنندگان داخلی ضربه بزنیم لذا دولت و همه دست اندرکاران اقصادی باید منویات رهبری را سرلوحه خویش قرار دهند و از تولید حمایت کنند تا به اقتدار برسیم.

وی با تاکید بر لزوم محدودیت واردات محصولات خارجی با هدف رونق تولید و صادرات لوازم خانگی ایرانی، اضافه کرد: اگرچه واردات کالاهای مشابه داخلی کمر تولیدکننده را می شکند، اما عده ای در داخل همچنان به دنبال وارد کردن محصولات خارجی هستند.

آیت الله فلاحتی، با اشاره به تحولات کشورهای پیرامون ایران و اظهارنظرهای عجیب رئیس جمهور آذربایجان، خاطرنشان کرد: برخی از کشورهای همسایه به دنبال ایجاد جای پایی برای آمریکا هستند، اما هرگز کمک آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ایجاد امنیت شامل حال ملت ها و دولت های منطقه نخواهد شد.

امام جمعه رشت، با بیان اینکه دولت جدید کار سختی برای ساماندهی به خرابه های گذشته دارد، گفت: برخی مانع تراشی ها و سنگ اندازی ها بر سر راه دولت موجب شده شاهد تداوم بی ثباتی بازار و افزایش قیمت ها باشیم و لذا از دولت انتظار داریم آرامش را به بازار بازگرداند تا معیشت مردم بهبود پیدا کند.

وی ضمن قدردانی از سفرهای سرزده و بدون تشریفات روسای قوای سه گانه به ویژه هیئت دولت به مناطق مختلف کشور و رسیدگی به مشکلات مردم از نزدیک، خاطرنشان کرد: امیدواریم به زودی شاهد حل مشکلات کشور یکی پس از دیگری باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی نماز جمعه ممنوعیت واردات لوازم خانگی واردات کالاهای محصولات خارجی لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور

به گفته رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات مورد نیاز کشور توسط این استان تولید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ابوالفتح مرادی صبح امروز شنبه در یک نشست خبری اظهار داشت: سازمان تات مغز متفکر جهاد کشاورزی است و وظیفه پشتیبانی و حمایت علمی وفنی وزارتخانه برای افزایش تولید در کشور را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه این حمایت و تولید دانش فنی و پشتیبانی علمی به چند طریق انجام می‌شود، افزود: یکی از آنها انجام طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی کشاورزی است که مشکلات بخش کشاورزی را احصاء و راه حل ارائه می‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس تعداد پروژه‌های تحقیقاتی در دست اجرا در سال گذشته را 258 مورد اعلام کرد که 114 مورد آن طی سال گذشته پایان یافت.

مرادی عنوان کرد: در اویل انقلاب و قبل از آن ارقام گندم 2 تا 3 تن در هکتار بود، اما به لطف مراکز تحقیقاتی که 34 مرکز تحقیقات استانی را شامل می‌شود و همگی زیرمجموعه تات هستند، با اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و معرفی ارقام گیاهی منتسب امروز تولید گندم در هکتار به بالای 10 تن رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات فارس بزرگترین مرکز استانی سازمان تات است که در بیش از 80 درصد معرفی ارقام گندم نقش و مشارکت فعال داشته است.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، تعداد مقالات علمی و پژوهشی چاپ شده در سال گذشته توسط این مرکز را 172 عنوان مقاله اعلام کرد که 85 مقاله یا تعداد نیمی از آن در مجلات کیو وان به چاپ رسیده‌اند.

مرادی با بیان این نکته که اصلاح و معرفی ارقام گیاهی فرآیند طولانی 12 تا 15 سال را طی می‌کند تا به جامعه هدف معرفی شود، گفت: از منظر طرح‌های تحقیقاتی برای حل مشکلات بخش کشاورزی، سال گذشته 19 رقم گیاهی معرفی شد که 6 رقم آن به گندم اختصاص یافت که 3 رقم گندم نان و 3 رقم گندم دوروم بود.

وی تصریح کرد: ارقام گیاهی موجود عمر مفید 5 تا 6 ساله دارند و بعد از طغیان نهادها، پتانسیل عملکرد را از دست می‌دهند و ارقام مقاوم‌تر باید جایگزین شود.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جمعیت دنیا دائم در حال افزایش است و نیاز به غذای بیشتری داریم، گفت: مجبوریم ارقام را به روز و همچنین ارقام مقاوم تری را معرفی کنیم.

مرادی ادامه داد: از نظر اقتصادی اگر فقط ارقام گندم آبی معرفی شده 500 کیلوگرم افزایش محصول نسبت به رقم قبلی داشته باشد، حدود یک میلیون تن گندم بیشتر تولید می‌شود و اگر قیمت گندم را هر کیلو 15 هزارتومان در نظر بگیریم (قیمت سال قبل) میزان 15 هزارمیلیارد تومان ارزش افزوده برای بخش کشاورزی کشور در هر سال ایجاد می‌شود.

به گفته وی؛ گندم آبی در استان فارس 143 هزارتن افزایش محصول دارد.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس یکی دیگر از اقدامات این مرکز که اثر بخشی زیادی دارد را تولید هسته‌های اولیه بذری اعلام کرد و افزود: هسته‌های اولیه بذری غلات نسبت به سال 1401 تولید 2 برابری داشته‌اند. 

مرادی با بیان اینکه 30 درصد هسته‌های اولیه بذر غلات مورد نیاز کشور توسط استان فارس تولید می‌شود، عنوان کرد؛ در سال 1402 مرکز تحقیقات کشاورزی فارس 226 تن هسته اولیه بذری غلات تولید کرد که این تعداد تولید هسته اولیه بذری پتانسیل تولید 550 هزار تن بذر گواهی شده دارد و این تعداد بذر گواهی شده پتانسیل تولید 8 میلیون تن دانه گندم، جو و تریتیکاله را دارد. 

وی در خاتمه یادآور شد: از نظر اقتصادی تولید 226 تن هسته اولیه بذری علاوه بر نیاز 27 شرکت تولید کننده بذر فارس، نیاز شرکت‌های بذری 16 استان دیگر را هم تامین و از خروج سالانه 2 میلیارد دلار ارز جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان