Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، اباب مدیر بافت تاریخی بلادشاپور گفت: شهر تاریخی دهدشت بالغ بر ۳۷ هکتار بوده که در دوره صفویه بنا شده است.   اباب افزود: این شهر در گذشته مسکونی تجاری بوده و اقدامات خوبی در جهت احیای بافت تاریخی صورت گرفته است‌.   او ادامه داد: کاروانسرای بلادشاپور به عنوان کاروانسراهای ایران ثبت یونسکو می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اباب بیان کرد: ۲۶ مهرماه ارزیاب سازمان یونسکو با همراهی حوزه معاونت میراث فرهنگی کشور از این بافت دیدن خواهند کرد.   دارا کریمی نژاد فرماندار کهگیلویه نیز در حاشیه بازدید از این اثر تاریخی در خصوص اهمیت و ثبت جهانی کاروانسرای بلاد شاپور در سازمان یونسکو گفت: گردشگری و بوم گردی یکی از دال های مرکزی و نیز پیشران، شتاب دهنده و راهبرد توسعه درون زای شهرستان است.   کریمی نژاد افزود: اهمیت ثبت تاریخی این مکان می تواند به جذب توریست به خصوص پس از کرونا که قطعاً جهان آینده مردم خسته از تکنولوژی هستند کمک شایانی کند.   او بیان کرد: تنوع گردشگری از جمله مذهبی، تاریخی، ورزشی و طبیعت نوردی می تواند در جذب گردشگران جهانی که بیشتر دنبال آن هستند کمک کند.   کریمی نژاد ادامه داد: بافت تاریخی دهدشت یا بلادشاپور می تواند برندی منحصر بفرد در استان و کشور باشد.   او عنوان کرد: ثبت جهانی این اثر تاریخی، گردشگران و جهانگردان زیادی را می تواند جذب کند و به طبع آن موجب اشتغال زایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم خواهد شد. انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد بافت تاریخی میراث فرهنگی و گردشگری بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۴۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کاشان با اشاره به افزایش بازدید گردشگران از باغ فین گفت: ۵۵ هزار نفر در دو روز پنج‌شنبه و جمعه از مجموعه جهانی باغ فین بازدید کردند.

احمد دانائی‌نیا افزود: خانه تاریخی بروجردی با بیش از ۹ هزار نفر و محوطه باستانی سیلک با بیش از ۳ هزار نفر در رتبه‌های بعدی این آمار قرار دارند.

وی گفت: جاذبه‌های تاریخی منطقه فرهنگی کاشان همه ساله با آغاز فصل بهار و موسم گل و گلاب در شهرستان کاشان در هم می‌آمیزد و به تناوب تا اواخر خردادماه در بیشتر نقاط شهرستان کاشان پذیرای خیل عزیمی از گردشگران می‌شود.
باغ فین کاشان پانزدهم آذر سال ۱۳۱۴ خورشیدی با شماره ۲۳۸ در فهرست آثار ملی کشور ثبت و در زمستان ۱۳۸۹ به همراه چند باغ ایرانی دیگر، به ثبت جهانی رسید.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • بیشترین بارش در دوگنبدان/یاسوج ۵۷.۸ میلی متر باران بارید