Web Analytics Made Easy - Statcounter

 جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل جاده‌ای ایران هم اکنون با اکثر کشور‌های اروپایی مراودات تجاری دارد، گفت: به صورت سنتی با کشور‌های که قطب صنعت اروپا هستند مانند ایتالیا، آلمان، فرانسه، اتریش و سایر کشور‌هایی که دارای قدرت اقتصادی در این منطقه هستند، تعاملات بالایی داریم و بیشتر تعاملات تجاری از جمله صادرات  و واردات را انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 صادرات به کشورهای اروپایی با سرعت در حال انجام است

هدایتی با بیان اینکه سال گذشته علی رغم شرایط کرونایی که در کشور داشته ایم حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار کامیون از پایانه‌های کشوری برای ترانزیت خارج شده اند که بخشی عمد‌های از آن‌ها مربوط به کشور‌های اروپایی بوده است، افزود: البته شرایط کرونایی و اعمال تحریم و سخت گیری و شرایطی که برخی از کشور‌ها داشته اند در  این روند بی تاثیر نبوده است.

او بیان کرد: در حوزه واردات و صادرات میزان حجم جابه جایی کالا توسط ناوگان جاده‌ای بسیار بالا بوده و این حجم از رشد تجاری علی رغم مشکلات موجود بسیار خوب بوده است.

مدیر کل دفتر ترانزیت سازمان راهداری وحمل و نقل جاده‌ای در ادامه در خصوص موضوعات مطرح شده پیرامون اینکه صادرات محصولات پتروشیمی به دلیل کمبود کامیون و ناوگان حمل ونقل جاده‌ای کاهش پیدا کرده است، گفت: به هیچ عنوان این موضوع صحت ندارد و تعداد ناوگان حمل ونقل جاده‌ای در کشور به اندازه کافی است و حتی در بسیاری از موارد میزان کامیون‌ها از میزان بار‌های موجود هم بسیار بالاتر است.

هدایتی گفت: در دوره‌ای که تحریم‌ها تشدید نشده بود و میزان صادارت و واردات ما بسیار بالا بود هم هیچ مشکلی از لحاظ کمبود کامیون نداشتیم و در حال حاضر هم که میزان صادرات و واردات در مقایسه با سال‌های بسیار قبل کاهش یافته است هم به هیچ عنوان کمبودی نداریم.

هیچ محدودیت تجاری با کشورهای ترکیه ای  از لحاظ ناوگان نداریم

او با بیان اینکه اخبار غیر رسمی از کشور ترکیه به ما رسیده است که کشور ترکیه محدودیت‌های تجاری را با توجه به شرایط تحریم و یا شرایط کرونایی و تعصبات اقتصادی خود برای برخی از صادرکنندگان ایرانی لحاظ کرده است، گفت: به طور مثال برای محصولی مانند قیر اعلام شده است که باید محصول از شرکت‌های ترکیه‌ای تاییده بگیرد که این شرکت‌ها هم از صادر کننده مبالغ بسیار بالایی برای ارائه تاییده دریافت می کنند و یا سخت گیری‌های زیادی را انجام می‌دهند که همین خود باعث ایجاد مشکلاتی در این حوزه شده است.

هدایتی توضیح داد: در حوزه صادرات محصولات پتروشیمی از لحاظ ناوگان حمل ون قلی هیچ مشکلی نداریم و به هیچ عنوان نباید کاهش صادرات را برگردن ناوگان حمل و نقلی بیندازند.

او افزود: ما در حوزه حمل و نقل به هیچ عنوان کمبود کامیون نداریم و حتی پیش از دوران تحریم هم مشکل و یا کمبودی نداشته ایم و درحال حاضر هم که حجم صادرات و یا واردات کاهش پیدا کرده هم حتی مازاد ناوگان داریم، بنابراین باید شرکت‌های پتروشیمی به دنبال رفع محدودیت‌های تجاری توسط کشور‌ ترکیه باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل ترانزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۴۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد که مبادلات تجاری ایران و ترکیه در سه ماه نخست ۲۰۲۴ به یک میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری دو کشور در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۶ درصدی داشته است. در سه‌ماهه نخست سال میلادی گذشته یک میلیارد و ۶۳۵ میلیون دلار کالا بین دو کشور مبادله شده بود.

افت مبادلات تجاری دو کشور در این دوره مربوط به افت واردات ترکیه از ایران بوده است. ترکیه در ماه‌های ژانویه تا مارس سال میلادی گذشته ۹۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود؛ این رقم با افت ۴۱ درصدی در سه‌ماهه نخست امسال به ۵۴۷ میلیون دلار رسیده است.

در عین حال صادرات ترکیه به ایران در سه‌ماهه نخست امسال با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۸۱۷ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه‌ماهه نخست سال قبل ۷۰۱ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

بر اساس این گزارش مبادلات تجاری ایران با این کشور در سال ۲۰۲۳ به ۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار رسیده بود. ترکیه در این سال ۳ میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر و ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

دیگر خبرها

  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد