Web Analytics Made Easy - Statcounter

ممکن که پس از دریافت واکسن آنفلوانزا برخی از عوارض جانبی خفیف مانند سردرد یا تب را تجربه کنید که این عوارض طبیعی است.

به گزارش برنا؛ آنفلوانزا یک عفونت مسری ناشی از یک ویروس است. ویروس عامل آنفولانزا از طریق قطرات خارج شده از دهان و بینی در هنگام سرفه، عطسه و صحبت کردن منتقل می‌شود. افراد مبتلا به آنفلوانزا ممکن است علائم دستگاه تنفسی فوقانی را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه گیری آنفلوانزا سالانه در ماه‌های پاییز و زمستان در مناطقی با آب و هوای معتدل رخ می‌دهد. برای کاهش شیوع آنفولانزا و عوارض و مرگ و میر ناشی از آن، پزشکان توصیه می‌کنند افراد واجد شرایط هر سال واکسینه شوند.

احساس بیماری پس از تزریق واکسن آنفولانزا

واکسن آنفلوانزا ممکن است عوارض جانبی خاصی را در افراد ایجاد کند که معمولاً خفیف هستند. افراد ممکن است در محل تزریق، احساس درد، قرمزی و حساسیت کنند.

بر اساس مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، سایر عوارض جانبی که افراد گزارش می‌دهند ممکن است شامل موارد زیر باشد:

تب

سردرد

درد عضلانی

این علائم ممکن است تا دو روز به طول بینجامد.

شرکت کنندگان در یک مطالعه بالینی که با شرایط تزریق دارونما و واکسن آنفلوانزا انجام شد، عوارض جانبی مشابهی را تجربه کردند، به جز افزایش درد و قرمزی در محل تزریق. افرادی که دارونما دریافت کردند میزان مشابهی از درد بدن، تب، سرفه، آبریزش بینی و گلودرد را تجربه کردند.

گاهی اوقات ممکن است افراد نسبت به واکسن آنفولانزا واکنش آلرژیک جدی ایجاد کنند، اما این عارضه نادر است.

افراد از طریق واکسن آنفلوانزا به آنفلوانزا مبتلا نمی‌شوند. واکسن‌های آنفولانزای تزریقی حاوی ویروس‌های غیر فعال آنفولانزا هستند.

نوع دیگر واکسن آنفولانزا که از  بینی وارد می‌شود، حاوی ویروس‌های زنده فرآوری شده است و این ویروس‌ها نیز نمی‌توانند آنفلوانزا را منتقل کنند.

پرسنل آموزش دیده واکسن را به عضله دلتوئید، در بالاترین قسمت بازو تزریق می‌کنند. اگر از تکنیک مناسب استفاده نکنند و واکسن را به مفصل شانه تزریق کنند، فرد ممکن است دچار آسیب دیدگی در شانه شود.

عامل دیگری که هنگام تزریق واکسن آنفلوانزا باید در نظر بگیرید  اندازه سوزن است. مناسب‌ترین طول سوزن بستگی به اندازه و ساختار فرد دریافت کننده واکسن دارد. سوزن‌های بلند می‌توانند به ماهیچه نفوذ کرده و به استخوان برسند. سوزن‌های کوتاه فقط ممکن است به پوست نفوذ کرده و واکسن را به چربی زیر جلدی تزریق کنند. هنگامی که سوزن به عضله نمی‌رسد یا دور می‌زند، واکسن ممکن است به کافی موثر نباشد.

برخی از افراد ممکن است پس از واکسیناسیون علائم شبیه آنفولانزا را تجربه کنند.  

کودکان و نوزادان پس از واکسیناسیون، تب را تجربه می‌کنند که این نشانه در اثر ایجاد ایمنی در بدن آن‌ها ایجاد می‌شود.

دمای بدن از ۳۸ تا ۳۹ درجه سانتی گراد به تقویت پاسخ سیستم ایمنی پس از واکسیناسیون کمک می‌کند. اگر فردی پس از واکسیناسیون دچار تب  شود، این بدان معناست که سیستم ایمنی بدن فعال است.

با وجود دریافت واکسن، ممکن است افراد همچنان به آنفلوانزا مبتلا شوند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ نشان داد که واکسیناسیون آنفولانزا از پذیرش مرتبط با آنفلوانزا در بخش مراقبت‌های ویژه جلوگیری می‌کند. واکسن‌ها همچنین می‌توانند خطر علائم شدید آنفلوانزا را در افرادی که واکسینه می‌شوند کاهش دهند.

عوارض جانبی شایع گزارش شده بین افرادی که واکسن تزریقی آنفولانزا را دریافت کرده اند:

سر درد 

بدن درد

تب

حالت تهوع

عوارض جانبی شایع گزارش شده بین افرادی که واکسن تنفسی (از راه بینی) آنفلوانزا را دریافت کرده اند:

آبریزش بینی

سرفه

گلو درد

استفراغ

تب

سر درد

خس خس سینه

در موارد بسیار نادر نیز ممکن است فرد واکنش آلرژیک داده و دچار بیهوشی موقت شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آنفلوانزا ویروس زمستان مرگ آسیب دیدگی پوست واکسیناسیون سیستم ایمنی سیستم ایمنی بدن ویروس بیماری پس از واکسیناسیون واکسن آنفلوانزا عوارض جانبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۵۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، به زودی وصله هایی کوچک جایگزین تزریق واکسن برای کودکان می شود. پزشکان امیدوارند این گزینه های بدون درد جایگزین تزریق واکسن با سرنگ شوند تا به این ترتیب والدین بیشتری به واکسینه کردن فرزندانشان ترغیب و از شیوع بیماری های مذکور جلوگیری شود. نیازی نیست وصله های گفته شده توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده به بدن کودکان منتقل شوند.

آنها به نام وصله های میکروآرایه نیز معروف هستند به وسیله مجموعه ای از برجستگی های میکروسکوپی که به لایه رویی پوست نفوذ می کنند، دارو را به بدن می رسانند و دیگر نیاز به تزریق نیست.

از سوی دیگر واکسن های مایع حتما باید در یخچال نگهداری شوند و پرسنل آموزش دیده آنها را تزریق کنند و در کنار این موارد باید ایمنی و دور انداختن سرنگ ها نیز در نظر گرفته شود. اما وصله های جدید در مقابل حرارت مقاوم هستند، حمل ونقل آنها ساده تر است و انتقال آنها به بدل به آموزش کمی نیاز دارد. طبق نتایج تحقیق که در نشریه لنسنت منتشر شده، این امر سبب می شود انتقال واکسن به مناطق دور افتاده در انگلیس و همچنین سراسر جهان ساده تر باشد.

در آزمایش مذکور ۱۲۰ کودک ۹ تا ۱۰ ماهه، ۱۲۰ کودک نوپا ۱۵تا ۱۸ ماه و ۴۵ بزرگسال ۱۸تا ۴۵ ساله در گامبیا شرکت کردند. وصله ریز سوزن که روی بازوی آنها قرار گرفت واکنش ایمنی در بدنشان ایجاد کرد به اندازه واکنش ایمنی حاصل از تزریق واکسن های معمول قدرتمند بود.

آزمایش انتقال یک دوز از واکسن به وسیله وصله ریز سوزن نشان داد از هر ۱۰ کودک بیش از ۹ نفر در مقابل ابتلا به سرخک محافظت و تمام نوزادان پس از دریافت درمان در مقابل سرخجه نیز ایمن شدند.

کد خبر 6093759 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان