Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام «محمدحسین حسین زاده بحرینی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به سیاست‌های اعلام شده درباره فعالیت برندهای کره ای لوازم خانگی، گفت: اگر فعالان صنعت لوازم خانگی از این فرصت به درستی استفاده کنند، سبب رشد صنعت لوازم خانگی کشور خواهد شد. اما اگر این موضوع سبب بهبود و افزایش کیفیت محصولات و کاهش قیمت تمام شده محصولات لوازم خانگی نشود، عدم واردات به ضرر اقتصاد کشور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مشهد و کلات افزود:‌ البته محدودیت‌های ایجاد شده برای برندهای خارجی سیاست دائمی کشور نیست و در شرایط خاص این تصمیم گرفته شده است. چرا که در شرایط عادی باز بودن مسیر صادرات و واردات به ارتقای رقابت‌پذیری کشور کمک می‌کند.

حسین زاده بحرینی با بیان اینکه کشور در این زمان در شرایط خاصی است، یادآور شد: شرکت‌های کره جنوبی به دنبال این بودند از محل ارزهای بلوکه شده جمهوری اسلامی دراین کشور اقدام به واردات محصولات خود به ایران کنند. اما هر عقل سلیمی می‌داند در صورت اجرای اقدام شرکت‌های کره‌ای، صنعت لوازم خانگی کشور زمین گیر می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر فعالان و تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی از این فرصت طلایی به درستی استفاده کنند، قطعا به نفع خود آنها و اقتصاد کشور خواهد بود

رایزن‌های اقتصادی وزارت خارجه برای صادرات لوازم خانگی تقویت شوند

همچنین «محمدصالح جوکار» نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی به خبرنگار سیاسی ایرنا گفت: کشور واردات را قطع نکرده است بلکه در واردات تاکید به مواد اولیه و آنچه که مورد نیاز عرصه تولید کشور است، در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: وقتی کالایی در داخل کشور تولید می‌شود و در آن خودکفا هستیم، چه نیازی هست از کشورهای دیگر آن کالا را وارد کنیم. چرا که این عمل با شعار ما که حمایت از تولید است، منافات دارد.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی افزود: با حمایت از تولید کننده داخلی و ارتقای سطح تولیدات داخلی،  هم ارز را برای کالاهای خارجی خرج نکردیم، هم از تولید داخلی حمایت شده و زمینه صادرات به دیگر کشورهای دنیا فراهم می‌شود. البته برای تحقق صادرات باید وزارت امورخارجه بیش از پیش فعالتر شود و در این زمینه نیاز به تقویت رایزن‌ها اقتصادی وزارت خارجه احساس می‌شود.

رییس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها خاطرنشان کرد: اینکه ما بخواهیم از کشورهایی که در دوران تحریمی از اعطای لوازم یدکی خودداری کردند، ‌واردات کالا داشته باشیم قطعا درست نیست و بهتر  است در این زمان که تولید لوازم خانگی به خودکفایی رسیده است، از آنها حمایت کنیم.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کره‌ جنوبی جمهوری اسلامی ایران اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا جمهوری اسلامی محمدحسین حسین ‌زاده بحرینی ترکیه رهبر معظم انقلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کره جنوبی جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی کره جنوبی جمهوری اسلامی ایران اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا جمهوری اسلامی محمدحسین حسین زاده بحرینی ترکیه رهبر معظم انقلاب صنعت لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۶۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش گفت: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرام عظیمی با اشاره به این موضوع که دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با تمام توان در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب و شعار سال برنامه‌ریزی خواهد کرد اظهار داشت: درحال جمع‌آوری اطلاعات به منظور مشارکت حداکثری روستاییان در رونق تولید تجهیزات و لوازم ورزشی براساس آمایش سرزمین هستیم و همچنین بدنبـال شناسایی ظرفیت روستائیان و عشایـر سراسرکشور در این حوزه‌ایم.

وی افزود: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم. براین اساس درآمد و اقتصاد روستا با تولید لوازم ورزشی پایدار و چند هدف دیگر نیز تامین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت هموطنان ساکن روستا می‌تواند به رونق تولید لوازم ورزشی کمک کرده چرا که هزینه تمام شده آن پایین‌تر است.
در نظر داریم همزمان، با برگزاری جشنواره‌های بومی، محلی در سراسر کشور، بازارچه‌های محلی جهت عرضه تولیدات ورزشی روستائیان احداث شود.

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: قطعاً برگزاری بیش از هزار جشنواره در کشور فرصتی مغتنم برای عرضه لوازم و تجهیزات ورزشی تولید شده توسط ساکنین روستا‌ها خواهد بود. درحال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در زمینه تولیدات ورزشی مشغول به کار هستند که با فراهم کردن زمینه ورود روستانشینان و عشایر این آمار توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

وزارت ورزش و جوانان

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟