Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - آموزش مجازی در دو سال گذشته بار زیادی از تحصیل دانش آموزان را در سال‌های کرونایی به دوش کشیده است اما شیوه‌های ترکیبی آموزش مجازی و حضوری برای کاهش احتمال شیوع کرونا و در مقابل حذف مضرات آموزش مجازی می تواند چاره کار باشد. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، در ابتدای سال جدید تحصیلی و هم زمان با شرایط کرونایی، دورماندن دانش آموزان از مدرسه و افت تحصیلی و بروز آسیب‌های جسمی و روانی به دغدغه والدین و دانش آموزان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش مجازی در دو سال گذشته بار زیادی از تحصیل دانش آموزان را در سالهای کرونایی به دوش کشیده  است اما شیوه های ترکیبی آموزش مجازی و حضوری برای کاهش احتمال شیوع کرونا و در مقابل حذف مضرات آموزش مجازی می تواند چاره کار باشد.

در این میان سوال اساسی این است که تدبیر وزارت آموزش و پرورش و مسئولان نظام آموزشی کشور برای بازگشایی حضوری مدارس چیست؟ در جایی که دانش آموزان و والدین آموزش حضوری را در کنار آموزش مجازی، روش موثر میدانند، راهکار مسئولان چیست؟

آنچه که بسیاری از دانش‌آموزان و خانواده به آن تاکید دارند این است که، دوری از مدارس موجب شده تا دانش آموزان از اجتماع دور شده و دوری از هم دوستان همکلاسی نیز باعث افت روابط اجتماعی شده است که شاید تبعات آن و عوارض اجتماعی ناشی از دوری از مدرسه در سال های آینده مشخص شود.

بسیاری از والدین دانش‌آموزان خواستار آموزش‌های حضوری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هستند و در این میان برخی از کارشناسان و والدین معتقد هستند آموزش‌های مجازی مشکلاتی در حوزه یادگیری دانش‌آموزان و ایجاد آسیب‌های اجتماعی، روحی و روانی ایجاد کرده و باید با در نظر گرفتن تمهیداتی برای سلامت دانش‌آموزان آنان را راهی مدارس کرد.

انتظار والدین از مسئولان چاره‌اندیشی برای برون رفت خانواده‌ها و دانش‌آموزان از مشکلات در عرصه آموزش و فراهم شدن آموزش‌های حضوری است.

بازگشایی مدارس در استان‌ها| از کمبودهای آموزش غیرحضوری در کرمانشاه تا کارکردهای حضور دانش‌آموزان در کلاس درس + فیلمبازگشایی مدارس در استان‌ها| آسیب‌های آموزش مجازی انکارناپذیر است/ مدارس گیلان به‌صورت تدریجی حضوری می‌شوند + فیلم

  بی تحرکی دانش‌آموزان و حضور در کلاس‌‎های مجازی درصورتی که هنوز رختخواب‌هایشان هستند، نمونه‌ای از آسیب‌های کلاس‌های مجازی که سبب نگرانی بسیاری از والدین شده است.

به گفته کارشناسان مدرسه و کلاس درس کارکردهای مهمی در زندگی آینده دانش‌آموزان دارد که حضور در جامعه یکی از این کارکردها است. برای سال تحصیلی جدید آموزش ترکیبی در مدارس مورد نظر قرار گرفته است که شامل حضور دانش‌آموزان با رعایت فاصله اجتماعی و دستورهای بهداشتی با تعداد کم آنها در هر روز و در هر مدرسه است.

انتهای پیام/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش مجازی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۶۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، فرشید کرمی، افزود: با هدف احیاء و زنده نگه داشتن ورزش باستانی و پهلوانی، ترویج و توسعه فرهنگ پهلوانی، تقویت روحیه فداکاری، جوانمردی و احیاء فضائل اخلاقی در بین دانش آموزان، طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد. 
وی، گفت: در طرح شهید طوقانی با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ ورزش زورخانه‌ای و در ذیل سند تحول بنیادین، تحقق ساحت‌های اعتقادی، اخلاقی و ساحت زیست بدنی دنبال می‌شود. 
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این طرح مراسم صبحگاهی در مدارس معین آغاز می‌شود گفت: استعدادیابی در حوزه ورزش زورخانه‌ای یکی از اهداف طرح شهید طوقانی است. 
فرشید کرمی با اشاره به اینکه در این طرح ۲۵ دانش آموز آموزش دیده مرشدی در مدارس حضور یافته و در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان مدرسه مربوطه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را آموزش می‌دهند افزود: این دانش آموزان آموزش دیده مرشدی از مدارس شهر‌های یاسوج، چرام و دهدشت هستند. 
وی، گفت: ورزش زورخانه‌ای یکی از هویت‌های ملی ما محسوب شده که در پرورش جسمی، روحی و معنوی و رشد تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند