Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، با آغاز سومین هفته بحران کمبود سوخت در انگلیس، نتایج تحقیقات دفتر آمار ملی این کشور نشان می‌دهد که طی دو هفته گذشته میلیون‌ها انگلیسی قادر به تهیه کالاهای اساسی اعم از مواد خوراکی و دارویی نبوده‌اند.

طبق تحقیقات به عمل‌آمده حدود ۱۷ درصد انگلیسی‌ها در این مدت قادر به تهیه مواد اولیه غذایی نبوده و ۲۳ درصد هم با مشکل تهیه اقلام غذایی غیر ضروری مواجه بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از هر شش انگلیسی یک نفر اذعان کرده که در خرید مواد غذایی شرایط متفاوتی را تجربه کرده است؛ ۴۳ درصد گفته‌اند تنوع مواد غذایی کاهش یافته و ۱۴ درصد هم برای تهیه کالای مورد نیاز خود به فروشگاه‌های دیگر مراجعه می‌کردند.

طبق تحقیقات صورت گرفته، اقلام مورد نیاز یک پنجم مردم موجود نبوده اما برای آن جایگزین پیدا کرده‌اند. با این حال یک پنجم دیگر گفته‌اند که جایگزین پیدا نکرده‌اند. ۱۳ درصد مردم انگلیس هم برای تهیه دارو بیش از حد عادی انتظار کشیده و ۴ درصد هم برای تهیه داروی مورد نیاز خود، ناگزیر به داروخانه‌های دیگر مراجعه کرده‌اند.

این تحقیقات در بازه زمانی ۲۲ سپتامبر تا ۳ اکتبر صورت گرفته است که این کشور با بحران کمبود سوخت روبرو بوده و همچنان هست.

امروز (جمعه) درست دو هفته از زمان بروز بحران کمبود سوخت در پمپ‌ بنزین‌های انگلیس می‌گذرد و هنوز تعداد زیادی از جایگاه های سوخت در پایتخت و مناطق جنوب شرق کشور تعطیل است.

دولت برای جبران کمبود راننده کامیون در این کشور از ارتش کمک گرفته و قوانین مهاجرتی را برای ورود رانندگان خارجی تسهیل کرده است. اما گفته می‌شود که این طرح چندان با استقبال مواجه نشده و تا دوشنبه گذشته فقط ۱۲۷ راننده درخواست مجوز کرده‌اند. انگلیس با چالش کمبود ۱۰۰ هزار راننده کامیون روبروست  اما دولت برای عبور از بحران کنونی ۵ هزار مجوز موقت در نظر گرفته است.

امروز انجمن خرده فروشان بنزین انگلیس نسبت به ادامه وضع موجود معترض و خواستار تحقیقات مستقل درباره ریشه و علت تداوم این بحران در کشور شدند. این نهاد انگلیسی اعلام کرد که این وضعیت صرف نظر از حسن نیت دولت، نشان داد که مقامات نه توانایی و نه ظرفیت مهار چنین بحرانی را ندارند.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس که تاکنون هرگونه کمبود و بروز بحران در کشور را رد کرده است امروز رئیس پیشین یکی از فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای انگلیس (تسکو) را به عنوان مشاور دولت در زمینه توزیع مواد غذایی بر گزید.

طبق اعلام دفتر نخست وزیری انگلیس دیوید لویس که پارسال از ریاست تسکو کنار رفت قرار است در زمینه بهبود فوری اوضاع کنونی و تغییرات دراز مدت در شبکه توزیع مواد غذایی به دولت مشورت دهد. او همچنین ریاست مشترک گروه مشورتی شبکه توزیع مواد غذایی کشور را در هیئت دولت برعهده خواهد گرفت.

این تحولات به تعبیر اسکای نیوز بخش کوچکی از کوه یخی مشکلات ناشی از بحران کمبود سوخت و برگزیت در آستانه شروع فصل زمستان است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بحران سوخت خبرگزاری ایرنا بحران سوخت در انگلیس برگزیت بحران کمبود سوخت مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۶۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز

به گزارش آناتولی، گروه انصارالله یمن روز گذشته اعلام کرد که از زمان آغاز جنگ ویرانگر اسرائیل در ماه اکتبر علیه نوار غزه، ۱۰۲ کشتی اسرائیلی، آمریکایی و انگلیسی را هدف قرار داده است.

عبدالملک الحوثی، دبیر کل انصارالله یمن در یک سخنرانی که از شبکه تلویزیونی المسیره پخش شد، گفت: در طول ۲۰۲ روز تجاوز اسرائیل به غزه، حدود ۱۰۲ کشتی اسرائیل، آمریکا و انگلیس مورد حمله قرار گرفتند.

وی افزود که روزانه حدود دو کشتی مرتبط با اسرائیل هدف حمله این گروه قرار می‌گیرد. ناوبری کشتی‌های آمریکایی در دریای سرخ ۸۰ درصد کاهش یافته است.

الحوثی گفت که این گروه به دنبال گسترش و تقویت عملیات خود در اقیانوس هند است و تاکید کرد که در نتیجه کشتی‌های آمریکایی به مسیر‌های دریایی طولانی‌تر روی آورده اند که بر اقتصاد جهانی تأثیر گذاشته و هزینه کشتیرانی، بیمه حمل و نقل دریایی و قیمت کالا‌ها را افزایش داده است. 

وی گفت: هزینه عملیات بیمه یک کشتی برای برخی شرکت‌ها در آمریکا بالغ بر ۵۰ میلیون دلار بوده است که امری بی سابقه بوده و برای آنها مشکلی واقعی ایجاد می‌کند.

هیچ اظهارنظر فوری از سوی ایالات متحده، انگلیس یا اسرائیل در مورد اظهارات وی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • رایزنی چهارمحال وبختیاری با تجار خارجی در رویداد بین المللی اکسپو ۲۰۲۴
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه‌ای خود رسید
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد