Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ورود کالاهای خارجی که مشابه آنان در داخل تولید می شود در نظام بازار اخلال ایجاد کرده و بر تولید محصولات داخلی اثر منفی می گذارد.

پرویز محمدنژاد در گفت و گو با ایسنا، درباره تاثیر ممنوعیت واردات لوازم خانگی در بازار، بیان کرد: اصل در اقتصاد بر جایگزینی دلالت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر شما نتوانید در داخل کشور یا منطقه خود مصرف کنندگان را راضی کنید و رضایت آنان را جلب نمایید، نمی توانید در حوزه صادرات نیز موفق عمل کنید و یکی از مشکلات اساسی این روز های کشور ما این است که تولید کنندگان داخلی ما نمی توانند رضایت مصرف کنندگان را جلب کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: متاسفانه تولید کنندگان داخلی چه به لحاظ کیفی محصولات و چه به لحاظ ارزش مالی نتوانستند رضایت مردم را جلب کنند. امروز تاکید همه بخش ها و مقام معظم رهبری بر این است که تولیدکنندگان به سمت کیفی سازی محصولات داخلی با قیمت مناسب حرکت کنند.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: آمار و ارقام نشان می دهد که کیفیت محصولات داخلی روبه رشد است و این نوید خوبی برای کشور می باشد. تولید کنندگان در تلاش هستند که هم بازار داخلی را اشباع کنند و هم رضایت متقاضیان خود را جلب نمایند. بدین ترتیب بستر لازم برای صادرات کالاها نیز فراهم خواهد شد.

محمدنژاد در پایان تاکید کرد: اینکه جلوی واردات لوازم خانگی گرفته شده به قانونی باز می گردد که قبلا مصوب شده است. بر اساس قانون، واردات کالاهایی که مشابه آنان در داخل تولید شده و می تواند نیاز کشور را تامین کند، ممنوع است. منطقی است تا همه از اجرای این قانون حمایت کنیم چراکه ورود کالاهای خارجی می تواند در نظام بازار اخلال ایجاد کرده و بر تولید محصولات داخلی اثر منفی بگذارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ممنوعیت واردات لوازم خانگی مجلس یازدهم استانی سیاسی محصولات داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۶۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۱۰ پالایشگاه نفت کشور در حال کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت هستند.

به گزارش شانا، علی سلاجقه ظهر امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در حاشیه نشست هیئت دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گام اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، گفت: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

وی با تأکید بر اینکه حداقل استاندارد بنزین مصرفی کشور باید یورو ۴ باشد، تصریح کرد: ما به‌دنبال رعایت این حداقل در همه کشور هستیم.

به گزارش شانا، در اجرای پروژه‌های کیفی‌سازی که برای همه پالایشگاه‌های کشور به استثنای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس که خوراک آن میعانات گازی است، دو هدف کیفی‌سازی انواع فرآورده‌ تولیدی در پالایشگاه‌های کشور و کاهش نفت کوره به‌صورت موازی دنبال می‌شود.

بر اساس قانون هوای پاک نیز بنزین توزیعی در کلان‌شهرهای کشور باید استاندارد یورو ۴ را داشته باشد که این مهم در حال انجام است، خودروهای ایرانی در هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش به‌طور میانگین ۱۲ لیتر بنزین مصرف می‌کنند که این عدد در استاندارد جهانی ۳ تا ۴ لیتر است، بنابراین هر چقدر هم سوخت با کیفیت بالا در اختیار خودروها قرار گیرد، باز هم احتراق بالا باعث آلودگی هوا خواهد بود.

با این حال، توجه به ارتقای تولید سوخت در پالایشگاه‌های کشور در اولویت قرار دارد و اکنون بیشتر پالایشگاه‌ها طرح‌های ارتقای کیفیت را در دستور کار خود دارند. نکته مهم آن است که بنزین حتی اگر با کیفیت‌های بالا تولید شود هم در خودروهایی با موتورهای قدیمی ایجاد آلودگی خواهد کرد، بنابراین در کنار افزایش کیفیت سوخت، توجه به بهینه‌سازی مصرف خودروها نیز باید انجام شود.

جلیل سالاری، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرودرین‌ماه امسال در تشریح تازه‌ترین وضع طرح‌های توسعه‌ای این شرکت گفته بود: سال ۱۴۰۲ طبق تکالیف قانون بودجه سال ۱۴۰۱، اجرای طرح‌های کیفی‌سازی در همه پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت و طرح جامع ارتقای کیفی نفت کوره نیز طراحی و با برگزاری ۱۱ نشست ماهانه در همه پالایشگاه‌ها، روند اجرایی آن بررسی و نهایی شد و امسال وارد مرحله اجرایی این طرح‌ها خواهیم شد.

وی همچنین با اشاره به بومی‌سازی دانش فنی واحدهای ارتقای کیفی نفت کوره در کشور در سال ۱۴۰۲ تصریح کرده بود: در این بخش از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کردیم و برای نخستین بار در کشور، دانش فنی کیفی‌سازی نفت کوره بومی شد و هم‌اکنون در اولویت طرح‌های توسعه‌ای در ۹ پالایشگاه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت +جدول
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود
  • کاکائو معضل جهانی شد!
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل