Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@03:54:00 GMT

چین خواستار لغو تعرفه های تجاری آمریکا شد

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۰۹۱۷

چین خواستار لغو تعرفه های تجاری آمریکا شد

به گزارش ایرنا از رسانه های چین، «لیو هه» معاون نخست وزیر چین و عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست این کشور و رئیس طرف چینی در گفتگوی های جامع اقتصادی چین-آمریکا، امروز شنبه تماسی تصویری با «کاترین تای» نماینده تجاری آمریکا برقرار کرد. دو طرف در جریان این گفتگوی تصویری به تبادلاتی عملگرایانه و صریح و سازنده در سه زمینه پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، اول اینکه در این گفتگو تاکید شد که روابط تجاری و اقتصادی چین - آمریکا از اهمیت بسیار بالایی برای دو کشور و کل جهان برخوردار است و همکاری و تبادلات اقتصادی و تجاری دو جانبه میان پکن و واشنگتن باید تقویت گردد.

دومین نکته ای که در گفتگوی تصویری معاون نخست وزیر چین و نماینده تجاری آمریکا به آن پرداخته شد، تبادل دیدگاه دو طرف در زمینه اجرای توافق تجاری و اقتصادی چین و آمریکا بود.

این دو مقام ارشد چین و آمریکا در ادامه، نگرانی های اصلی اشان را بیان کردند و در زمینه حل و فصل نگرانی های قانونی و مشروع دو طرف از طریق مشورت به توافق رسیدند.

«لیو هه» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین اظهاراتی را در ارتباط با لغو تعرفه های مازاد و تحریم علیه چین بیان کرد و به تشریح موضع خود در زمینه هایی از جمله الگوی توسعه اقتصادی چین و سیاست صنعتی این کشور پرداخت.

معاون نخست وزیر چین و نماینده تجاری آمریکا در این گفتگوی تصویری در زمینه ادامه تعامل با حفظ برابری و احترام متقابل توافق کردند تا از این طریق شرایط مطلوبی برای توسعه سالم روابط تجاری و اقتصادی دو جانبه میان دو کشور و نهایتا احیای اقتصاد جهان فراهم گردد.

چین و آمریکا در ژانویه سال گذشته میلادی (۲۰۲۰) فاز اول توافق تجاری را به عنوان بخشی از کاهش مرحله ای جنگ تعرفه ای بین دو اقتصاد بزرگ دنیا از سال ۲۰۱۸ میلادی امضا کردند؛ طبق این توافق چین در طول یک بازه زمانی دو ساله از تاریخ اول ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی تا ۳۱ دسامبر سال ۲۰۲۱، خدمات و کالاهای آمریکایی بیشتری به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار و از جمله ۳۲ میلیارد دلار محصولات کشاورزی آمریکا را خریداری خواهد کرد.

طبق داده های وارداتی چین، خرید محصولات کشاورزی تحت پوشش این توافق از آمریکا توسط چین تا آگوست سال جاری میلادی (۲۰۲۱)، ۹۲ درصد از هدف تعریف شده در فاز اول توافق تجاری میان این دو کشور را محقق ساخته و این در حالیست که داده های صادراتی آمریکا، ارائه شده از سوی ردیاب مؤسسه اقتصاد بین المللی پیترسون، نشان می دهد که ۸۹ درصد از هدف تعریف شده در توافق فوق بین پکن و واشنگتن جهت خرید کالاهای آمریکایی توسط چین تاکنون محقق گشته است.

منبع: خبرگزاری شینهوا برچسب‌ها دولت ترامپ چین جنگ تجاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت ترامپ چین جنگ تجاری دولت ترامپ چین جنگ تجاری تجاری آمریکا اقتصادی چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»