Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@16:54:05 GMT

شیرازی: صنعت پوشاک مظلوم ترین بخش تولید است

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۲۳۱۰

شیرازی: صنعت پوشاک مظلوم ترین بخش تولید است

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک گفت: صادرات پوشاک ایران به کشور های اروپایی، ترکیه، عراق، افغانستان و ارمنستان انجام می شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ابوالقاسم شیرازی در یک نشست خبری امروز با اشاره به اینکه  تولید‌کنندگان پوشاک از مظلومترین تولید‌کنندگان به شمار می‌روند اظهار داشت: فعالان این صنعت از حمایت خاصی برخوردار نیستند ، در حالی است که تولید پوشاک در کشور از ارزش افزوده بالایی برخوردار است و در این صنعت نسبت به سایر صنایع می‌توان با هزینه کمتر اشتغال بیشتری ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان  کرد: با توجه به تولید پوشاک ایرانی با کیفیت و قیمت مناسب تولیدات ما با تولیدات خارجی قابل رقابت است و تولیدات اکثر تولیدکنندگان پوشاک صادرات محور است، بنابراین اگر رایزنان تجاری در کشورهای مختلف فعال شوند صادرات در این بخش نیز قابل گسترش است. 

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک در خصوص صادرات نیز گفت : بخشی از تولیدات پوشاک کشورمان به کشورهای اروپایی از جمله آلمان صادر می‌شود و بخشی نیز به کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه، افغانستان و ارمنستان صادر می‌شود. 

به گفته وی، با توجه به تولیدات با کیفیت کشور ترکیه یکی از خریداران شلوارهای جین تولیدی توسط تولیدکنندگان ایرانی است. 

شیرازی با اشاره به تعطیلات واحدهای صنفی در این دو سال افزود: طی دو سال اخیر تولیدکنندگان پوشاک هیچگاه تعطیل نکردند و در زمانی که که نیاز به ماسک در ابتدای ورود کرونا به کشور بسیار مورد نیاز بود این تولید‌کنندگان به تامین نیاز جامعه پرداختند. 

وی با بیان اینکه در این مدت موضوعی ناخوشایند دست‌فروشان و بساط گستری به علت تعطیلی مکرر  واحدهای صنفی گسترش پیدا کرد، تصریح کرد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز  اقدامات خوبی در زمینه مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق انجام داده است.

رئیس انحادبه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک گفت:  5 درصد از تولیدات پوشاک در کشور توسط بنگاه‌های بزرگ صنعتی و 95 درصد نیز توسط بنگاه‌های کوچک و متوسط تامین می‌شود. 

شیرازی در خصوص برگزاری نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب نیز گفت: علیرغم اینکه یکی از نیازهای جدی تولیدکنندگان این بخش برگزاری نمایشگاه بوده است اما  به دلیل برخی کارشکنی ها موفق به برگزاری چنین نمایشگاهی در نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران نشدیم اما با رایزنی‌های انجام شده، موفق شدیم تا شرایط برگزاری این نمایشگاه را در شهر آفتاب فراهم کنیم. 

وی ادر پایان گفت: با رایزنی های انجام شده، نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب از 20 تا 23 مهر با حضور 100 تولید کننده پوشاک برگزار می‌شود که حدود 10 تولید‌کننده ای که شرکت کرده اند،  جزو برندهای معروف و برتر هستند. 

  انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۲۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل امینی پنج شنبه شب در دیدار با مدیرعامل بانک استان بوشهر ضمن تبیین و تشریح ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شیلاتی استان تأکید کرد بسیاری از پروژه‌های شیلاتی نیازمند حمایت بانک‌های درجهت افزایش تولید هستند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر در این دیدار گفت: از وظایف مهم امسال شیلات تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم از طریق اقتصاد دریا محور است.

امینی ادامه داد: یکی از عوامل مهم در جهش تولیدات شیلاتی ارائه تسهیلات کم بهره و حمایت‌های مالی از طرح‌های خرد شیلاتی گرفته تا مگاپروژه های شیلات در استان است.

امینی با اشاره به اهمیت موضوع بهره وری در بخش‌های مختلف شیلاتی گفت: بهره وری بیشتر از مزارع از طریق تجهیز کردن مراکز شیلاتی به تجهیزات و امکانات روز دنیا است که انتظار است حمایت‌های خوبی نیز در این موضوع از سوی بانک‌ها صورت گیرد.

وی با اشاره به واحدهای عمل آوری محصولات شیلاتی که به دلیل مشکلات مالی در سال‌های گذشته تعطیل شده‌اند گفت: با حمایت مالی از این واحدها می‌توان این کارخانه‌ها را مجدد به چرخه تولید وارد کرد و یک مزیت مهم و اصلی این دسته از کارخانجات جلوگیری خام فروشی تولیدات شیلاتی است.

امینی همچنین در این جلسه خواستار بسته‌های خوب تسهیلاتی برای تولیدکنندگان مختلف شیلاتی شد و ادامه داد: امید است با حمایت‌های بانک صادرات شاهد رشد تولید و شکوفایی اقتصادی در شیلات استان که یکی از بخش‌های مهم اقتصاد دریا محور است باشیم.

مدیریت شعب بانک صادرات ضمن تقدیر و تشکر از حضور مدیرکل شیلات استان و هیأت همراه در این جلسه به ارائه گزارش فعالیت‌های بانک صادرات در زمینه همکاری با صنعت شیلات در استان پرداخت.

حیدری با اشاره به اهمیت تولید و اشتغال در طرح‌های شیلاتی استان گفت: جهش تولید با مشارکت مردم از اولویت‌ها است، که تحقق این امر منوط به سرمایه گذاری بیشتر در بخش تولید می‌باشد.

مدیر عامل بانک صادرات استان گفت: حمایت از واحدهای تولیدی و ایجاد زنجیره ارزش و حمایت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های صنعت شیلات در استان در سال جهش تولید از برنامه‌های مهم بانک صادرات در سال جدید است.

کد خبر 6095364

دیگر خبرها

  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • برپایی نمایشگاه متفاوت با موضوع عفاف و حجاب در یزد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی