Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان،  ژان پیر تبتو، سفیر فرانسه در استرالیا دیروز جمعه قبل از بازگشت به کانبرا در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت که مقامات استرالیایی به او درباره لغو قرارداد خرید زیردریایی‌ها دروغ گفته و خطرات رویارویی با چین را به عنوان توجیهی برای عقد قرارداد مخفیانه زیردریایی با آمریکا و انگلیس که باعث تضعیف اعتماد شد مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ژان پیر تبتو همچنین تاکید کرد که فرانسه مصمم است از منافع خود در منطقه هند و اقیانوس آرام محافظت کند و با نفوذ فزاینده چین در منطقه مبارزه کند.

سفیر فرانسه همچنین خاطر نشان کرد که نحوه برخورد استرالیا با متحدان خود باعث تنش آفرینی در منطقه می‌شود و مقابله، منطق خوبی برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه نیست.  

او در ادامه افزود: «من نمی‌فهمم چگونه ممکن است مقامات استرالیایی که چند نفر از آن‌ها را می‌شناسم چنین دروغ بزرگی بگویند.»

سفیر فرانسه همچنین خاطرنشان کرد که فرانسه زیردریایی‌های هسته‌ای تولید می‌کند، اما موقع انعقاد قرارداد با استرالیا در سال ۲۰۱۶، مقامات این کشور پیشنهاد زیردریایی‌های هسته‌ای را رد کردند و نسخه‌های دیزلی را انتخاب کردند.

او با اشاره به این موضوع گفت که استرالیایی‌ها حداقل می‌توانستند یک گفتگوی صریح و صادقانه داشته باشند، اما با دروغ کار خود را توجیه کردند.

تبتو در ادامه افزود: «بنابراین فرانسه به سایر شرکای مورد اعتماد خود در منطقه از جمله هند، ژاپن، کره و نیوزلند روی می‌آورد.»

فرانسه ماه گذشته سفیر خود را به آمریکا  بازگرداند. همچنین امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا هفته گذشته در پاریس ملاقات کردند و بر بهبود روابط با یکدیگر تاکید کردند.

روز چهارشنبه، ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد که سفیر فرانسه به استرالیا برمی گردد تا درباره شرایط ایجاد مجدد روابط دوجانبه و دفاع از منافع فرانسه اقدامات لازم را انجام دهد.

اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا از این تصمیم فرانسه استقبال کرد و گفت که بهبود روابط دوجانبه مهم تر از قرارداد لغو شده زیردریایی است. اما تبتو در پاسخ گفت که هنوز کار‌هایی  قبل از عادی شدن روابط باید انجام شود.

توافق امنیتی دفاعی بین استرالیا، آمریکا و انگلیس که بدون اطلاع مقامات فرانسوی انجام شد، قرارداد قبلی ۶۶ میلیارد دلاری استرالیا برای خرید ۱۲ زیردریایی معمولی برقی- دیزلی از یک تولید کننده فرانسوی را بی سرانجام گذاشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سفیر فرانسه زیردریایی هسته ای استرالیا و فرانسه زیردریایی ها سفیر فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۲۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش گفت: در حوزه ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم و امروز سه کلاس زیردریایی سبک، نیمه‌سنگین و سنگین را تولید می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، امیر دریادار علیرضا محمدی عصر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس که توسط انجمن ایران‌شناسی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) برگزار شد، اظهار کرد: به‌عنوان نیروی دریایی هر جا صحبت از دریاست، هر جایی که برای دریا تصمیم می‌گیرند و هر جا روایتی برای دریا می‌شود، حضور داریم و خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش نیروی تجهیزات‌محور است، افزود: نیروی دریایی در چهار بعد زیرسطحی، روی سطح و بالای سطح آب و همچنین تکاوری آمادگی دفاع از مرزهای آبی ایران را دارد و به همین خاطر می‌گوئیم هر جا صحبت از دریا است، ما هم هستیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: پایه تجهیزات پیشرفته نیروی دریایی ما دانشگاه‌ها هستند که علم و فناوری ساختن این تجهیزات را تولید می‌کنند و بنابراین دانشگاه رکن اساسی نیروی دریایی است و نیروی دریایی بدون علم و دانش وجود نخواهد داشت و قادر به تحرک نخواهد بود.

امیردریادار محمدی یادآور شد: برای حفظ و توسعه نیروی دریایی به علم و فن‌آوری نیاز داریم و به همین خاطر نیروی دریایی با دانشگاه‌ها عجین شده است، البته نیروی دریایی در گذشته تجهیزاتی داشت، اما این داشتن تجهیزات صرف بازدارندگی و قدرت نمی‌آورد بلکه استفاده درست از تجهیزات در زمان، مکان و به نحو درست در جهت مؤثر می‌تواند کارساز باشد.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس سه فرآیند تاریخ‌سازی، تاریخ‌نگاری و روایتگری درست صورت گرفت که نام بلند خلیج فارس زنده ماند و زنده هم خواهد ماند. بعد از اتمام دفاع مقدس مجبور بودیم تجهیزات پیشرفته نیروی دریایی که شامل انبوهی از تجهیزات، قطعات، دستگاه‌ها و فناوری هستند را بسازیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه قطعه‌سازی و بومی‌سازی تجهیزات نیروی دریایی بعد از جنگ تحمیلی شروع شد، گفت: در نتیجه این اقدام بود که برای نخستین‌بار در تاریخ ایران موفق به ساخت زیردریایی شدیم.

امیردریادار محمدی ادامه داد: ساخت زیردریایی را با ساخت زیردریایی سبک غدیر آغاز کردیم و بعد سراغ ساخت زیردریایی نیمه‌سنگین فاتح رفتیم و در حوزه ساخت شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم و امروز سه کلاس زیردریایی را تولید می‌کنیم.

وی تصریح کرد: بعد از جنگ ناوچه همیشه‌قهرمان پیکان را دوباره بازسازی کرده و به صورت تولید انبوه و در تعداد دلخواه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ساختیم و بعد هم سراغ ساخت ناوشکن سهند در کلاس ناوشکن‌های سنگین رفتیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش از ساخت پنجمین نسل ناوشکن پیشرفته کلاس سهند و موج خبر داد و گفت: این ناوشکن در دیلمان آب‌اندازی شد و در این حوزه از دانشگاه‌ها و صنعت کمک گرفتیم.

امیردریادار محمدی اضافه کرد: ناوهای تمام‌ایرانی دنا و مکران با طرح و دانش ایرانی و نیروی انسانی در طول ۸ ماه ۶۵ هزار کیلومتر کره زمین را دور زدند و به سلامت برگشتند و حضور ما در خلیج عدن موجب ایجاد امنیت اقتصادی برای شناورهای ما شده است.

کد خبر 749849

دیگر خبرها

  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • بارش شدید باران در عربستان+فیلم/ هشدار قرمز صادر شد
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • تعلیق بودجه دانشگاه فرانسوی به دلیل حمایت از فلسطین
  • دروغگویی BBC برای خون‌شویی
  • پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • تعلیق یارانه دانشگاه «سیانس پو» پاریس پس از حمایت دانشجویان از فلسطین