Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین همایش مراقبت‌های حمایتی و تسکینی در سرطان همزمان با گرامیداشت ۱۷ مهرماه روز جهانی طب تسکینی برگزار شد. در این نشست که به مناسبت روز جهانی مراقبت‌های حمایتی و تسکینی برگزار شد، جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد نقش مراقبت‌های حمایتی و تسکینی در حوزه سرطان اظهار کرد: بعضی از بیماران سرطانی با درمان‌های سرپایی نیز می‌توانند درمان شوند که به دلیل عدم آگاهی و پیگیری مراجعه به متخصص و دیر شدن درمان، از دست می‌رفتند، اما ایجاد موسسات خیریه‌ای که در راستای مراقبت‌های حمایتی و تسکینی تلاش می‌کردند، با ارائه خدمات مختلف به صورت هوم کر در درمان سرپایی و سریع بیماران و همراهی با خانواده بیماران سرطانی گام موثری در تسریع درمان بیماران برداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان بابایی افزود: به این منظور کلاس‌های آموزشی و مهارتی برگزار شد و به لحاظ اجرایی، نظام پزشکی گام موثر و مفیدی در این راستا برداشت تا بتواند به خانواده‌های بیماران سرطانی و خود بیماران، کمک شایانی در راستای کاهش هزینه‌های سرسام آور درمان و همچنین دسترسی آسان و سریع به خدمات درمانی مورد نیاز برای بیماران سرطانی داشته باشند.

او گفت: گا‌هی بیماران سرطانی به دلیل بروز عوارض ساده و معمولی ناشی از انجام شیمی درمانی یا رادیوتراپی در بیمارستان بستری می‌شود و باید هزینه هنگفتی پرداخت کند، اما موسسات خیریه با انجام خدمات هوم کر کمک بسیار موثری به بیماران سرطانی در تسریع درمان و کاهش هزینه‌ها دارند و باید این کار ادامه دار باشد، زیرا خیر و برکت فراوانی خواهد داشت.

در ادامه این نشست رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی کل کشور اظهار کرد: خیریه‌هایی که در راستای خدمات حمایتی و تسکینی به صورت هوم کر فعالیت می‌کنند، می توانند در راستای ارائه خدمات مفید به بیماران سرطانی و خانواده هایشان و کاهش هزینه های درمانی و پیشگیری از بستری طولانی مدت به دلیل بروز عارضه های معمولِ ناشی از درمان سرطان، کمک شایانی داشته باشند.

او افزود: من نیز به همراه همکارانم از چنین خدماتی حمایت خواهم کرد و تمام تلاشم را در راستای پیشبرد این نوع خدمات به کار خواهم گرفت و از همه افرادی که در این مسیر فعالیت می‌کنند سپاسگزارم و از خداوند برایشان توفیق روزافزون خواستارم.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماران سرطانی درمان سرپایی مراقبت های حمایتی و تسکینی بیماران سرطانی کاهش هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۲۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای