Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، محمدعلی محسنی بندپی گفت: برای اینکه کشور به ایمنی نسبی برسد باید حداقل ۶۰ درصد جامعه یعنی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون نفر دو دوز واکسن را زده باشند لذا تزریق تنها دوز اول واکسن کرونا برای رسیدن به ایمنی معیار درستی نیست. زمانی جامعه به ایمنی لازم می رسد که بین ۶۰ تا ۷۰ درصد از مردم دو دوز واکسن را دریافت کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته ایسنا، وی ادامه داد: طبق آمار وزارت بهداشت ۶۲ میلیون دوز واکسن تزریق شده که تنها ۳۰ درصد جامعه هر دو دوز را دریافت کرده و ۳۰ درصد دیگر فقط دوز اول را تزریق کرده اند پس باید به سمت افزایش تعداد واکسینه کردن مردم حرکت کردن تا به ایمنی نسبی رسیده و تا زمان رسیدن به آن موقع رعایت پروتکل ها و محدودیت ها ضروری است. بعد از ایمنی کامل می توان گفت که از شهر کرونا خلاص شده ایم.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: با توجه به اینکه دارو و درمان وارداتی است و برای مردم گران تمام می شود باید تا جای ممکن پروتکل ها را رعایت کرد تا کشور و مردم متحمل هزینه نشوند.

وی درباره تبعات برداشتن محدودیت ها قبل از ایمنی نسبی جامعه گفت: در حال حاضر تعداد فوتی های روزانه کشور بالای ۲۰۰ نفر است و همچنان کشور ما جزو کشورهای با ریسک بالا محسوب می شود. پس نباید فکر شود که برداشتن محدودیت ها کار خوبی نیست منتها اتفاقاتی که در تعطیلات هفته جاری در برداشتن محدودیت ها رخ داد بدین دلیل بود که تاب آوری مردم کاهش پیدا کرده و مجبور شدند در تعطیلات این گونه عمل کنند.

بندپی با بیان اینکه وزیر بهداشت یکشنبه در کمیسیون بهداشت حضور پیدا می کند، گفت: تأکید ما به وزیر بهداشت این است که باید مدارس و دانشگاه ها پلکانی باز شود نه اینکه یک دفعه محدودیت ها برداشته شده و جان جوانان به خطر بیفتد. بیشتر خانواده های ما تنها یک فرزند دارند و تمام دارایی‌شان آن فرزند است پس اگر خدایی ناکرده برای فرزندشان اتفاقی بیفتد آن خانواده آسیب زیادی می بیند؛ لذا تا وقتی جامعه به ایمنی کامل نرسیده رفع محدودیت ها باعث آسیب می شود. باید در برداشتن محدودیت ها احتیاطی به خرج داد تا تجربه پیک های قبلی تکرار نشود.

وی افزود: جامعه با پنج پیک کرونا روبرو شد به این دلیل که به محض خارج از پیک محدودیت ها برداشته شد پس نباید فکر کنیم که ورود به پیک ششم غیرممکن است و به صرف زدن واکسن پروتکل ها رعایت نشود؛ لذا نباید خیلی به واکسن هم اعتماد کرد و محدودیت ها را کنار گذاشت. تا وقتی به ایمنی نسبی نرسیم نباید پروتکل ها و محدودیت ها کنار گذاشته شود.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ایمنی جمعی کرونا محسنی بند پی واکسیناسیون برداشتن محدودیت ها ایمنی نسبی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۳۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان