Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، ابوالقاسم شیرازی در یک نشست خبری که در اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک برگزار شد، گفت: تولید پوشاک در کشور از ارزش افزوده بالایی برخوردار است و در این صنعت نسبت به سایر صنایع می‌توان با هزینه کمتر، اشتغال بیشتری ایجاد کرد. با توجه به تولید پوشاک ایرانی با کیفیت و قیمت مناسب تولیدات ما با تولیدات خارجی قابل رقابت و تولیدات اکثر تولیدکنندگان پوشاک صادرات محور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین اگر رایزنان تجاری در کشورهای مختلف فعال شوند صادرات در این بخش نیز قابل گسترش است.

وی با بیان اینکه بخشی از تولیدات پوشاک کشور به کشورهای اروپایی از جمله آلمان و بخشی نیز به کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه،  افغانستان و ارمنستان صادر می‌شود، اظهار کرد: با توجه به تولیدات با کیفیت، کشور ترکیه یکی از خریداران شلوارهای جین تولیدی توسط تولیدکنندگان ایرانی است.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک، همچنین با اشاره به تعطیلات مکرر واحدهای صنفی طی دو سال اخیر به علت کرونا، تصریح کرد: این در حالی است که طی دو سال اخیر تولیدکنندگان پوشاک تعطیل نکردند و در زمان نیاز به ماسک نیز نیاز جامعه را تامین کردند. همچنین در دو سال گذشته پدیده دست‌فروشان و بساط گستری به علت تعطیلی مکرر  واحدهای صنفی گسترش یافته است.

وی عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق را خوب توصیف کرد و گفت: پنج درصد از تولیدات پوشاک در کشور توسط بنگاه‌های بزرگ صنعتی و ۹۵ درصد نیز توسط بنگاه‌های کوچک و متوسط تامین می‌شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در ادامه با اشاره به برگزاری نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب گفت: علیرغم اینکه یکی از نیازهای جدی تولیدکنندگان این بخش برگزاری نمایشگاه بوده، تاکنون به دلیل برخی کارشکنی‌ها موفق به برگزاری چنین نمایشگاهی در نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران نشدیم. اما با رایزنی‌های انجام شده بالاخره این موفق شدیم تا شرایط برگزاری این نمایشگاه را در شهر آفتاب فراهم کنیم.   بر اساس اقدامات انجام شده نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب از ۲۰ تا ۲۳ مهر با حضور ۱۰۰ تولید کننده پوشاک برگزار می‌شود که حدود ۱۰ تولیدکننده شرکت‌کننده در این نمایشگاه جزو برندهای معروف و برتر هستند.

ورود سالانه ۲ میلیارد دلار پوشاک به کشور

همچنین مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب گفت: علیرغم ممنوعیت واردات پوشاک سالانه ۲ میلیارد دلار پوشاک به صورت رسمی و غیررسمی وارد کشور می‌شود. این در حالی است که با توجه به کیفیت تولیدات داخلی اصلا نیازمند واردات پوشاک نیستم.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب با اشاره به برگزاری نمایشگاه پوشاک در این نمایشگاه طی روزهای آتی افزود: کیفیت پوشاک ایرانی اگر بهتر از پوشاک خارجی نباشد هم سطح است. اما برای توسعه این صنعت نیازمند برندینگ هستیم. یکی از مشکلات بخش نمایشگاهی کشور انحصار دولت است و به همین دلیل حوصله از بخش خصوصی برای رقابت گرفته شده است. با انحصار دولت در بخش‌های مختلف صنعت قدرت خلاقیت از بخش‌های مختلف گرفته می‌شود.  

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب اظهار کرد: ایران در سال ۱۲۸۵ اولین کشور از خاورمیانه بود که در نمایشگاه بین‌المللی بریتانیا شرکت کرد و کشورهای همسایه ما در آن دوران حتی با واژه صنعت نمایشگاهی آشنا نبودند اما امروز همسایگان ما اکسپوهای جهانی برگزار می‌کنند و ما حتی نامزد برگزاری اکسپو نشده‌ایم. این در حالی است که در هر دوره برگزاری کشور برگزار کننده می‌تواند ۶۰ میلیارد دلار درآمد کسب کند.

کد خبر 631153 برچسب‌ها ایران و ترکیه لباس و پوشاک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و ترکیه لباس و پوشاک شهر آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۳۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین