Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسله، دفتر آیت‌الله سیستانی، بیانیه اخیر مرجعیت را جهاد انتخاباتی توصیف کرد.

شیخ طارق البغدادی، مسئول استفتائات دفتر آیت‌الله سیستانی و نماینده ایشان در سخنانی تصریح کرد: بیانیه اخیر مرجعیت عالی دینی را می‌توان فتوای جهاد انتخاباتی و فتوای جهاد اصلاحات و تغییرات دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هدف از این بیانیه ایجاد تغییرات مطلوبی است که مرجعیت پیشتر آن را نبرد اصلاحات توصیف کرده بود و این نبرد شدیدتر و نفس‌گیرتر از نبرد با تروریست‌هاست.

گفتنی است که آیت الله سیستانی،مرجعیت عالی دینی عراق در پاسخ به استفتایی درباره مشارکت در انتخابات عراق، مردم این کشور را به مشارکت در آن دعوت کرد.

در استفتایی از ایشان آمده است: موعد برگزاری انتخابات پارلمان عراق نزدیک می‌شود و بسیاری از شهروندان از موضع مرجعیت عالی دینی درباره مشارکت در این انتخابات سوال می‌کنند و اینکه منفعت شرکت در آن چیست؟

دفتر آیت الله العظمی سیستانی در نجف اشرف بیانیه‌ای در پاسخ به این استفتاء منتشر کرد که به شرح زیر است؛

مرجعیت عالی دینی همه را به مشارکت آگاهانه و مسئولانه در انتخابات آتی تشویق می‌کند، این انتخابات هرچند خالی از برخی نواقص نیست، اما سالم‌ترین راه برای عبور کشور به آینده‌ای است که امید می‌رود بهتر از گذشته باشد و با آن خطر افتادن در ورطه هرج و مرج و بن بست سیاسی رفع می‌شود.

رأی دهندگان گرامی باید از تجارب گذشته عبرت و درس بگیرند و ارزش آرای خود و نقش مهم آن در ترسیم آینده کشور را بدانند و از این فرصت مهم برای ایجاد تغییر واقعی در مدیریت کشور و دور کردن دستان فاسد و ناشایست از جایگاه‌های اصلی آن استفاده کنند، که این امری امکان پذیر است درصورتی که آگاهان همکاری کنند و مشارکت مؤثر در انتخابات داشته باشند و بهترین‌ها را انتخاب کنند چرا که در غیر این صورت ناکامی‌های پارلمان‌های گذشته و دولت‌های بیرون آمده از دل آن تکرار می‌شود و آن زمان، دیگر زمان پشیمانی نیست.

مرجعیت عالی دینی امروز همانند آنچه در انتخابات گذشته تصریح کرده تاکید می‌کند که ابداً حامی و پشتیبان هیچ نامزد یا فهرست انتخاباتی نیست و همه امور به نظر رأی دهندگان و آرای آنها بستگی دارد.

مرجعیت عالی دینی عراق تاکید می‌کند که در روند نامزدها در حوزه‌های انتخابیه خود دقت کنند و تنها فرد صالح و پاکدست را انتخاب کنند که به حاکمیت عراق، امنیت و شکوفایی آن اهتمام دارد و به ارزش اصیل آن و منافع عالی آن ایمان دارد، و مبادا افراد ناشایست یا کسانی که در فساد دست دارند یا طرف‌هایی که به اصول ثابت ملت بزرگوار عراق ایمان ندارند و یا در خارج از چارچوب قانون اساسی در کرسی‌های پارلمان فعالیت می‌کنند انتخابات کنند چرا که این خطر بزرگی برای آینده کشور خواهد بود.

مرجعیت عالی دینی همچنین تاکید کرد که دست اندرکاران انتخابات باید برای برگزاری آن در محیطی مطمئن و به دور از تأثیرات جانبی پول و یا سلاح غیرقانونی یا مداخلات خارجی عمل کنند و سلامت آن را حفظ کنند و حافظ آرای رأی دهندگان باشند که این آرا امانتی بر گردن آنهاست.

گفتنی است که انتخابات پارلمانی عراق قرار است که دهم اکتبر ۲۰۲۱ برگزار شود.

کد خبر 5323360

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله سیستانی عراق انتخابات عراق ایالات متحده امریکا عراق افغانستان روسیه رژیم صهیونیستی فلسطین تایوان لبنان ایران عربستان سعودی اتحادیه اروپا سوریه ترکیه جو بایدن مرجعیت عالی دینی آیت الله سیستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۳۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالحسین روح‌الامینی معاون استان های شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در بخشی از مصاحبه خود در برنامه سپهر سیاست خبرگزاری فارس درباره انتخابات در شهر ری گفت: ماجرای ری تلخ بود. در شهر ری اقبال مجمع با آقای یزدی خواه بود که عملکردی مثبتی داشت.

وی ادامه داد: ما یک تصمیم جمعی داشتیم که عده ای موافق بودند و عده ای هم مخالف، اما به هرحال تصمیم جمع بود و آن اشتراک صفر بود. یعنی اگر کسی به این لیست آمد، به لیست های دیگر نرود. این بحثی بود که در انتخابات سال ۱۳۹۸ به صورت جدی پای آن وایستادیم. در انتخابات شوراها هم بحث بده و بستان و لیست مشترک با شورای وحدت بود که دوباره اشتراک صفر شد و لیست انتلاف برنده شد.

روح الامینی تصریح کرد: در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم لیست شورای ائتلاف ۱۶ نفره است و منعی ندارد که افراد وارد لیست های دیگر شوند. اما در دور اول انتخابات که تنوع لیست بود و چند هزار کاندیدا وجود داشت، تصمیم جمع این بود که فرد باید اردوگاهش را مشخص کند.

وی افزود: آقای یزدی خواه به این تصمیم احترام گذاشت. من خودم واسطه بودم و شهادت می دهم که وی با سربرگ و مهر و امضای خود نوشت که من متعلق به لیست ائتلاف هستم و با بقیه کاری ندارم. اما متاسفانه در ائتلاف این پذیرفته نشد که این اشتباه ائتلاف بود و مردم ری به آن واکنش نشان داده و یزدی خواه را انتخاب کردند و نام وی در لیست های دیگر رفت.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900133

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه