Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با بیان اینکه ظرفیت خوبی در حوزه قطعه سازی ماشین آلات معدنی در استان کرمان وجود دارد، اظهار کرد: با همه این وجود اما بیش از ۵۰ درصد از قطعات مورد نیاز بخش معدن این استان از خارج از کرمان تأمین می شود.

«حسین مهرابی» شامگاه ۱۷ مهرماه در مراسم افتتاح پنجمین نمایشگاه بین المللی معدن و صنایع معدنی در محل نمایشگاه جنوب شرق از برگزارکنندگان این نمایشگاه قدردانی کرد و گفت: نمایشگاه ها پل ارتباطی بسیار خوبی بین کارگزاران اقتصادی و بازارهایی که در دنیا وجود دارد، هستند و به همین دلیل تلاش ما بر این است که این نمایشگاه ها به بهترین شکل ممکن و در شرایط فنی و ایده آل خوبی برگزار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا در دو سال گذشته بسیاری از نمایشگاه ها را لغو کرد، افزود: آثار برگزار نشدن این نمایشگاه ها تا چند سال آینده ادامه خواهد داشت چرا که در ارتباط بین کارگزاران و شرایط بازار وقفه ای طولانی افتاد.

وی خاطرنشان کرد: بدنه بنگاه های کوچک معمولاً بار اشتغال را به دوش می کشد و می تواند توسعه دهنده بخش خدمات باشد. در کشورهای توسعه یافته رشد اقتصادی مرکب از دو بخش منابع و بهره وری و دانش است. در استان کرمان نیز سهم بخش منابعی اقتصاد بیشتر از بخش خدماتی اقتصاد است و باید به سمت افزایش بهروری از طریق شرکت های دانش بنیان برویم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تصریح کرد: ظرفیت خوب ساخت و تأمین قطعات مورد نیاز ماشین آلات بخش معدنی در استان کرمان وجود دارد این در حالی است که بیش از ۵۰ درصد این قطعات از خارج از استان تأمین می شود که جا دارد در راستای تولید و اشتغال این بخش تقویت شود.

مهرابی ادامه داد: باید از شرکت های دانش بنیان برای توسعه اقتصادی کمک گرفت چرا که از آنجایی‌ که این شرکت ها قدرت مالی برای مانور ندارند بهتر است منابع مالی شرکت های دانش بنیان توسط شرکت های بزرگ و متوسط تامین شود. در دنیا هم ثابت شده این حرکت به سمت شرکت های دانش بنیان می تواند منجر به رشد اقتصادی بیشتر و  موجب رشد بلند مدت تر شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان لزوم رفتن به سمت تکمیل زنجیره های با ارزش افزوده بالاتر را مورد تاکید قرار داد و گفت: زمانی ما سنگ آهن را از معادن برداشت و به صورت خام می فروختیم، که بعداً به طور تدریجی از همین ماده اولیه معدنی، گندله، شمش فولادی و در حال حاضر میلگرد تولید می شود.

مهرابی عنوان کرد: اگر چشم انداز ۳۰ ساله ای داشته باشیم در برخی صنایع ممکن است بازار جذاب ایجاد شود مانند صنایع مس و صنایع جانبی آن، حتما بازار رو به توسعه ای خواهند داشت پس نگاه بلند مدت تر به این قضیه می تواند پایداری بیشتری را برای معادن استان رقم بزند و اقتصاد استان را به سمت خدمات با ارزش افزوده بالاتر ببرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی کرمان نمايشگاه شرکت های دانش بنیان استان کرمان نمایشگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۷۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: ضریب اشغال تخت بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیک‌سیرت در جریان بازدید از مراحل تکمیل درمانگاه سبلان اردبیل، اظهار داشت: 2 بیمارستان تأمین اجتماعی در استان برای بیمه‌شدگان و اقشار مختلف مردم با ظرفیت کامل ارائه خدمات می‌کنند که بیمارستان سبلان در اردبیل و ارس در پارس‌آباد است.

وی از پیگیری‌ها برای صدور مجوز افزایش تخت‌های این بیمارستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در گام نخست تعداد تخت بیمارستان سبلان اردبیل قرار است از 160 تخت به 256 تخت ارتقا یابد که امیدواریم در سال‌جاری این برنامه توسعه اجرایی و عملیاتی شود.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: با توجه به ضریب اشغال 85 درصدی تخت بیمارستان سبلان اردبیل در وضعیت فعلی، تلاش شد تا مجوز ارتقا تا 256 تخت به نام سبلان اردبیل گرفته شود.

نیک‌سیرت افزود: 96 تخت به مجموع تخت بیمارستانی سبلان افزوده می‌شود که 300 میلیارد تومان منابع برای اجرای این پروژه هزینه خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش و رایزنی‌های ما برای گرفتن این اعتبار و ارتقای تخت بیمارستانی سبلان در سال‌جاری است تا بتوانیم بیشترین خدمات را به مراجعان به ویژه بیماران و بیمه‌شدگان تحت پوشش تأمین اجتماعی در مناطق مختلف شهری اردبیل بدهیم.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: برای بیمارستان ارس پارس‌‌آباد نیز که شمال استان را پوشش می‌دهد، قرار است تعداد تخت از 64 به 96 تخت ارتقا یابد که در این زمینه نیز منابع مورد نیاز پیشنهاد شده است.

نیک‌سیرت بیان کرد: قرار است برای افزایش و تجهیز این بیمارستان به سی.تی.اسکن و سایر تجهیزات نیز تا 800 میلیارد تومان هزینه شود که در سفر اخیر مدیرعامل تأمین اجتماعی مجوز لازم گرفته شده و تاکید بر سرعت اجرای عملیاتی این پروژه‌ها است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در کنار این 2 بیمارستان، قرار است سه درمانگاه نیز در نمین، گرمی و بیله‌سوار عملیاتی شود که اعتبار مورد نیاز برای احداث و تکمیل این درمانگاه‌ها و همچنین درمانگاه سبلان در حال انجام است.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: درمانگاه سبلان که در محوطه بیمارستان قرار گرفته تا 2 ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد و بیش از 100 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

نیک‌سیرت مساحت این درمانگاه را 4 هزار و 500 متر مربع و بهره‌برداری از آن را به صورت تخصصی یادآور شد و گفت: 4 هزار بیمه شده در مرکز استان از خدمات تأمین اجتماعی به ویژه بیمارستان سبلان و درمانگاه‌های تخصصی استفاده می‌کنند که امیدواریم با ارتقای این شرایط بتوانیم بهترین و کیفی‌ترین خدمات را به مراجعان و بیمه‌شدگان ارائه کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • فینال جام حذفی در کرمان برگزار می شود
  • معرفی ظرفیت‌های معدنی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • فینال جام حذفی در یک صورت خارج از کرمان برگزار می شود
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن