Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: باید ظرفیت‌های عظیم معدنی و نیروی انسانی لازم جهت اشتغال مولد و پایدار و فعالیت در این حوزه به‌کار گرفته شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیجار، علیرضا زندیان صبح امروز در نشست با فعالان حوزه مهارت‌آموزی آموزش فنی و حرفه‌ای که در این شهر برگزار شد با تأکید بر ضرورت تربیت نیروی متخصص و کاردان در حوزه‌های معدنی، دانش‌افزایی و ارتقای صلاحیت حرفه‌ای به منظور استخدام فارغ‌التحصیلان اظهار داشت: باید ظرفیت‌های عظیم معدنی و نیروی انسانی لازم جهت فعالیت در این حوزه به‌کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد در شهرستان بیجار جهت فعالیت در حوزه‌های معدنی علاوه بر ایجاد اشتغال مولد و پایدار برای جوانان این شهرستان می‌تواند زمینه لازم را برای بهره‌برداری از این معادن خدادادی فراهم کند.

نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توانمندسازی جوانان و علاقه‌مندان به فعالیت در این حوزه می‌توانیم گامی مهم و مؤثر در راستای اشتغال جوانان شهرستان برداریم تصریح کرد: انتظار می‌رود موانع و چالش‌های این حوزه برطرف شود.

شهرستان ری رتبه نخست در ایجاد اشتغال را کسب کردرئیس مجمع نمایندگان بوشهر: حل اشتغال، تأمین آب و کالای همراه ملوان از مطالبات مردم استان بوشهر استاقدام جالب استاندار خوزستان برای حمایت از اشتغال جوانان؛ استخدام نیروی بومی تشویق دارد

سید جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان در این نشست از ارائه سالانه بیش از 3 میلیون و 500 هزار نفر - ساعت آموزش‌های مهارتی در بخش دولتی و یک میلیون و 500  هزار نفر - ساعت آموزش‌های مهارتی از طریق بخش خصوصی در چهار حوزه خدمات، صنعتی، کشاورزی و فرهنگ و هنر در استان خبر داد و اظهار داشت: تأمین فضای آموزشی مناسب جهت برگزاری آموزش‌های تئوری در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بیجار و برگزاری آزمون و سنجش صلاحیت حرفه‌ای شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزشی براساس ضوابط و مقررات سازمان دنبال خواهد شد.

وی از همکاری در تدوین و بازنگری استانداردهای آموزشی براساس سرفصل‌های ارائه شده خبر داد و افزود: متقاضیان شرکت در دوره‌های آموزشی به شرکت توسعه معادن و اکتشافات معرفی خواهند شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان گفت: تأمین مربی واجد شرایط جهت تدریس، تامین استانداردهای ایمنی و بهداشت حرفه‌ای دوره‌های آموزشی، ارائه سرفصل و محتوای نیازهای آموزشی جهت تدوین استانداردهای مورد نیاز، ارائه برنامه آموزشی به منظور برگزاری دوره‌های آموزشی حداقل یک ماه قبل از تاریخ شروع دوره، جذب و به‌کارگیری مهارت آموختگانی که موفق به دریافت گواهینامه مهارت شده‌اند و معرفی و به‌کارگیری مدرسان خارجی برای بخش‌های فوق تخصصی از دیگر برنامه‌های پیش‌رو با همکاری شرکت توسعه معادن است.

در پایان تفاهم‌نامه همکاری آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان با شرکت توسعه معادن و اکتشافات فلزیابان منعقد شد.

انتهای پیام/490/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش فنی و حرفه ای دوره های آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: «پنجم ماه می» با عنوان روز جهانی ماما نامگذاری شده و این روز فرصتی برای پاسداشت از زحمات کسانی است که با عشق خدمت می‌کنند تا زندگی معنا پیدا کند از این رو مسؤولان باید مشکلاتشان را بشنوند و در راستای حمایت از آن‌ها از چیزی دریغ نکنند.

ماماها یکی از مهم‌ترین نیروهای انسانی وزارت بهداشت هستند و کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان کشور مدیون زحمات شبانه‌روزی این قشر است که با زحمات دلسوزانه خود چه در طول دوران بارداری مادر و چه در هنگام زایمان حامیانی مهربان برای مادر و نوزاد هستند.

ماما از مهمترین نیروهای انسانی وزارت بهداشت محسوب می‌شوند و بسیاری از ماماها بر این باورند که این وزارت باید توجه بیشتری به این گروه از جامعه پزشکی داشته باشد.

روز ماما فرصتی برای توجه به جایگاه ماما در نظام سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز این روز را به تلاشگران عرصه مامایی تبریک گفت و یادآور شد: روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه جامعه مامایی است.

فریدون عبدالملکی عنوان کرد: همکاران ماما به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده‌های ایرانی بوده و با خدمات ارزنده در راستای تأمین سلامت مادر و کودک مایه مباهات نظام سلامت به شمار می‌آیند.

برگزاری دوره‌های آموزشی برای ماماها در طول سال

مسؤول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سالانه دوره‌های آموزشی برای تمام ماماهای سطح استان برگزار می‌شود.

مصطفی فرامرزی افزود: دوره‌های برگزار شده شامل اورژانس و فوریت‌های مامایی، ارزیابی سلامت جنین، زایمان فیزیولوژیک، تریاژ مامایی، احیای مادر و نوزاد و بیماری‌های شایع طبی بارداری است.

۱۰۰ ماما در کردستان جذب شد

وی ادامه داد: مشکل کمبود ماما در سطح کل کشور وجود دارد اما دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اخذ مجوز تداوم طرح مامایی در این استان انجام شده است و همچنین طی آزمون استخدامی تعداد ۱۰۰ نفر از نیروهای طرح جذب شدند.

فرامرزی با بیان اینکه شعار امسال روز جهانی ماما «هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت» نام دارد، اعلام کرد: هفته آینده در مراسمی از ۵۲ مامای سطح استان تقدیر می‌شود.

ماما نقش مهمی در سلامت مادر و کودک دارد

یکی از ماماهای بیجاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بیش از ۲۵ سال است که سابقه فعالیت در شغل مامایی دارم و در واقع این شغل را با عشق انتخاب کردم.

لیلا احمدی با بیان اینکه سال‌های زیادی را در روستاها و مراکز بهداشت بیجار مشغول به فعالیت بوده است، افزود: اکنون در مرکز شماره ۳ بهداشت و درمان بیجار مشغول خدمت به مادران باردار هستم.

وی خاطرنشان کرد: شغل مامایی استرس خاص خود را دارد که در هر لحظه باید مراقب سلامت مادر و کودک متولد نشده بود و حتی با تبحرترین ماماها نیز گاهاً با استرس مواجه هستند.

این مامای بیجاری گفت: با هر زایمانی که انجام می‌دهم فقط معجزه خدا را می‌بینم، بسیار خوشحال می‌شوم که فرزند سالم را در آغوش خانواده‌ای قرار می‌دهم و لبخند بر لبان آن‌ها می‌نشیند.

این کارشناس مامایی با تاکید بر اینکه ماماها نقش اساسی در انجام زایمان طبیعی مادران باردار دارند، بیان کرد: باید مادر باردار پیش از بارداری، بعد و حین بارداری از آموزش‌های لازم در زمینه بهداشت و مراقبت و انجام زایمان طبیعی توسط ماما استفاده کند تا در هنگام زایمان طبیعی با آموزش‌هایی که کسب کرده از ترس و درد هنگام زایمان کاسته شود.

لزوم توجه مسؤولان به مشکلات قشر ماما

احمدی با انتقاد از مشکلات جامعه مامایی گفت: متأسفانه جامعه مامایی مشکلات خاص خود را دارند و لازم است تا مسؤولان در راستای رفع مشکلات این قشر تلاش کند.

وی عنوان کرد: مامایی شغلی حساس و بسیار پرخطر است و با توجه به زحماتی که برای مادر و کودک کشیده می‌شود متأسفانه مامایی جزو مشاغل سخت محسوب نمی‌شود و این یکی از خواسته‌های شاغلان در این حرفه است.

احمدی یادآور شد: من نه تنها در آموزش مادران و مراقبت از آنها فعالیت دارم بلکه در هر فرصتی در راستای آگاه سازی بانوان در باب انواع سرطان نیز تلاش می‌کنم تا قدمی هرچند کوتاه در راستای آگاه سازی مردم بتوانم بردارم.

ماما اصلی‌ترین حلقه تأمین سلامت خانواده است

رئیس مرکز بهداشت سنندج نیز در گفت‌و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روز جهانی ماما فرصتی برای تقدیر از زحمت کشان این حرفه است.

محمد شاه ویسی افزود: پنجم ماه می مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به منظور روز تجلیل از تلاش‌های صادقانه و بی شائبه ماما، در ارتقا سلامت باروری به ویژه ارتقا سلامت مادر و نوزاد، «روز جهانی ماما» نامگذاری شده و فرصت مغتنمی است تا از خدمات صادقانه و ارزشمند ماماهای گرامی در حوزه سلامت و بهداشت در تمام سطوح بهداشتی، درمانی و دانشگاهی تقدیر کرد.

وی اضافه کرد: شغل ماما نقش حیاتی دارد و رسالت و تعهد ماماها را در قبال سلامت جامعه، تأمین، حفظ و ارتقا سطح سلامت مادران برجسته‌تر می‌کند.

شاه ویسی با تاکید بر اینکه جامعه خدوم مامایی از اعضای مهم تیم سلامت هستند گفت: ماماها با نقش محوری خود در تأمین سلامت زنان و کودکان، اصلی‌ترین حلقه تأمین سلامت خانواده را تشکیل می‌دهد.

مامایی از شغل‌های حساس و مهم در کشور است کسانی که با دستانشان زندگی را خلق می‌کنند و با توجه به اهمیت این شغل لازم است تا مسؤولان در سطح کشور در راستای رفع مشکلات شاغلان این حوزه گام بردارند.

کد خبر 6097314

دیگر خبرها

  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • جوانان در راستای اشتغال و ورود به بازار کار تلاش و همت کنند
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد