Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا بر گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز، هاشم مظاهری زاده در این باره افزود: مدیریت شهری شیراز در راستای معرفی این شهر تاریخی به علاقه‌مندان فرهنگ و ادب در سایر نقاط جهان این نمایشگاه که حاصل همکاری مشترک شهرداری شیراز و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد است به مدت ۱۰روز در موزه سالار جنگ که یکی از سه موزه ملی هند و از مشهورترین کلکسیون‌های خصوصی جهان است دایر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مظاهری زاده افزود: بخش اصلی این رویداد نمایشگاه عکسی است که جاذبه‌های مهم مذهبی، فرهنگی، گردشگری و تاریخی شیراز نظیر شاهچراغ (ع)، مساجد و باغات تاریخی و مجموعه زندیه را در معرض دید علاقه مندان قرار می‌دهد.
رئیس اداره ارتباطات بین الملل شهرداری شیراز اجرای زنده‌ خوشنویسی نستعلیق با مضمون اسماً متبرکه الهی، آیاتی از قرآن کریم و ابیاتی از دیوان حافظ و ساخت صنایع دستی نظیر منبت توسط هنرمندان مسلمان هندی و نمایش سه نسخه کهن و قدیمی دیوان حافظ را از سایر بخش‌های این رویداد بین المللی عنوان کرد.
مظاهری زاده در تشریح مراسم افتتاحیه این نمایشگاه نیز گفت: این نمایشگاه هم‌زمان با روز بزرگداشت حافظ با حضور فرهنگوران هندی و با سخنرانی مقامات ایالتی و شهری از جمله وزیر گردشگری، فرهنگ و جوانان ایالت تلانگانا افتتاح خواهد شد.
وی ادامه داد: عین‌الحسن استاد برجسته و شهیر فرهنگ و ادب فارسی و رئیس اسبق دانشگاه جواهر لعل نهرو که سهم به‌سزایی در معرفی زبان و فرهنگ فارسی در هندوستان داشته در این مراسم به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.
وی در ادامه با اشاره به همکاری گروه رسانه‌ای روزنامه سیاست که از رسانه‌های پرمخاطب و به‌نام جنوب هند محسوب می‌شود، گفت: این رسانه قبل و حین برگزاری این نمایشگاه به معرفی شیراز خواهد پرداخت.
مظاهری زاده ابراز امیدواری کرد که در مناسبت‌های مهم آتی با تعامل و انسجام بیشتر و مؤثرتر حوزه‌های مختلف شهرداری و هماهنگی مطلوب بین دستگاهی شاهد دیپلماسی فرهنگی پویا و کارآمد و تحقق انتظارات به حق شهروندان برای اجرای برنامه‌های فاخرتر در شأن سومین حرم اهل بیت (ع) و پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی باشیم.
بنا بر این گزارش، حیدرآباد با حدود با هفت میلیون جمعیت از بزرگترین کلانشهرهای هندوستان و یکی از برجسته‌ترین مراکز فرهنگی و هنری این کشور محسوب می‌شود که در آن مسلمانان نیز زندگی می‌کنند.

برچسب‌ها هند حافظ شیراز شهرداری شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند حافظ شیراز هند حافظ شیراز شهرداری شیراز فارس شهرداری شیراز مظاهری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد

مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، احمد پهلوانیان در جلسه شورای عشایری استان اظهارداشت: تنوع در موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا‌های سنتی و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس در بهمن‌ ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • «اسب قاتلین» ۲ اجرایی شد
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • نمایش «اسب قاتلین» دو اجرایی شد
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • نمایشگاه صنایع دستی در شاهرود گشایش یافت
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز با ارزش ۶۰ هزار میلیارد تومان در نمایشگاه اکسپو
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • سفیراندونزی از غرفه استان فارس بازدید کرد